Зависи каков изглед сакаш, и колку природно ти е полна усната. Лично јас ставам 1мл вкупно и изгледа природно.
Најверојатно веќњ си имала полни усни па 1мл ти е доволно.. Јас 2 пати ставав 0,5 мл вкупно и повеќе од доволно ми беше , но после 1-1,5 година ако сакаш да ти седат полни мораш да дополнуваш
Малку глупо ми е прашањево ама си ги осеќате усните исто како и пред тоа? Не ви е како нешто вишок да имате? Ја имав таа (не)среќа оса да ме касне за устата и ептен ми беше неприродно
@Dust Се користи хијалурон а тоа е природна супстанција која нормално се произведува во телото со цел да се хидрира ткивото. 2-3 дена по третманот е со малку оток, потоа спаѓа и изгледа многу убаво, природно и сензуално. Исто си ги чувствувам јас како претходно. Се абсорбира од самото тело со тек на време
Знам што е и знам како се става и знам се околу него, братучетка ми е една од попознатите докторки за естетска хирургија во Софија ама работи и нехируршки третмани..и 100 пати ми има речено да ми ја пополнела малку горната усна, затоа што стално порано се жалев како ми е нерамномерна со долната ама мене ми делува неприродно..не знам какво чувство би имала во устата после тоа и еве многу години подоцна јас уште се мислам А најтрагично ми е тоа што не е трајно..ако ме бендиса изгледот после треба 2-3 пати годишно да и одам на боцкање
Сигурно ќе го осеќаш како 'неприродно'. Нокти еднаш кладов, ќе пукнев од шо ми 'тежеа'. За една недела, ојдов да ми ги извадат.
@Dust и јас тоа ќе го работам за година дена. Ќе ти изгледа природно само во горната 0.3 или 0.5 ќе ставиш. Нема шанса да не се бендисаш, се што се прави со мера е убаво. Е да, јас си се бендисав и ставам на 7 месеци Не..воопшто верувај. Можеби дека имам 1мл па не сеќавам ништо буквално како пред да ставам. А нокти ставам 5 години ( гел на природни ) ама прилично долги ми се. Све е навика, без нокти како без прсти сум
Јас пред 10тина год ставив прв и последен пат за матура и ги извадив третиот ден и тоа сама..не дочекав до салон Здивев Затоа и за ова не се решавам.. поарно ваква него да побеснам па после оди извади тоа чудата од устата