Vo Makedonija najposle pristignaa MOTIVA, najdobrite implanti za gradi so FDA sertifikat . Vo momentov se edinstveni implanti sto se pravat vo fabrika sertificirana od Amerikanskata FDA. Najpriroden izgled, na dopir ne se primetuvaat i razlikuvaat od normalnoto tkivo a i vo momentov se na promocija kaj Dr Peev , Dr Robert, Dr Jasmina, Dr Dzonov itn.
Девојки, размислете 10 пати пред да отидете кај Пеев. Подобро и повеќе препорачувам штедење уште година две, соберете повеќе пари и отидете во Србија, Црна Гора или Албанија. Многу се развиени по ова прашање, имаат врвни доктори. Апсолутно не планирам да наштетам на ничие име и работа, но она јас што го видов кај блиски другарки што лани се оперираа кај Пеев е језиво. Изместен е цел облик на градата, имплантот скоро на кичма да е отиден. Препрелошо.
Здраво, дали може да ми го објасните целосниот процес на ставање импланти кај Др. Игор Пеев, државна? Ako sakass napisi mi iskustvo sve od pocetok do kraj, se operiram vo maj mozee da napises iskustvo, i koja golemina stavase? pi pisetee iskustvo ♥️
Ќе морам да се согласам со ова мислење, за жал, иако немам конкретно зголемувано гради кај Пеев. Тој човек прво ме истрауматизира за цел живот, второ односот му е ужасен, во ординација и ходник буквално ми се дереше пред сестри и доктори сите да слушаат за ич ништо од што на лева нога станал дента - а такви денови имаше многу. Јас на едната града имам како "дупка", нерамнина повеќе приметлива кога ќе легнам на страна, изгледа повеќе и нерамномерно извадил од таа отколку од другата, едната лузна скроз до горе сечено ептен приметлива и дебела, другата не. Да не зборам па за ептен ретката компликација што ја изгубив брадавицата и тотален губиток на сензација all over. И тоа уште во операциона сала го спомна дека НЕ ЗНАЕЛ дали ќе можел да ја спаси таа брадавица, си го промрмља тоа на лице место, без да имам шанса било што да размислам или направам, а јас готово нели соблечена, спремна за операција, и ме успаа и типот си продолжи да оперира. После тоа со месеци се влечкав заради компликациите на Пластика и веќе не сакам да го гледам, а мислам дека ми остана уште една корекција. Ако бирам, овој пат дефинитивно би го одбрала Томче, Жоговска или Бисера.