Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. pretty

pretty Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    9
    pa zatoa namesto da se plasat neka napravat test za najsigurno, ovde kolku poveke citaat tolku poveke se zbunuvaat

2. usnicki

usnicki Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Да да имавме со кондом, ме збунува само тоа дека ми доцни, а никогаш не ми доцнело, ама секогаш има првпат. Ќе почекам уште некој ден и ако не ми дојде ќе направам тест за бременост. Ама ова очекување ме убива.

3. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Не може да си бремена ако сте имале со кондом, не се секирај воопшто. ;) Не се нервирај за џабе, мене ми има каснето скоро два месеци, а имав односи без заштита цело време. Нема ништо, слушај ме. :) Ете за да си ја смириш душата, (пошто знам како е да си под стрес дали си бремена :lol: ), купи си уште денес тест за бременост , и да ти кажам ко ќе видиш една цртичка има да се осетиш олеснато како камен од тебе да паднал. :)

4. usnicki

usnicki Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Добро е добив. Вечерта накај 1 и 30. Фала ви на сите што ме тешевте и што ми помогнавте. Се надевам дека и јас ке можам да ви помогнам.

5. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    ^^ Ти реков јас нема простор за грижа :*

6. ana100

ana100 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    pls help mi docni veke edna nedela so decko mi imavme nezastiten seks no nikogas nema svrseno vo mene.Bradavicite na gradite mi se tvrdi,me bolat a osekam i bolki vo stomakot i cesto mokram skoro na sekoj saat,pred 3-4 dena pravev test za bremenost no bese negativen mozno li e da sum bremena???

7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.559
    Допаѓања:
    201.695
    ^^Без гајле, не си, не верувам дека си бремена, штом не свршил во тебе. А кога ти доцни менструацијата, и од самата нервоза за тоа што ти доцни, симптомите кои што вообичаено ги имаш пред да добиеш се посилно изразени. Така што тука нема простор за грижа. Ако сепак сеуште не си сигурна, купи си уште еден тест за бременост и ќе видиш дека нема ништо.

8. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    девојки ај пишете дали се штетни таблетите антибејби ден потоа или како се викаат тие што се пијат мислам 48 саати после секс

9. ana100

ana100 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    uste odma ke si napravam nov test inaku ke poludam veke :worried: a kako i da e nedela dena ne e malku da ti docni mora da ima nesto,posebno sto mene sekogas mi e redovna i tocno na vreme.sepak fala na utreha i drzi mi sreka :) pozz

10. ana100

ana100 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    se vikaat day after i ne se stetni no ne treba da gi zemas cesto se pijat vo kraen slucaj sto znaci vo rok od 2 meseci ne smees da zemes poveke od edna tabletka.

11. emiljota

emiljota Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Veke 3-ti den kako stanuvam nautro so nagon na povrakanje, glavobolka i pregolema zelba za spienje so koe sum propratena vo tekot na celiot den, taka da si spijam po cel den :) + imam zajacen vaginalen iscedok so zoltenikava boja. Inaku so mojot verenik veke 2 meseci imame odnosi bez zastita, no problemot e vo toa sto pred izvesen period (1 god. i piev Jasmin, ali sega gi prekinav) dobiv dijagnoza za policisticni jajnici i si mislam deka toa bi mozelo da mi pretstavuva problem pri zabremenuvanje, taka da ne znam sto da mislam so ovie simptomi.Vi se obrakam poradi toa st momentalno ne sum vo zemjata, a mozebi nekoj minal niz slicnto pa bi mozel da me informira. Blagodaram i pozz

12. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    96
    Симптомите се како за бременост, ама направи си едно тестче. Инаку, јас кога бев бремена до 4-ти месец ми се случуваше истото што си го опишала ти..Kако и да е, за добро нека е и честито! :clap:

13. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    96
    emiljota, не знам дали ги доби моите две лични пораки??? доколку не утре ќе исконтактираме преку скајп, месинџер...ќе се договориме што како. Добра ноќ сега, на сите!!!

14. angela11

angela11 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    zdravo,jas sum nova na forumov pa ako moze da mi dadete vase mislenje.mi docni veke 10 dena no necuvstvuvam nikakvi bolki ni vo gradite,ni vo stomakot.nemam nikakvi simptomi na bremenost ili deka ke mi dojde.napraviv test mi izleze negativen.ve molam za vase mislenje.

15. Cindarella

Cindarella Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    15
    Imav ko demek dobieno mi traese 3 dena ali bese mn malku i imase 4udna boja sega veke ne treba da dobijam t.e. imam uste vreme dodeka mi e denot da dobijam a gi imam bolkite me boli polovinata me boli okolu jajnicvite i dolniot del od stomakot me bolat gradite nekako mi se tvrdi i mi reagiraat na dopir ponekogas ali mn retko mi se vrti i retko imam nagoni na povrakanje no do sega ne sum povratila..So svrsenikot imam skoro 2 meseca nezastiten odnos so sto toj svrsuva vo mene mozno li e da sum bremena spored simtomive :worried:

16. happywithmylive

happywithmylive Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    angela11 мислам дека треба да почекаш барем 2 недели за да ти покаже точно тестот,а ако си толку нетрпелива знам како е :?: направи крвна слика и мислам ако си бремена треба да ти почнат веќе синтомите кај сите се индивидуални али болки во градите како за добивање поспаност,а за другиве синмтоми мислам дека е рано...почекај за тестот и среќно ;)

17. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Појди на гинеколог или направи си тест, па ќе ти се расчистат сомнежите. ;)

18. Cindarella

Cindarella Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    15
    a vaka za testot dali znaete kako se pravi na pr treba da ima pominato vreme od vodenjeto ljubov ili moze odma da se napravi i posle toa a da pokaze to4ni rezultati

19. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    7 дена после однос најрано....

20. Cindarella

Cindarella Истакнат член

Се зачлени на: