1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост пред датумот на појава на циклусот

Дискусија во 'Бременост' започната од maja-maja92, 8 март 2012.

1. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.929
    Допаѓања:
    12.260
    Честитки и со лесно:inlove:

На Marry1996 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LoLa♡

LoLa♡ Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2021
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    191

Позитивен е,Честитки

3. Marry1996

Marry1996 Нов член

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    Срцки да одам ли сабајле преку крв да потврдам и кога да одам на гинеколог, пишете ми мислење. ❤

4. Bella_Stella

Bella_Stella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2017
    Пораки:
    7.490
    Допаѓања:
    21.050
    На гинеколог после 2 недели. Можеш, а и не мораш преку крв. Имаш убава цртка, со среќа!

5. Homme

Homme Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2012
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    494
    Здраво на сите активни ма формуов и темава, ве поздравувам и ви посакувам убава и лесна бременосѕ кај сите што очекуваат…
    Имам прашање до вас, ако знаете да ми ги утешите мислите
    Никогаш не сум гледала плодни/неплодни денови, но оп дојде момент

Последен циклус 28 јануари, не заштитен однос на 12 према 13 февруари. Е сега од кога де случи не планираниот не заштитен однос кои го посакавме силно двајцата во момемтот кога се случи, почнав да гледам по портали за плодни денови… некаде ми даваше 8/9 јануари, а некаде 12 high chance of getting pregnant… на кое да се држам што мислите? Не планирав да останувам трудна но некако еве ми се роди желба дека сакам, и како интиуициски да ѓи кажува дека нешто се зачнува (ете може ради желбата).
    Осекам болки во брадавици при допир и почнав да осеќам денес болки како за добивање. Мерам базална темп овие денови се движи помеѓу 36.5-37.
    Ако сметам дека се е во ред со мене и со него и без проблем би се фатило, што мислите кои се шансите според она што ви го кажав со плодните денови? А да и да не заборавам, до декември пиев Јаз комтрацептиви…

Поздрав до сите ❤️

На ladystardust и kuc им се допаѓа ова.
  6. Homme

Homme Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2012
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    494
    Извинете утната дата околу полдни денови,
    8-9 февруари*
    12 февруари*

7. samrakgirl990

samrakgirl990 Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2023
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    16
    Zdravoo dami
    jas imav odnos na 28mi mart nezastiten i malku rizicno bidejki bese ploden den...na vulvata imav sperma i sega za 2 dena treba da mi dojdi...ne se osekjam kako drug pat nemam macnini kako koga drug pat pred da mi dojdi no vcera imav vrtoglavici odvreme navreme, cuvstvuvam blago gadenje ponekogas vo tekot na denot, polovinata me bolese ja cuvstvuvav ko zdrvena bukvalno, imam novi zrncinja na liceto, zeska sum na liceto, cuden vkus cuvstvuvam vo ustata, zavcera koga jadev mandza grasok mi imase porazlixen vkus od drugpat posilen i toa samo jas takov vpecatok imav drugite od moeto semejstvo ne, zavcera isto taka mi bese pritisokot visok 139 so 79 i pulsot 92, na gakjickite pred 2/3 dena imav bezboen iscedok so mala crvenka nijansa isto taka imam i bel ili bezboen iscedok ovie dena, vcera dobivav topli branovi osekjav toplina po celoto telo...mozno e da sum bremena? izvinete na dolgiot post

8. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    420
    Допаѓања:
    1.043
    Имав болки во јајниците како да ќе добијам и градите ми беа многу подуени ,исто така многу апетит ми се отвори.

9. Глуварче19

Глуварче19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2020
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    13
    Devojki posle neuspesno in vitro ,posle 6 mes pocnavme so klomifen i estrofem..gi piev 5 6 dena , imav 4 5 golemi folikuli koi prsnale bas na denot na ovulacija, imavne temperini odnosi,na 14 den doktorkata mi prepisa dabroston.
    Pa sega vaka
    Za 5 dena treba da dobijam(daj boze ne) imam vrtoglavici ovie denovi kako zasemetena,gradite mi se custvitelni i beadavicite ovie 2 dena, isto taka dole vo predel na matkata osekam kako istegnatost, me pecka, nekoe bockanje...poveke na leviot jajnik go da me secka nesto...dali moze da e od tabletite ili nekoja rana bremenost❤️

10. ♤the girl&

♤the girl& Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2022
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    271
    Zdravo devojki
    Imam uste 10 dena za da dobijam , nekolku dena imam bolku vo grbot i predniot dolen del od stomak, denes custvuvam naduvan stomak malku gradite gi custvuvam kako naduvani, omalaksano se osekam isto taka kako nastinata se custvuvam zatnat nos , odnos imavme na 01.01. Normalno bez zashtita ,