Форумџика на годината

Силиконски гради

Discussion in 'Тело' started by magic, Dec 8, 2009.

?

Би ставиле ли силиконски гради?

1. Да

375 vote(s)
    49.7%
  2. Не

380 vote(s)
    50.3%
  1. Incule

Incule Истакнат член

Не,никако,никогаш

2. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Јас никогаш не би ставила силикони. Прва причина затоа што не ми се мали, скроз ми се таман со оглед на тоа дека сум слаба, ниту мали ниту преголеми, а втора причина ризично ми е. Треба да најдеш предобар хирург за да ти ги погоди, а и 2500 евра за вештачки гради..Сериозно? :^) Па и милиони да имам не би дала толку за, според мене, сосема непотребна работа. Па и кога ќе ги видам некои 30 кила, а ставиле балони поголеми од главата..:puke: Воопшто не е секси, подобро мали ама барем знаеш дека се природни, а не вака секој момент да чекаш да и пукне силиконот и да се растече :D

3. realGirl

realGirl Популарен член

Не, никогаш.:shake::shake:

4. Sparkles27

Sparkles27 Истакнат член

Лелеее читам коментари и се чудам:lol: Јас имам имплатанти и тоа веќе 10 години се во мене.Веќе се дел од мене,не ни осеќам дека имам страно тело!Жените со проблеми како рак на дојка ставаат силикони,жените кои не се задоволни од својот физички изглед исто така ставаат не за да привлечат мажи туку да се привлечат на самите себеси! Јас имав аномалија од која градите не ми пораснаа и ќе требаше да бидам осакатена за цел живот да не постоеа силикони!!! Значи пред да коментирате било што размислете а не ги гледајте бугарските певаљки кои асоцираат на силикони,гледајте ја реалната слика!Фала(y)

5. Tamarcheeeeeee

Tamarcheeeeeee Истакнат член

според мене доколку некој не е задоволен од големината на своите гради,и доколку со силиконите би се чувствувал посигурно океј,али лично јас не би ставила си ги сакамм моите иако се мали хаха

IvannaT likes this.
  6. sunset08

sunset08 Нов член

Јас сум заитересирана за подигање на гради и можеби импланти. После 2 бремености, доење изледаат страшно.
    Би сакала кај доктор Даскалов да одам, па ако има некој искуство да сподели баш би ми било од корист.

7. Sparkles27

Sparkles27 Истакнат член

Мислам дека добар избор ќе направиш да појдеш кај Даскалов,има доста искуство и современа технологија,мислам дека сега е во Ремедика ако не се лажам.Прво закажи си преглед разговарај со него и он ќе ти каже што би било најдобро за тебе.Со среќа,па после пиши како ќе поминеш:):hug:

8. olgiii

olgiii Активен член

Здраво феминки
    сансет08 исто и кај мене е, после бременост и доење, само кожа ми остана :(
    И јас кај др. Даскалов ќе одам, веќе бев и на консултации.
    Малце се мислам дали да правам само подигање или и силикони да ставам. Иако мислам дека подобар ефект ќе биде со помал силикон, баш би требало да ја оптегне кожата и зацврсти градите. Само дека страно тело сепак ставаш малце се плашам.:worried:
    Некој има искуства ли да сподели?
    Сансет08 ти беше ли на консултации?

LiliMari, Werty and Sparkles27 like this.
  9. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Јас имам три деца и буквално 6 години без престан дојам.
    Телото ми е изменето, си го плаќа данокот нели, но самата претстава за истото, после мајчинството ми е променето.
    Улогата на градите е за доење, фала Богу добро си ја завршија работата и ги доживувам како и само како такви.
    Битно ми е само да се здрави, не би се изложувала на непотребни операции и ризици, не гледам реално ни причина ни потреба зошто.

