баш убаво честитки за новите трудници инаку ики 26 јас немав никакви симптоми а кога дознав дека сум бремена веке бев неколку недели, така да немора да значи дека мора да се појават симптомите кај сите трудници... ајде направи си уште еден тест за ден, два па ке бидеш сигурна
хех да ми зенски ми се исполни сонот и радосна сум но ке поцекам нека помине и 2 недели сакам да си глеам цртицката по јасна а сто знаци за бременост не мора да знаци ако имас сиптоми дека си бремена јајас во правата бременост не ни се осекав дека сум бремена само кога ми заксни месторцијата послем недела дена си праев и бесе позитивен тестот а ни ни се осекав нисто а сеа да имам цуство као да добијам ми се спије не ми се јаде многу имам главо болки кицмава ме боли стомако се по малку а јас милсам дека и ти си бремена стом ти испанда бледа линија ама ако пари си тест и писи ни сто ке има ајде на сите 2 цтрцки буе буе
Јас не правам тест, во понеделник треба да добијам, ако не добијам ке поцекам усте два дена и тогас ке направам тест, секогас правев до сега и секогас една цртка, така подобро да добијам него пак да видам една цртка, немозам да го поднесам веќе тоа! а симптоми немам освен градите сто ми се големи и не ме болат како друг пат, но ќе почекам, несакам да се радувам пред време, па после нисто! ете тоа е! А дали некој тука знае колкава е успесноста на инвитро? тоа ми е следен чекор!поздрав
да и јас немав никакви симптоми при првата бременост и после 2- 3 недели направив тест кој бесе позитивен . тогас имав болки во зглобовите на рацете и подоцна дознав дека тоа е исто еден симптом па со срека цеститки Сулејман.
Здраво на сите Јас треба да добиам за неколку дена .. незнам точно .. но имам страшни болки во кичмата .. дали да се надевам на бременост или не и незнам дали да проверувам дали сум бремена со тест или не .. секој месец се разочарувам и само се надевам .. никако да се случи инаку во деновите кога ми бесе овулација .. чувствував некои мали болки во јајнивите и континуирано после тоа усте 4-5 дена ... и незнам исто дали и тоа е некои симптом ве поздравувам
Најпрвин добредојде на форумов и усте веднас да ти казам дека не си единствена, не има многу тука сто секој месец се разочаруваме! затоа сме и тука да делиме мислења, совети и да се тесиме! се надевам ке ти се оствари брзо сонот! нормално дека неизвесноста убива, но ја би ти препорачала да почекас додека да добиес, а дај Бозе да не добиес,, и јас чекам и сум нетрпелива, но подобро да добијам него усте еднас да видам една цртка! исто е знам, но таа една цртка не ја сакам никако сите чекаме и посакувам сто побрзо да дочекаме! јас немам некој посебен совет да ти дадам, ако има некоја нека писе, поздрав
Лори-30 ти кога треба да добиеш? Јас еве цел ден ја чекам да ми дојде и ја немааа Дал Боже да не дојде воопшто, немам ама баш никакви симптоми за ништо само стомакот што го осеќам како надуен малку. Виг3 почекај барем уште 2-3 дена па направи тест да не ти испадне лажно негативен.
Утре треба да добијам, и мислам дека ке добијам засто еве сега ми се издува стомаков, а и градите престануваат да ме болат, секогас стом престанат за ден два добивам! но вчера ме боцкасе несто по кичма а и имам температура 37.1, тоа е добар знак, па ме буни, но немам ниеден др симптом или мозеби не приметувам...незнам! ке си чекам! а тебе ти посакувам две цртки па писи кога ке знес
Лори-30 па темп. ти е супер. Мене сабајле ми беше 36.9, и еве сеуште не ми е дојдена. Да не кобам више да не ме слушне па да дојде Ајде има време до утре ако не можеш да издржиш направи си утре тестче да не бидеш на трње во исчекување. Мене денес мислам дека најдог ден ми беше во годинава. Чекам да пишеш утре што ќе биде. ПОЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Ики и Лори, срциња сте ми, баш ве читам и немам некој особен коментар освем да ви посакам среќа и да ве видам како се фалите со две цртки по форумов.Поззз
како сте мо срцки сто ми правите сакам да ве прасам дали знаете знате за мене нели сто си праев тест со втрората црта не видлива ај да казам дека сум бремена но сакам да ве прасам овие 2дена приметувам на улоскава несто као золто и некој мирис и ме пецка знаци на долниот дел мислам знаете каде дали на некоја бремена и се слуци тоа да има несто ка золто да преметува во улоска или гакицка и пецкајане на долнот дел и као да имам тврда столица псите ми позз за сите а нај веке лори и ики
Можеби е кандида ако те и пецка сигурно е некоја инфекција, најдобро посети си гинеколог, ќе ти каже што да ставаш
ајде, со среќа на сите што чекаат, и јас треба нареднава недела да добијам, незнам точно кога, бидејќи минатиот месец ми дојде на 26 дена, а пред тоа редовно на 28, па сега незнам точно кога да очекувам... инаку минатиот месец ми траеше само 2 дена, тест не сум правила, ќе видам како ќе биде овој месец, а симтоми немам ама баш никакви, никогаш не сум ги ни имала, само што последната недела јадам се и сешто дури и се поправив 2 кила... а колкава треба да биде телесната температура на оние што се во рана бременост? и како беше тој лекот со корен од рен, ако не биде ништо и овој месец да го направам, мора нешто да се превземе, знам беше корен од рен во кило црвено вино... ако некој знае нека ја пише, да не ја барам по форумите наназад поздрав до сите, и да се надеваме дека ќе имаме принова
Лори срцка имам претчувство дека нема да ти дојде. Мислам дека е редно и ти да се израдуваш и ики исто така позд па пишетени што сте направиле хх
еве јас да пишам .. уште ништо, од добивање .. а денес приметив дека многу ме болат градите, па ќе видиме што ќе испаде
A DOBRO SRCKA MOZE LI DA MI KAZES STO E TOA KANDIDA DA MI OBJASNIS STO ZNACI STO JA NE SE RAZBRAM TOLKU. FALA TI CRCKA MNOGU DAJ BOZE I DA GLEAS 2 CRTKI
Кандида е инфекција на гениталните органи, т.е. тоа што те чеша долу и имаш жолт или не знам каков секрет, затоа најдобро да посетиш гинеколог ќе ти препише соодветна терапија или вагиналети може ќе ти даде да користиш, да ставаш внатре , ако ме разбираш, ама сепак што и да е, најдобро решение е гинеколог, ние тука може само да претпоставуваме