Не е комплицирано за сфаќање. Само прашав, не знам како ги класифицираш за ептен тенки, колку милиметри е тоа? Ќе изнапишите редови, а ви смета прашање...
страна им се вика macedonia.lr на инстаграм, имаат таму доста слики пред и потоа. можеш да видиш за да не праќам screenshots
Devojki sakam, ako imate, da mi spodelite iskustvo so fileri za usni, kade e najdobro, kako se dvizat cenite, kolku vreme traat i dr.. Blagodaram odnapred
За вас кои ставале филери во усни ако може помош: Два пати веќе ставам но во горната усна мнооогу побрзо паѓа филерот додека долната си седи нормално полна и убава ..
Има неколку фактори кои би можеле да влијаат, но најконкрентно само докторот може да ти каже. Ко што знам јас, физичката активност има најголема улога, ама колку може повеќе да ја движиш горната од долната усна?
Па стварно.. незнам зошто но и прв пат и вториот горе ко да имам ставено 0.20 а долна ко 1.00 ми изгледа
Сум за тоа да си корегираш недостатоци за да се осеќаш добро во своја кожа,НО се претера,веќе сите се слични,исти во устите,исти во веѓите,со трепки 24/7на инстаграм да скролаш како по некој калап да се правени сите,не за друго се,нервирам ние шо имаме природно полни усни веќе не доаѓаме до израз Од сите достигнувања на медицинска естетика врв ми се забите,многу напредок има веќе не можеш да познаеш кои се природни а кои вештачки заби.
Кај ги ставаше и после колку време ти паѓа? Јас исто два пати ставам, последен пат пред 5 месеци па не сум забележала така.
Дали откако еднаш ќе ставам филери, морам да одам редовно? После некој период ќе се вратат моите во нормала или ќе свиснат?
Откако ќе ставиш еднаш нема да има гајле. Јас сега трет пат ќе ставам па нормални ми се. Едит: и зависи колку мл ќе ставиш.
Сакам 0.5 да ставам,тие ми изгледаат најприродно, а и не сакам многу да ги полнам,сакам само да ги отцртам. Е сега дали 0.5 во цела усна или 0.5 горна и 0.5 долна?