10. Sparkles27

Sparkles27 Истакнат член

Ти пишав во порака @olgiii со среќа (y)

Супер што имате три деца и што сте доеле тоа е благослов, но вие лично доколку немате потреба други девојки ите како имаат потреба. Дали сте имале личност што се борела со рак на дојка?Дали сте запознале некоја девојка која има аномалија, комплекс или незадоволство кон самата себеси? Јас сите тие профили на жени сум ги запознала и среќа што имало имплатанти и доктори што не одат осакатени и што повторно се чувствуваат како жени. Градите се за доење се сложувам,но градите претставуваат исто така женственост и убавина кај една жена.Не сакам луѓе кој не гледаат од сите перспективи туку одма си го поставуваат својот личен став не е убаво така. Ви посакувам се најубаво..поздрав.

Last edited by a moderator: Apr 18, 2017
    Rozich, Traveler91, N.2106 and 2 others like this.
  11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Да, имам две во фамилија со рак на дојка, едната за жал умре, а другата живее без една града ама е жива.
    Затоа и тој став го имам јас!!

N.2106 likes this.
  12. Sparkles27

Sparkles27 Истакнат член

Во ред секој нека си се држи кон својот став и нека си прави тоа што чувствува, како и да е јас ги подржувам сите жени што сакаат да направат некоја убава промена на себеси....:angel:

13. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

И јас исто
    Само си го изразив мојот став на темава :)

N.2106 and Sparkles27 like this.
  14. joy1

joy1 Форумски идол

осакатена?Wtf?Колку грозен збор

deskarada, candy.cane, Rose96 and 3 others like this.
  15. Werty

Werty Нов член

Здраво женки ке може ли некоја од вас доколку правела зголемување на гради кај доктор Даскалов да сподели како поминала и колку ја чинело.

16. olgiii

olgiii Активен член

Zdravo Werty, jas pravev operacija kaj Daskalov, odlichno pominav . Chovekot e stvarno struchnak, on ima ordinacija karshi Drzavna bolnica, ama operaciite gi vrshi vo Remedika i tamu edna nokj ostanuvash. Se vkupno me chineshe okolu 2500 evra + predoperativni testovi.
    Ako vekje se rashavash za vakov chekor, bi ti go preporachala Daskalov

LaraSolare and Sparkles27 like this.
  17. xSanjax

xSanjax Истакнат член

А Дали некој правел намалување на градите со подигање па да каже искуство каде,како поминал и која е цената?Дали на државна,на приватна клиника и сл...Моите гради не се поднесуваат више,секое споделено искуство,информација е добредојдено.Битно прашањево се однесува на НАМАЛУВАЊЕ на градите не на зголемување

Justicija likes this.
  18. Justicija

Justicija Форумски идол

И мене ме интересира за подигање на градите , можеби нијанса да се намалат , и ако постои можност намалување и на брадавиците (не ми се смеете плис :) ) и од прилика цена некој дали знае ....

Правам склекови и вежбам но мегутоа нема ефект врз моите гради ...

Milita18 likes this.
  19. DzoliA

DzoliA Истакнат член

Prvo e najbitno dali Imas deca ili dali planiras da imas (uste) ... Potochno dali planiras da dois vo idnina? Zatoa sto podiganjeto Na gradi e odlichna opcija megjutoa so doenjeto se vrakjaat kako sto bile taka da dzabe frleni pari... Mn se rasprasuvav za ovaa tema, vekje razmisluvam za silikoni od pricina sto mn oslabev i gradite mi se smalija za 2 broja... Mislam oslabev samo 5 kila ali najvise mi oslabea gradite :( pa moeto prasanje e za preporaki na doktori ne mora od mk moze posiroko?

20. Natali K

Natali K Нов член

Da te prasham kade pravese vgraduvanje na silikonite i kako si zadovolna? Isto i cena me interesira

Zdravo, mozes da mi kazes iskustvo posle operacijata? Dali si zadovolna od rabotata na doktorot? Jas sum resena da stavam, prasav 3000evra e

Kako si zadovolna od doktorot i izgledot?

Last edited by a moderator: Dec 13, 2018