Ако ти имаш кај некој добро искуство некој нема. Така и кај некој доктор на клинички што многу го величаат дека е одличен пластичар што праи носеви некого го погодил некого го осакатил. Не ми се сигурни овие во Македонија. Попрво би отпатувала во странство.
И на Марс да одиш и најдобриот пластичар на светот да те прави секогаш има макар и најмала шанса нешто да тргне наопаку.
Таа сум де Да подмускулно,првите три дена се критични, после тоа секој ден се подобра и подобра бев па веќе после две недели си топ.
Здраво, дали има некоја членка која правела операција на гради кај д-р Роберт Стојовски и која е цената?
Zdravo. Se interesiram za zgolemuvanje na gradi. Dali ima nekoj iskustvo kaj dr. Igor Peev na klinika? I kade vo stranstvo bi preporacale da se odi? vi blagodaram.
Da da i samo oni imaat opcija preku pupka da ne e pod grada luznata, nego okolu pupka kade sto e duri i nevidliva. E sea se mislam i za stranstvo gledam deka ima mn opcii vo Srbija.. i verojatno se so poveke iskustvo..
Пушти некое линкче од доктори низ србија, да разгледам и јас што има ,а и како се движат со цени ме интересира, па ако се имаш распрашано сподели ,ако не ти е проблем
Nemam nisto uste za srbija posebno, vcera razgleduvav na net, ali nisto konkretno nemam toa barav i jas ako nekoj ima iskustvo ili da preporaca nesto vo sosednive drzavi
Ова е одговор од Др. Игор Пеев, февруари месец, го прашав за цена. "Zdravo . Na klinika cenata e okolu 2000 e a vo remedika okolu 2500 plus minus. Zavisno koj tip na implant ke stavime. Rabotam i so Mentor i so Polytech Poz se citame za konsultacija"
Имав закажано операција на клиника за зголемување на гради но ми ја откажаа поради бактерија во силиконите што ја нашле ги откажувале сите операции со силикони неделава Дали на некој друг му откажаа исто, или има некоја друга информација
Дали имате информација во која болница во Скопје оперира др. Амадеј Лах и на кој начин се закажува консултација?