Не би ти препорачала да си ставаш силикони кај нас ,скапи се премногу во Белград се многу поефтини и подобри сестра ми си стави и ако ти треба контакт можам да ти најдам
Ne gi znam mnogu domasnite, jas si staviv koga ziveev vo stranstvo i zadovolna sum da ti kazam pravo i od oblikot i od goleminata. Mislam deka nema nekoe pravilo okolu doktorite, prasanje i na sreka kolky dobro ke se zavrsi rabotata.
Fala ti mnogu , jas sakav vo makedonija za da mozam da bidam toj period kaj domasnite. Toa bese edinstvenata pricina. Ako moze nekako da mi dades kontakt od doktor vo Belgrad bas ubavo bi bilo. Vazno mi e ete od bliski izvori da znam deka nekoj e zadovolen , a dokolku sestrati ima pozitivno iskustvo toa e top.
Da , mislam deka si vo pravo. Se zavisi i od teloto kako kje reagira. Zelbata e pregolema i nemozam da docekam da se resham kade i kaj kogo
Pa da prasanje e na telesna reakcija, no i estetika i licen vkus. Jas koga pravev mi napravija vo 3D slika od moeto telo i vo kompjuterot mozevme da menuvame so doktorot koj vid na gradi najmnogu bi mi idgovarale i mozev da odlucam sto najmnogu mi se dopaga. Sekako bev vo dilema, no bev zadovolna sto mozam odnapred da vidam kako ke izgledam i koj izbor bi mi odgovaral licno.
Би ставила. Ама со усул. Е сега некои викаат на допир биле ладни како тело на змија. Ако е така не би стаила, освен ако не му пречи на маж ми.
gradite se nesto sto nemozeme da gi zgolemime nitu so apcinja nitu so hrana samo so plasticna hirurgija.
Mislam 2500 evra pa nagore Ama ako sakas saglam Ke si platis poskapo. Sekako me sakas da Odis kaj nekoj shto Ke te iskasapi nedaj boze.
никигаш не би ставила силиконски гради бидејќи моите природни се прегплеми па уште силиконски да ставам цеца нема да ми биде рамна
Acisal во коjа држава ги ставаше...моментално сум во странство и со преголема желба да ставам силикони..И да прашам дали после доенjе се менува нешто.Acisal можеш и во лична порака да ми одговориш .. благодарам
Zasega ne mi se potrebni, imam gradi od sredna golemina (shto mislam deka e taman za devojka na moja vozrast) koi plus se ushte se vo faza na rastenje. Ama ako na primer, ostanam so istata sredna velichina i okolu 30-tata godina (shto ne veruvam), bi stavila silikoni, da. Posho spored mene, na zhena od 30+ i prilegaat bash izrazito golemi gradi.
.. кaквo е тoa нaместo силикoни, сo игли oд ,,сaлoтo,, oд бут или стoмaк се стaвaлo вo цицки, и тoa трaелo периoд oтприликa гoдинa денa? Се слушнaле ли зa нештo сличнo?
Jas imam normalni gradi , ali nemam pupki ili da kazam bradavici.. Spored mene uzas.. Pa rado bi otishla da mi gji podignat edno brojce ne ona silikonska dolina ali sepak da mi stojat tvrdi i povisoki i zadolzitelno bradavici.. I kaj mozam da se obratam, kolku otprilika koshta toa
Ajde nekoj da se pofali, ima li novi silkonski gradi, kakvo e custvoto pred i posle operacijata. Kade gi stavavte vasite novi oblini.