Jас имам големи гради и многу си ги мразам,искрено ама,и тие што имаат мали копнеат по големи,а тие што имаат големи копнеат по мали,мене многу ми тежат градиве,и мразам да трчам и кога ке слушнам дека некој сака да стави силикони ми иде да го мавнам со си ци*цка,па што ке ти се?природно си е природни,а мене баш посекси ми се помалечки гради
јас не би ставила силиконски гради затоа што доволно ми се големи а ако ставам силиконски тогаш ќе ми бидат огромни ..али сега некој што има ситни гради ако сака нека си стави ако неќе немора..
Јас немам многу големи гради, но си ги сакам и задоволна сум со нив. Искрено никогаш не сум имала комплекс во врска со нив, ниту пак сум сакала да имам големи гради. Јас сум против ставањето силиконски гради, бидејќи сметам дека природно е најубаво и треба да се прифатиме какви што сме, а не да се правиме пластични. Сепак секој има свое мислење. Друго е за уши или нешто проблем физички, што стварно изгледа невкусно, ама за гради не ми се допаѓа.
Од 1000 до многу илјади евра кај нас низ Македонија мислам најскапо е околу 10000е. Девојката што ја гледав плати 1000 евра на клиника, 600е за силиконите и 400е за операцијата. Зависи цената од видот, големината на силиконите и кој ја работи процедурата.
леле и јас исто и баш не се осеќам убаво поради тоа и секогаш паѓам во искушение да ја почнам процедурата за силикони, како да не сум доволно женствена се осеќам без гради, без везе, треба да си поработам на самодоверба повеќе
Значи решено е нема да ставам, надарена сум во тој поглед, но сепак ме интересира , што откако ќе ги ставиш , дали ќе треба нови за 10 најверојатно 15 години ?!
Господ ме надарил со доста големи гради,Што некогаш не сакам да ги имам,Кога ке потрчам или одам малку побрзо тие не да се мандаат.Не сум против силиконите,Ми се допаѓа како стојат не се виснати стојат цврсти....без разлика тоа што е пластично и не е природно.Јас никогаш не гледам на тоа ,нешто кога ми се допаѓа го сакам без разлика дали е добро или не.
градите ми се на место средни ни големи ни мали ептен како шти си сакам и мислам дека нема потреба за поголеми али ѓи оправдувам и силиконите кој сака нека си става секој со своите размислувања и потреби
Процедурата ја работеше асс. д-р Виктор Тренчев, под пекторален мускул, за да се зачуваат млечните жлезди. Резултатот процедурално беше одличен според мене, но не ми се допадна тоа што бројот на силиконите беше ОГРОМЕН, сепак тоа беше желба на пациентката.
Помала кога бев размислував на тоа (кога сум била без мозок ), но веќе сватив дека не немам потреба. Иако имам мали поради тоа што сум висока и слаба мислам дека ми стојат. Не сум мн фокусирана на нив бидејќи ќе се најде некој што ќе ме сака ваква .
Фала ти мила, многу си љубезна. И уште нешто ме интересира, марката на имплантите, со која фирма работат на клиника? Поздрав.
Не работат со марка, само може да ти ги каже фирмите и квалитетот, од тебе зависи кои ќе ги земиш. Секој уствари од докторите си има фирма која ја "преферира", сепак се работи постапка која целосно се плаќа приватно.
Против сум ако нема потреба, но ако некоја девојка има стварно потреба од поголеми гради може тогаш и веројатно е ОК. Но сепак мислам дека треба да си се сакаме какви што си сме.
воопшто не сум против силиконски гради, кој сака нека си стави,за моите и онака сите ме прашуваат дали ми се силиконски
a da ne znae nekoj kolku kosta da se vgradat silikoni ? [mod-kirilica:3rzbz9t7][/mod-kirilica:3rzbz9t7]
woww pa ne e mn skapo ,a bas sakam da si staam ama treba da pocekam uste 2-3 god za da mozam operaciii da praam