а ти се сомневаш,си имала ли ризично месецов? зошто ако си немала нема ни место за паника. може да е од многу други хх прични
pa sum imala celo vreme ic ne se pazevme koga imavme odnos? posle kolku od ko ke ti kasni mozes test da napravis?
месец? неее, тоа е многу. Значи на сите тестови пишува дека можат да се прават уште првиот ден по задоцнувањето. А резултато веќе би требало да се покаже 7 дена по зачнувањето(доколку настанало). а ти што би сакала, да има или да нема ||
Ane-sk ne se razocaruvaj,ne gubi nadez!!!!! Devojki sabajlevo imam mnogu jaki bolki vo dolniot del od stomakot,potocno kaj jajnicite.Mislev deka ke dobijam,no ne mi dojde.denes mi 36 den od menstruacija i seuste nisto.
Abe pa napravi si test. Stom ti kasni tolku nisto ne se znae. Moze i II da se pojavat, ako ne pravo utre na ginekolog da ne e slucajno ne daj boze cista. Ajde cekame vesti! [mod-kirilica:12zuadcr][/mod-kirilica:12zuadcr]
И јас се плашам да не циста, бидејќи некако сум нафрлана на лицево со мозолчиња( внатрешни-поткожни ). ЗДравје во среда ( СРЕЌНО ) ќе направам тест, ако не ми дојде утре.
Лепотице честитки имај лесна бременост и ајде како тазс бремена кажуј ги симптомите(иако знам оти кај секој е различно)
Cestitki i imaj lesna bremenost so ogled na toa sto avgust na niedna ne ni donese sreka konecno dobivme nova trudnica na forumov,Cestitki
Snow-Queen направив тест и замисли позитивен излезе)) Фала ти многу за подршката и со среќа на сите кои посакуваат бебенце. Јас две години чекав и ете се случи............