Не секоја промена се прави за мажите. Т.е не секоја жена ги прави промените заради маж. Шминка, гради, облека, полни усни, мал прав нос и т.н има милион работи ги правиат зошто едноставно they feel like it. Ги прави посамоуверени. Мене лично ич не ми е гајле што на мажите им се допаѓа, сакам кога ќе се погледнам да сум задоволна јас од тоа, зависно како сум замислила дека сакам да изгледам.
Ок , тоа е твој став и го почитувам , јас лично сум за природно Ние сме околу 7 милјарди луѓе на земјинава топка и не имаме ниту ќе имаме исти вкус и исто мислење , и сметам дека секој треба да го почитува туѓото мислење ако може нека се даде совет а не да се наметнува друго мислење . Јас само и дадов совет и тоа е тоа , не и дадов забрана .
Dali ima drugi sto imaat staveno silikonski gradi, ako moze iskustvo da spodelite i kade ste go napravile toa. Blagodaram
Здраво. Во потрага по добар пластичен хирург, ги исчитав коментарите тука, освен д-р Даскалов, не прочитав за друг. По второто дете и доењето, едната града ми е мнооогу поголема од другата. Дали може некој да сподели искуство или да каже и за друг/ доктор/ка. Ве молам без коментари од типот дека не е добро да се прави итн. Барам конкретен одговор.
@wannaBeMomma Машко што има вкус, знае дека убави гради не се големите туку тие со добра форма и бујни. Големи балони секако не може да се убави на форма. Ако некоја веќе прави селиконска корекција подобро е да биде во насока со тоа да се добие убава форма, а не само пумпање големина.
Др Роберт Стојоски во Неуромедика, јас правев пред 2 дена операција кај него. Презадоволна сум!!! Ти го препорачувам.
Како знаете колкави ќе ви ги направи? Има нешто како да си бирате или ви кажува од прилика колкави ќе ви станат?
Ne bi stavila od dve pricini. Zasto sto ne znam kako bi gi prifatilo moeto telo sepak se tugjo telo, i ne bi stavala zatoa sto smetam deka nemam potreba. Sosema sum zadovolna od goleminata i pogolemi nema da mi stojat.
Пример јас не можев да бирам, бидејќи немав доволно кожа за мојата замисла. Сепак перфектно испаднаа и многу природни.
Логично дека докторот не може да прави колку тој сака. Лично си кажуваш какви сакаш и колави да се. Туку во мојата ситуација тоа што јас го сакав не беше можно да се направи.