Среќна со 75/80 b Мали ми се, но не се замарам како порано. А силикони не би ставила бидејќи изгледаат вештачки и можат многу да комплицираат во иднината, гледав едно show на МТV и една девојка која беше ги ставила почнала да се онесвестува и да има здравствени проблеми заради истите па морала да ги извади Страшно! Но сепак оние кои што би сакале да стават би ги поддржила, секој за себе
Gi sakam moite gradi iako sum slaba golemi mi se Bi sakala samo da probam kako e da imas silikonski gradi no ne bi gi ostavala za dolgo vreme samo proba
Сега за сега не би ставила, но понатаму сигурна сум дека ќе ставам, кога ќе ми попуштат градиве Немам ништо против, напротив сум многу за, за сите оние кои не се задоволни со своите гради, кога веќе има решенија зошто да не се направи? Многу убаво ми изгледаат силиконските гради, цврсти и стегнати, деколтето да пука
Јас сум за. Што вика Мимс, доколку од нешто сме незадоволни а за тоа има решение, зошто да не го примениме? Имам премногу мали гради, добро е што се'уште не ми се створиле некои комплекси во врска со тоа, ама како што тргнала работа на повидок ми е и тоа. Во секој случај, јас не зборувам за некои ептен големи силикони , од кои ќе ми пука деколте, туку колку да се рече дека имам гради и некоја форма, а не вака без ништо. Трето-одделенка не ми е рамна . Е, баш како на сликава погоре прикачена ми е таман.
Sega sm epten mala ama vo idnina ako sakam pogolemi, bi stavila(ako imam mo\nost), za[to da ne. Ama ne ne[to preterano, vaka na primer Спојлер
Иако сум мала за тука да коментирам сепак би кажала дека никогаш нема да ставам силикони иако имам мали гради. Што е тоа, доста е. Пуст страв од одење под нож шта чеш.
Немам потреба од силиконски гради, а и никогаш не би ставила .... јас сум си природно надарена хаха понекогаш и не си ги сакам градите ... ама според висината која ја имам,,,, не ми се многу големи
nikogas ne bi stavila silikonski graadi mislam nema potreba da se stava bidi si kakva sto si... majka priroda
Дали некој ставал силиконски гради кај Д-р Огнен Даскалов? Ме интересира ако сте биле дали сте задоволни,бидејки и јас сум кандидат за силикон ама не сум одлуцила каде да ги направам?