Здраво девојки,како сте?Требаше да добијам вчера ама нема абер за идење...градите ме болат многу а стомакот по малку на моменти само....ке си почекам уште некој ден.... Поздрав
Последен пат имав однос 17ти август , не сврси во мене барем така мислам.... а овие два месеци редовно добивав..... тест правив после одност 2недели негативен беше?
Сакам да прашам ... на 24 септември со дечко ми имавме односи и не е сигурен...и сега од пред некој ден осеќам болки во долнио дел од стомакот и денеска ми се сврте во глава . Менструација немам редовна и сега не знам дали тоа се некој симптоми ве молам казете ми
Срцки се уште не ми е дојдена 'тетата' незнам зошто али многу си се надевам овој месец се надевам Дедо Боже ми ја исполнал желбата и ако не биде ништо здравје Боже другиот месец пак ке се фрлиме на работа бац
И мене сеуште ми ја нема 3 дена ми доцни и нема абер за идење освен што многу ме болат градите...а стомакот мнооогу малку и не често.... :geek: Поздрав
Ако сте имали незаштитен однос, тогаш можно е и да си бремена. Најсигурно направи си тест, има поминато две недели од односот.
Може утре ке правам тест,ке видам како што...ако ја нема до утре...ама како што оди не ми се верува и утре да ми дојде....21 ден ми е од односот би требало да покаже на тестот ако има нешто....
Bi trebalo da pokaze,a testot utre napravi go so prvata utrinska mokraca za potocen rezultata.Nautro koncentracijata na hcg e najgolemo.pozz
Ja procitav temava i moram nesto da prasam,imam redoven ciklus dobivam tocno na 28 dena i ovoj mesec trebase da dobijam na 2 oktomvri ama ne dobiv eve veke nedela dena ,citav za simptomite na bremenost i ne mi e nisto jasno ne prokrvarev ne me bolat gradite samo imam utrinski vrtoglavici i nekoi tapi bolki vo dolniot del na stomakot,mozno li e da sum bremena ne sum napravila test sakam da pocekam do krajov na nedelava da vidam dali ke ima nekoi promeni [mod-kirilica:28az0fss][/mod-kirilica:28az0fss]
неможам да кажам дека сум имала критичен секс,имам долга врска и секс без заштита,не се плашам ако сум бремена,само сакав да знам дали е можно да сум бремена зашто немам некои посебни симптоми освен тие што ги наведов и заборавив да наведам дека имам зачестено мокрење ама делувам и како малку настината