Zdravo Lori, Ne se sekiraj ne si edinstvena ti, site nie pominuvame niz toa i jas vekje edna godina se trudim ama bez uspeh. poz
Ако е се така како што кажуваш не верувам дека е бременост. Нема од што. Секако зборувам ако кондомите биле неоштетени. А во кондомот ли свршува? Оди на гинеколог за да провериш да не е некој друг проблем, на пример циста. А чисто за твоја сигурност, може да си направиш и тест.
Па знам дека не е бременост, затоа и викав џабе ќе праам тест. Во кондомот свршува ама надвор, но сепак имаме пример 2 пати по ред секс, и не бев сигурна за вториот пат....Вероватно ми е пак како и предходниот....Минатиот пат ни циста ни ништо па 2 месеци немав....Ќе почекам уште малце па ќе видиме...
I jas treba da dabojam vo 4 avgust, da se nadevame deka nema da dobijeme vekje 9 meseci. Poz [/quote] Дај боже, За неколку дена ќе дознаеме...... Поздрав
Лор-30 Не се разочарувај... БИди храбра и само напред, не мисли на тоа. Нашите бебчиња ќе дојдат тогаш кога најмалку ќе ги очекуваме. ПОздрав
На форумов бебенцата стигаат во серии. Дај боже да фати нова серија па сите што си чекате да си го видите малото топче со срценце.
Девојки ај еден совет да ми дадете! Вчера и денеска имам јак жолт исцедок на гаќите!!! Дали тоа е некој симптом за добивање или на бременост????? Инаку треба да добијам на 4 Август според моја проценка бидејќи имам нередовна менструација, а според правилна проценка на 28 дена требаше вчера да ми дојде! Ве молам пишете.....
Feminki jas ostanav bremena odma i sakam da vi kazam kako bidejki ja planirav bremenosta i sobirav mislenja od momentot koka mi pocna ciklusot pocnavme so maz mi da jademe seksi salata 1 tegla med so orasi,bademi,lesnici pola caska kamilica nepeceni,piev tifol bedoksin i b6 isto i maz mi samo ne tifol pocnavme od 13 den na pocetok na plodnite znaci imav na 12ti pocnavme od 25 do 30ti obavezno znaci obavezno mocajte pred seks a posle nozete neka vi gi podigne partnerot i drzete polasaat nikakvoo mocenje(preporacliva e kuceskata poza za koga partnerot svrsuva se ostanuva srekno probajte ja uspeav so lesno na site nas so mesinja i se nadevam deka vi pomognav pa da mi pisete za 2 crticki od srce vi posakuvam pa da se pisuvame vo bremenost <3
i moram da vi kazam ako ne ste bremeni prvo napravete gi site ispituvanja i vie i partnerot mislev na ginekoloski ,krv,mokraca i ako saka partnerot i spermogram da ne ima bakterija vo spermata i brzinata pozdravce
Ајде со нови сили за нареден месец и во нови надежи за две цртки-ќе биде!!!! Држам среќа за останатите да НЕ им дојде!!! поздравче
Душо да си земиш ти еден тест и утре од сабајле да си го направиш, би требало да ти покаже1! Со среќа
А трудна си? Ако си, тогаш треба да си посетиш гинеколог да ти даде соодветна терапија, во некои случаи кај бремени с ејавував кафеав исцедок и е нормално, но во секој случај гинекологот ќе ти каже најправилно што треба да правиш.
да трудна сум бев на гинеколог и ми препиша апчиња.....а утрово ми потече кафеава течност па затоа прашувам дали е нормално
Во паника сум, нека помага некоја поискусна. Можно ли е за три дена да се појават први симптоми на бременост? Почнаа да ме болат градите а имам уште две недели до добивање, не е можно волку рано да ми е ПМС. Инаку се напив Норлево после ризичниот однос, па може ли да ми е од тоа?
Сигурно ти е од апчето, сепак тоа се хормони кои го пореметуваат целиот организам, за симптоми на бременост не се сигурно, не се секирај
И јас се надевам дека е од тоа. А сега кога да ја очекувам следната менструација, на датумот, порано, или покасно? И вистина ли е дека треба да крварам после земањето на Норлево? Затоа што јас немам ниту капка.