Код: olence opustise i uzivaj vo kushadasi. nie lani so mm bevme tamu na meden mesec. preubavooo e nemoj da propustite da gi posetite i pamukkale i efes blisku se . veruvam deka tamu ke se opustis i edno malo srce ke odje so vas nazad. ti posakuvam nezaboraven odmor *********** Ти благодарам многу...... Сакам овој одмор да ми биде одмор за паметење, бидејќи идеме на меден месец, така да ќе уживам максимално. Нема да се замарам со ништо! Поздрав
najubavo mesto ste izbrale za meden mesec. i da uzivas maksimalno... eve sea dur ti pisuvam se potsekam na ubavinite od turcija mmmmm jas nema nikoas da go zabraem nasiot meden mesec vo kushadasi ... son e olence... stiskam palci da ni uspee ovoj mesec se molam za dvete veruvaj ************ pozdraaaaaav *
Feminki mi kasni 5 dena,no nemam nikakvi simptoni za dobivanje osven sto sum napnata i uzasno mi se spie,ginekogot mi e na odmor do 20 ,a jas na 18 treba da zaminam na odmor? Dali e mozno da sum bremena posle nezastiten odnos so mm? Denes napraviv test so utrinska mokraca,megjutoa mokrev i nokta pa ne znam dali bi se zemal kako validen? Izvinete na latinicata ne sum vo moznost da go smenam fontot. Fala odnapred
не е ни прерано а не е и грешка тестот тестот си е на место а за да си бидиш посигурна направи си уште еден за 2-3 дена или пак појди на друг гинеколог само за да ти ја потврди бременоста
Девојки последен пат ми дојде на 4 јули,ми касни недела дена,пред еден саат направив тест и излезе позитивен. Не знам колку е валиден зошто требаше да го направам со утринската мокрача,ама не можев да издржам и го направив сега. Има ли шанси да ми покаже лазно позитивен?!
Повтори го тестот уште еднаш да бидеш посигурна. Направи уште еден утре сабајле со прва урина. Но штом ти доцни толку време, 100% си бремена!!! Честитки......
Vi blagodaram za ubavite zborovi, bremenosta sekako bese planirana i dolgoocekuvana.Da prasam neli e se uste rano za na gin. Procitav na forumot deka do 5nedela ne se gledalo nisto na eho?!
Честитки и од мене, со лесно нека ти е, да си родиш живо и здраво бебнце. Знам како е кога долго очекуваш и кога ќе бидне. Поубаво чувство нема... Мене на ехо ми го видоа бебето кога ми каснеше 10 дена, и таму утврдија дека сум 5 недела и 3 дена, дури и сликичка ми дадоа... Поздрав