За сите кои се обидувате , сметам дека е пресудна психичката состојба. Се додека “правите бебе“, а не водите љубов со вашите партнери , многу потешко ќе дојдете до посакуваната цел. Опуштете се и воопшто не размислувајте. Сведоци сме на многу примери околу нас , каде ненамерно најлесно и најбрзо се фаќа, се е тоа поради фактот дека не се оптеретуваат луѓето. Уживајте и ви посакувам во најскоро време да си видите ||
Знам, многу верувам во тоа, во моќта на умот, психата, и затоа освен тука што од време на време ќе напишам, еве јас лично не се оптеретувам. Не се оптеретував ни првиот месец кога добив ни сега, знам дека ќе биде тоа кога ќе сака да биде Само ете чудно ми е како кај некој „случајно“ се фаќа. Инаку знам дека ќе бидне, не паѓам јас ни во депресија ни ништо Само релаксирано.. Па и да не бидне.. има начини за дете секогаш
Токму така, медицината ни е толку напредна, што навистина нема потреба од паника и депресија. Е сега да, нормално , финансиите си имаат голем удел, но сепак не е ништо нерешливо. Уживајте и сакајте се.
Zzdravo na site feminki . Se izvinuvam za latinicava no nema kirilicna poddrska komj. Imam edno prasanje do vas. Menzisot mi kasni 5- 6 dena. Me bolat gradite, imam podujan stomak, mnogu cesto mokram.Od vreme navreme imam custvo deka sum dobila no odam do wc i nisto. Inace namerno imame nezastiten odnos so decko mi bidejki sakame bebence. Imam 34 godini i ke mi bide prva bremenost, dokolku sum bremena. A sakam da napomenam deka planirame da odime Hanioti, Grcija na odmor na 20.08. i dali da go odlozime odmorot ako sum bremena ili mozam slobodno da odam na more. Vi blagodaram odnapred, i im posakuvam na site sto sakaat bebenca da im se ispolni zelbata.kiss
Доколку си бремена, ќе отидеш на преглед, па ќе ти дадат инструкции за понатамошно “функционирање“. Првите недели се сметаат за ризични, па со оглед на тоа гинекологот сам ќе ти каже што смееш ,а што не
Мили мои,,,,, ДОБИВ!!!!!!!!!!!! Премногу сум разочарана.... Цел ден сум во кревет и само плачам Зошто Господ не ми подарува едно бебенце?????
dusho ne se sekiraj, ke ne izraduva i nas gospod. opustise vodi ljubov uzivaj i samo ke dojde eve jas edna godina i eden mesec u brak sum i uste nema nisho rezultat nemozem da ostanem bremena ( ama sum so glavata gore .. ke bide ***
Мислам дека знаеш како се чувтствувам. Како целиот свет да паднал врз мене. Овој месец бев оптимист и мислев дека сум бремена ( едноставно така чувствував во себе ) , како да имам едно мало бебенце, но сум се излажала. Рано е да се падне во депресија, ќе видиш, ќе ни даде Господ и нас по едно бебче!!! Ти посакувам срека нареден месец Поздрав Чекам добри вести да ни кажеш нареден месец.
mnogu dobro znam Olence. jas denes samo so se vrativ od odmor tamu se relaxirav ne mislev na nisto. trebese na 4ti da dobijam ama eve uste nema ama nemam nikakvi simptomi zaso znam deka pak ek se razocaram samo onaka mi kasni znam neznam so da recem stvarno kako nekoj da ne prokolna so imevo poso i ja go imam istovo ime kako tebe. neveruev deka olku bil tezok patot do edno bebche ali se nadevam daj bozhe i za dvete pobrgu da se izraduvame pa mozhe i ke se sretneme setajki gi nasite bebchinja ... gospode na pomosh za dvete. te guskam i nemoj da places use pojke si stavas nervoza a sega ni e najmalu potrebna olence ... pozz4e ****
еве ме и мене овде сумм........бев на лекар и ми кажа дека морам да се чистам утре треба да одам леле луѓеее кажувајте ми кој има некое искуствоо да знам што ме чека...многу ми е страв,,,,,,каде те боцкаат?што како?
Девојки откако имав спонтан јајниците не прекинаа да ме болат(добро сега не буквално ич). Испив разни милиони апчиња,капки, за прочистување за едно за друго, па др. кажа дека сега било во ред. Како е во ред се а ме боли?!? Да не има некоја искуство вакво па да знае што да направам? Во ред би било ова да ме боли нон стоп? Не верувам...
а бе од ништо не боли сигуно им анешто ам атолку ја разбира тој твој доктор оди на друг доктор побарај си второ мисленје
Ајде дееее ти се молам! Глупости! Разочарување, плачење... како па да не! Еве и јас добив и добивам нон стоп откако решивме да имаме бебе па никому ништо. Ќе биде, деееее, што си се исплашила толку, не се секирај! Уживај во животот, во луѓето околу тебе, во работите што ги имаш и треба да им се радуваш, а бебчето ќе си дојде, не му ја мисли многу Те гушкам и ајде овој месец од кај знаеш...може овој месец е ТОЈ месец Поздравче
BREMENA SUM ! Vceravecer napraviv test. Izleze pozitiven. Solzi radosnici kaj dvajcata. Cel den si go galam mesevo. Denovive ke odam i na ginekolog. Ve pozdravuvam site i na site koi posakuvaat bremenost im ja posakuvam od srce...kisss
Ти благодарам на подршката...... Се надевам......................... Можеби овој месец ептен ќе се опуштиме во Кушадаси со мм и ќе ни никне едно турче хахахахаа Поздрав Ти држам среќа и јас на тебе!!!!
olence opustise i uzivaj vo kushadasi. nie lani so mm bevme tamu na meden mesec. preubavooo e nemoj da propustite da gi posetite i pamukkale i efes blisku se . veruvam deka tamu ke se opustis i edno malo srce ke odje so vas nazad. ti posakuvam nezaboraven odmor ***********