Јас, ставив во средата кај Пеев на Пластика. Денеска ме пуштија во 11. Супер е докторот и целиот тим таму. Имплантите се на Mentor. Има болки да не се лажеме, и отоци, но подносливо е. Мислам дека реалната слика за имплантите ќе ја добијам кога ќе ги снема отоците. Иако добро ми изгледаат и вака
Може да ми пишеш? И јас сакам кај Пеев да закажам операција, не за гради ама сепак најдобар бил за пластична хиругија.
kremata vo DM i Cosmo Tinex e okolu 400 denari. Prvite efekti gi ima posle 2 nedeli. Kako deluva? So sekojdnevnoto mackanje (od dole nagore) kremot lokalno mu kazuva na teloto da skladira poveke masnotii tuka, pa testeninite sto gi jadete i sekoja hrana, golem del ke se zadrzuva tamu, za 2 meseci ke izgledate kako da imate silikoni haahhaha vo apteka mi kazaa deka ova e obraten proces od slabeenje. Vednas posle mackanje ZADOLZITELNO mienje race
Дали знаете Ана Стојанова кај ставала гради? Убаво изгледаат, не пренападно. Ако знае некој нека пише, да го консултираме тој доктор.
Здраво , Сакам да закажам операција за зголемување на гради кај Игор Пеев Ве молам да споделите искуство, Што се случуваше пред и после операција колку болка истрпевте дали ви помагаа лековите против болка после колку време почнавте да се враќате во нормала ,сум фамилијарна личност и во работен однос па колку врмее ќе треба да отсуствувам од раб.....после колку време ги чуствувате како свои дали беше подмускулно и каква форма е силиконот дали сте задоволни ....јас планирам подмускулно нормална големина незакам од авион д асе гледа дека имам ..,.
Тие што имате правено гради колку време траеше опоравувањето. Планирам летото да ги правам но повеќе од 3 недели не би можела да отсуствувам од работа па затоа не сум уште одлучна. А работата ми е дигање цело време. По тоа што имам читано мислам дека 3 недели е малку па затоа сакав и искуство од некоја која правела после колку време сте биле способни за работа физичка и малку напорна
Дали некоја сега во скоро време има зголемувано гради со импланти на клиника, и дали може да даде повеќе информации, кај кој доктор, која е цената што ја платила, гледам некои коментирале 2000 евра, а на ценовникот на пластична хирургија на интернет пишува 59000. Колку се вкупните трошоци, и дали пример, доколку правам повеќе зафати, би можело на рати да се плати? Читам од Игор Пеев сте задоволни.
Дали знаете колку е сега зголемување на гради со Ментор, кај Даскалов или Пеев? И кого би препoрачале во Мк?
Природно надарена сум во тој дел не е нешто премногу големо но добро е,така што навистина не ми требаат . Но, ако некогаш ставам силикони, не знам се плашам би станала премногу голема и не сум сигурна дека би сакала да одам до тој левел. Btw некој ако има искуство со кремава што ја посочивте нека пише
Kaj Peev nikako od iskustvo ti pushuvam.edno ke pobaras drugo ke napravi…karastrofa e!gradi do papuk ako sakas i razdvoeni cela raka.Ke si gi zeme parite,ke te unakazi pa ti udaraj glava od zid!Neka objavi sliki od site sto ne ima operirano pred i potoa,edno vetuva a drugo dobivas