За Ики, мене денес ми е 9ти ден од циклус, ке одам во петок да ми измерат фоликула, мозе за викенд ке биде процесот! инаку ја не сум во Македонија и тука работат и за викенд кога е потребно да се прави инсем. така да сигурно нема да се сретнеме, ама мило ми е сто сме исти со деновите ке моземе да си споделиме искуство и совети, само со лична порака мислам подобро, да не ги замараме другиве со детали се надевам ке успееме, поздрав
ништо, девојки јас денес добив со каснење од 4 дена, а таман бев решена да правам тест... незнам веќе што да мислам, почнувам да размислувам за инсеминација, само незмнам што треба да се направи за да се оди? и бесплатно ли е ај Лори 30 ако сакаш објасни ми те молам, веќе мислам дека природно неможам да забременам, толку пати се надевав, нема ништо, ептен сум разочрана
не е ништо чудно, една пријателка моја имаше цели 9 месеци и незнаеше дека е трудна а бидеќи е полничка воопшто не се ни познаваше дека е трудна па кога ја фатија болки тогаш разбра дека е бремена
Весела и лесна бременост да имаш Значи ова исто како во онаа емисијата на TLC. И јас имам слушнато за такви случаеви ама за цели девет месеци ова е прв пат што слушам. Важно се да излезе во ред на крај.
честитки до идната мамичка ти посакувам лесна бременост .... јас чувствував блага болка во долниот дел на стомакот и имам исцедок на бледо-жолта како течност можам да кажам, бело прање не е се извинувам на изразот но белото прање е растегливо како мрсул и лицето ми се изнафрла многу кај челото, вратот и кај устата имав но тие ми поминаа
Имам нередовна менструација, меѓутоа овој пат малку ми подрани и беше пократка од вообичаеното. Прво имав кафеав исцедок а потоа имав и крварење, но крварењето ми траеше 2 дена. Може ли тоа да е симптом за бременост или се работи за друго нешто?
девојки сакам да ми кажете дали и болка во стомакот е симптом на бременост,многу ме боли и подуен ми е мислам пред 15 -16 дена ми беа плодните денови па белким фатило,требе да ми дојде менс.накај 10 ноември дали,кога се јавуваат првите симптоми,нека каже некој ако знае
Здраво девојки, Прво им честитам на двете труднички, лесна бременост да имате Јас пак на иста ситуација не сум добил сеуште, дали може некоја да ми каже дали има бел исцедок ако си бремена?исто така и кичмата ме боли коските како да имам некој грип имам и внатрешна температура не знам ни јас Дали е можно тоа да е симптом за бременост??? Многу ви благодарам