pa zatoa namesto da se plasat neka napravat test za najsigurno, ovde kolku poveke citaat tolku poveke se zbunuvaat
Да да имавме со кондом, ме збунува само тоа дека ми доцни, а никогаш не ми доцнело, ама секогаш има првпат. Ќе почекам уште некој ден и ако не ми дојде ќе направам тест за бременост. Ама ова очекување ме убива.
Не може да си бремена ако сте имале со кондом, не се секирај воопшто. Не се нервирај за џабе, мене ми има каснето скоро два месеци, а имав односи без заштита цело време. Нема ништо, слушај ме. Ете за да си ја смириш душата, (пошто знам како е да си под стрес дали си бремена ), купи си уште денес тест за бременост , и да ти кажам ко ќе видиш една цртичка има да се осетиш олеснато како камен од тебе да паднал.
Добро е добив. Вечерта накај 1 и 30. Фала ви на сите што ме тешевте и што ми помогнавте. Се надевам дека и јас ке можам да ви помогнам.
pls help mi docni veke edna nedela so decko mi imavme nezastiten seks no nikogas nema svrseno vo mene.Bradavicite na gradite mi se tvrdi,me bolat a osekam i bolki vo stomakot i cesto mokram skoro na sekoj saat,pred 3-4 dena pravev test za bremenost no bese negativen mozno li e da sum bremena???
^^Без гајле, не си, не верувам дека си бремена, штом не свршил во тебе. А кога ти доцни менструацијата, и од самата нервоза за тоа што ти доцни, симптомите кои што вообичаено ги имаш пред да добиеш се посилно изразени. Така што тука нема простор за грижа. Ако сепак сеуште не си сигурна, купи си уште еден тест за бременост и ќе видиш дека нема ништо.
девојки ај пишете дали се штетни таблетите антибејби ден потоа или како се викаат тие што се пијат мислам 48 саати после секс
uste odma ke si napravam nov test inaku ke poludam veke a kako i da e nedela dena ne e malku da ti docni mora da ima nesto,posebno sto mene sekogas mi e redovna i tocno na vreme.sepak fala na utreha i drzi mi sreka pozz
se vikaat day after i ne se stetni no ne treba da gi zemas cesto se pijat vo kraen slucaj sto znaci vo rok od 2 meseci ne smees da zemes poveke od edna tabletka.
Veke 3-ti den kako stanuvam nautro so nagon na povrakanje, glavobolka i pregolema zelba za spienje so koe sum propratena vo tekot na celiot den, taka da si spijam po cel den + imam zajacen vaginalen iscedok so zoltenikava boja. Inaku so mojot verenik veke 2 meseci imame odnosi bez zastita, no problemot e vo toa sto pred izvesen period (1 god. i piev Jasmin, ali sega gi prekinav) dobiv dijagnoza za policisticni jajnici i si mislam deka toa bi mozelo da mi pretstavuva problem pri zabremenuvanje, taka da ne znam sto da mislam so ovie simptomi.Vi se obrakam poradi toa st momentalno ne sum vo zemjata, a mozebi nekoj minal niz slicnto pa bi mozel da me informira. Blagodaram i pozz
Симптомите се како за бременост, ама направи си едно тестче. Инаку, јас кога бев бремена до 4-ти месец ми се случуваше истото што си го опишала ти..Kако и да е, за добро нека е и честито!
emiljota, не знам дали ги доби моите две лични пораки??? доколку не утре ќе исконтактираме преку скајп, месинџер...ќе се договориме што како. Добра ноќ сега, на сите!!!
zdravo,jas sum nova na forumov pa ako moze da mi dadete vase mislenje.mi docni veke 10 dena no necuvstvuvam nikakvi bolki ni vo gradite,ni vo stomakot.nemam nikakvi simptomi na bremenost ili deka ke mi dojde.napraviv test mi izleze negativen.ve molam za vase mislenje.
Imav ko demek dobieno mi traese 3 dena ali bese mn malku i imase 4udna boja sega veke ne treba da dobijam t.e. imam uste vreme dodeka mi e denot da dobijam a gi imam bolkite me boli polovinata me boli okolu jajnicvite i dolniot del od stomakot me bolat gradite nekako mi se tvrdi i mi reagiraat na dopir ponekogas ali mn retko mi se vrti i retko imam nagoni na povrakanje no do sega ne sum povratila..So svrsenikot imam skoro 2 meseca nezastiten odnos so sto toj svrsuva vo mene mozno li e da sum bremena spored simtomive
angela11 мислам дека треба да почекаш барем 2 недели за да ти покаже точно тестот,а ако си толку нетрпелива знам како е направи крвна слика и мислам ако си бремена треба да ти почнат веќе синтомите кај сите се индивидуални али болки во градите како за добивање поспаност,а за другиве синмтоми мислам дека е рано...почекај за тестот и среќно
a vaka za testot dali znaete kako se pravi na pr treba da ima pominato vreme od vodenjeto ljubov ili moze odma da se napravi i posle toa a da pokaze to4ni rezultati