Јас си имам гради природно си е природно да ама ако не ти дала мајка природа тоа е во ред да се стават гради не да бидат балони но некоја нормална големина може.
Не сакате големи гради верувајте,мене ми се мн големи без да сакам и не можам ни фустан ни скоро ништо да облечам!! И кога купувам купаќи сите ми се чудат и не можам да најдам корпи доволно големи и долни купаќи што идат заедно,УЖАС
Мислам дека зависи од големината на силиконот,прочитав негде дали на оваа или на друга тема дека цените се движат околу 1000 евра.
Е и мене многу ме интересира. Искуства цена, место.. Ги гледам Jersey Shore, и типкава многу ми се свиѓа, ептен ми е секси, а и градите и се fake. Jenny Видов колку убаво и стојат, па ме заинтересира темава.
Dali otkako ke stavish silikoni vo gradite moze da dojde do nekakvi komplikacii? ili mozebi pri doenje na bebe?
Јас не би, доколку имате убави гради зошто би морало до силикони? Но веќе ако немате воопшто е во ред.
Незнам колку е точно, но мене ми кажале дека веќе ако ставаш силикони, нема да можеш да го доиш детето.
Па сега се зависи до тоа колкави се природните гради. Јас иако немам големи гради 75/80 не би ставала никогаш, но некоја девојка ако стварно има комплекси може да си стави.
Јас сум за силиконски гради Ако некој смета дека силиконските гради би му помогнале да биде задоволен од себе,зошто да не стави. Да се разбереме,има луѓе што навистина имаат вакво комплекс,па зошто тогаш да не стави гради ако тоа му помогне психички,да биде јак,посамоуверен и позадоволен од себе. Не подржувам ставање на силикони само поради мода,некој има пари и незнае што да прави со нив па чек ке ставам силикони,без потреба-тоа не! Останатото ми е во ред!
Ако на некој би му помогнало да биде поведар, посереќн и посамоувреме - зошто да не? Јас не би ставила, уствари сакам помали. Знае ли некој колку е намалување на градите?
Јас сум за, зошто да не. Односно јас сум за избор, кој сака нека стави, кој не-не! Тие што сакате големи гради, да можете маката да ја осетите едно денела две, ќе се пишманите. Имам грпка затоа што ме влечат надолу да се грбавам. На 28 години и немам родено, мене ми се веќе паднати надолу, значи без добар, силен прслук од најмалку 3 000 ден затоа што толку е F корпата што јас ја носам, маф ми е работата. Се е супер, додека е умерено. Јас не ги барав, од татко ми ми се толкави Среќа што имам градба песочен саат, имам едно смешно мало струкче а богами си имам и кукче, да не речам Бети Буп со 10 кг плус... Кога бев слаа посмешна бев, со потполно истиве гради... А за пластична операција на гради, можеби понатаму и би се решила, ако ми станат како суви сливи, зошто да си ја јадосувам душата а да не си ги средам!
Имплантите не се менуваат, имаат доживотна гаранција, освен ако подоцна сакаш поголеми - тогаш ќе мора да ги замениш. Инаку, после операција треба само прегледи, друго ништо. Треба да помине некој краток период на опоравување (без потешки физички активности), после тоа се е како порано, само со нов подобрен изглед .