da vi kazam sovet najdobro odite na ginekolg i toj ke vi kaze sto e rabotata zasto docni menstruacija.eve jas od iskustvo vi kazuvam vcera bev na ginekolog i se uveriv deka ne sum bremena..... a mi docni 1 nedela. ))))
леле кажи им на твојте ќе те разберат и подржат, јас сум за да не абортираш меѓутоа твое право е. дури и да решиш за абортус ќе најдете подобра клиника и нели ќе требаат пари. родители се едни ќе те разберат и сватат и ќе го поминеш периодот. а тој твој што го нарекуваш дечко ако вака реагирал стварно срамота еј идете 4 години алоооооооо каде му е паметот. реши си го прво проблемот и очи да не си му видела тој не те заслужува и памет за друг пат. сите сме со тебе и те подржуваме
da napraviv test 3 den kako mi docnese.bidejki ne osekjav nikakvi bbolki mislam onie za cikusot.i tesot mi bese negativen,no ne bev sigurna dali e tocen zatoa sto 1 pat pravam test bidejki ova vakvo nikogas mi se nema sluceno i mislev da ne sum pogresila nesto,i pak si mislev deka sum bremena......
mala i mene mi kasni 1 nedela, mi se sluci isto taka mi tecese 2 dena takvo kafeno i mislev da ne mi doaga i mi bese cudno zatoa sto toa bese 1 nedela pred da mi dojde.i veke dojde denot koga tebase da dobijam ne cusvtuvam nisto i se mislev deka mi se gadi deka ke povrakam deka pocesto mokram t.e bremena sum......testot mi bese negativen no sekoi ne se tocni.taka da pojdi si na ginekolog i ke vidis sto i kako.....pozzz i ne se sekiraj se ke bide vo red )))
.. a mene za 8 dena , nesakaaaaaaaaaam.....i jas se plasam da napravami da izleze negativen, bi me ponistilo, ke se razocaram mn..ti drzam sreka ..ke te izvestam sto ke izleze..izvesti me i ti [/quote] ke te izvestam obavezno i se nadevam deka na test ako ustvari ne dobijam ke imam dve crticki pa potoa ke stiskame palci za tebe !!! ako se slucuva nesto novo ke te izvestuvam pozzz [/quote] ...sto stori...ti dojde??
ke te izvestam obavezno i se nadevam deka na test ako ustvari ne dobijam ke imam dve crticki pa potoa ke stiskame palci za tebe !!! ako se slucuva nesto novo ke te izvestuvam pozzz [/quote] ...sto stori...ti dojde??[/quote] devojki pozdrav do vas nekako ne mi bese jasno sakate da ste bremeni ili ne
...sto stori...ti dojde??[/quote] devojki pozdrav do vas nekako ne mi bese jasno sakate da ste bremeni ili ne [/quote] .....SAKAMEEEE
epa vakaaaa.....mi bese devetti den od menstruacija..imavme odnosi i svrsi vo mene...sega sum na 19 den od menstruacija(mi ide na 27 den)....mislam deka za test e rano....a kako sto prover na nekoi strani mi bese prv ploden den(ne no i najploden)....i sea od samata pomisla deka mozebi sum trudna(daj boze)...mi se povraka,brzo se izmoruvam itn...itn... Sovet????
Hello, neznaev kaj da pisav ama mislam deka tuka ste najupateni... Imav menstruacija i mi zavrsi ama posle tri dena od toa t.e. denes imav crveno kafeav iscedok... onaka malku, no nekako glupavo se osekjam otkako vidov, zasto ne mi se sluCilo, pa... ako znaete dali e nesto strasno mislam dali imate nekoja od vas iskustvo ili se slucuva? Blagodaram odnapred
Само се дочистува матката, не е ништо страшно, но ако продолжи можеби е знак на некоја инфекција, па нема да биде лошо да посетиш лекар.
Ve molam za mislenje Znaci mi kasnese nekoj 12 dena i sekoe utro imav nagon za povrakanje i gadenje od nekoj jadenja i napraviv test pokaza pozitiven , no utre vecerta mi dojde i cela sum prasalnici . Zakazav pregled vo Sv.Lazar isplasena sum neznam so ke mi kazat ....
vidi procitaj si nesto ovde...dr da ti pomognam neznam zs i jas sum vo nedoumnica....mi kasnese pa mi dojde..no citam deka vo 3/4 nedela se slucuva krvarenje...neznam..najdobro na doktor http://tvoebebe.com/BREMENOST/sedmicibrem.php
SAKAM DA VE PRASAM IMAM 1 DETENCE 5 GOD I SEGA SAKAME VTORO POSLEDNA MENSTRUACIJA MI BESE NA 15 JUNI I SEA KOJ MI SE PLODNI DENOVI KOGA BEV NA PREGLED NA 25 JUNI MI KAZAA DEKA IMAM ZREL FOLIKUL KOGA PRSKA TOJ FOLIKUL I KOGA NASTANUVA OPLODUVANJE OTI PSIHA ME FAKA NE MOZAM DA ZASPIJAM MISLEJKI DALI KE OSTANAM ILI NE
E DA SE NADOVRZAM ZABORAVIV NESTO POSLEDNITE DENOVI KOGA IMAME SEX NEKOJ LIGAV SEKRET OD VAGINATA E NENORMALEN DO TAA GRANICA E ZGOLEMEN STO MAZOT MI NE MOZE DA SVRSE VE MOLAM ZA POMOS