Слими ја мислам дека мозеби си бремена, засто и знаци на преладеност мозе да биде сигнал дека си бремена, а и ти доцни и кичма те боли...направи едно тестче утре) и израдувај не
Uф ќе пукнам до 9ти неможам да издржам а и многу се нервирам осеќав благи болки во долниот дел на стомакот до пред некој ден и веке една недела имам исцедок бледо-жолт ... бело прање не е бидејќи тоа е густо можеби лошо ќе се изразам но како мрсул и тоа го имав за време на овулацијата сега ова незнам што највеќе се плашам да не е некоја инфекција а неможам да отидам на гинеколог ми треба ваше мислење и ваше искуство .... белиот исцедок и нафрлано лице ми се единствени промени на мене но белиот исцедок веќе престана многу малку има сега почнаа градите да ме болат но тоа кај мене не е ново оти градите ме болат и пред да ми дојде ВЕ МОЛАМ ЗА ОДГОВОР
Многу ви благодарам девојки, Се плашам да направам уште еден тест уште едно разочарување Подобро решена сум ќе почекам до понеделник па ќе одам кај гинекологот да ме прегледа на што сум.Можеби имам некоја хормонално нарушување, се плашам или некоја инфекција, не знам веќе станав параноична на све.вие на што сте дали работите на случајот поздрав
Тоа ти е најпаметно Слими, отиди си на лекар и ке знаес на сто си, ти посакувам да слуснес убава вест
Многу ти благодарам Лори и јас се надевам, и да не е бременост само да не ми кажуват нешто лошо некоја болест.Само тоа ми фали сега и со тоа да се справам. И со нервите сум при крај сето ова измачување веќе 15 месеци, сето ова неизвесност ама што да се прави се трудам да не губам надеж.И тебе ти посакувам да успееш со ин витро.Блазе ти што не живееш во Македонија што таму имаш поинаков третман и подобри доктори отколку ние тука што не шетат натаму наваму и без никаков одговор.Срамота за ова држава, кај да одиш да се појавиш на доктор никој не те сваќа сериозно се додека не се разболиш од не дај Боже неизлечлива болест. поздрав
Devojki mi treba vasa pomos...Pred skoro dva meseci imav odnosi...Odtogas do sega sum nemala veke mi docni dve nedeli premnogu jadam me bolat gradite i me tera na spiejne..Dali e mozno posle dva meseci da ima rezultati od toa...???:///
Па направи си тест и решена дилема. Ако свршил во тебе тогаш паничи...можно е да има резултати од пред 2 мес, нормално бременост ако свршил во тебе ама направи си тест утре сабајле и спиј си мирно
Девојки сакам да ве прашам нешто (не е за мене за една другарка е,јас не сум сигурна па сакам да слушнам ваше мислене) другарка ми има редовен однос со партерот,минатиот месец неколкупати тој свршувал во неа. Последниот пат кога свршил после неколку часа добила,но менструацијата не била обилна и и трајала само 3 дена. Била на гинеколок и гинекологот и кажал дека има нешто слично како вреќичка за ембријонот ,но е многу тенко и дека не е баш многу видливо, и и кажал дека неможе да и потврди бременост. Отогаш е имала однос но не е свршувал во неа и сега и доцни 3 дена. Што мислите вие дали е можно да е бремена од минатиот месец??? Нема многу знаци за бременост освен што често мокрела...
ех Лори да има нешто ново ајде дај боже наскоро некој да не израдува со убави вести кај мене уште е статус кво ама верувам и се надевам месецов можеби нешто ќе биде со оглед да имам благи болки во долниот дел на стомахот меѓутоа незнам дали е рано со оглед да очекувам да (не) ми дојде кај 15 месецов. поздрав до сите кои чекаме 2 цртки
Здраво девојки, Кај мене се по старо, бев денеска на гинеколог и ми вика материцата е празна ти касни веќе 3 недели од хормонално нарушување, сигурно од тоа ми вика.Зашто минатиот месец имав малку покачен пролактин 20. поздрав
Јас сум во исчекување го чекам 9ти кога НЕ треба да ми дојде па ќе видиме дали ке се израдувам или ќе .... плодните денови ми запознаа со бело прање и после продолзи со бел исцедок што никогас сум немала толку долго денеска еве немам бел исцедок ке видиме до после чувствувам повремени болки во стокамот длабоко во мене си викам ќе биде, но нешто друго ми вика да не се надевам 50-50 сум
девојки дали може некој да ми каже дали можеби се работи за симптом за бременост чуствувам блага болка во долниот дел на стомахот уште од сабајле, а треба да НЕ ми дојде од 13 до 15 месецов. Од кога почнуваат да се јавуваат симптоми?
Мене ми се јавија 7-10 дена пред да добијам само што многу многу не обрнував внимание бидејќи тогаш свадба правевме и бев преокупирана со тоа само да не добијам на свадбата, цел ден само се гледав да не ми протекло , а после два дена кога направив тест оп бебе , а дали е симптом незнам дека мене истите ми беа како за пред добивање, почекај си уште малку па ќе дознаеш само не се замарај многу многу дека јас и мм коа се замаравме ништо не бидна. Ти пуштам среќичка да не добиеш
И јас ти пуштам среќичка да не добиеш, искрено се надевам ќе се израдуваме и двете месецов јас НЕ треба да добијам на 9 усте 3дена ќе издржам ќе видиме што ќе биде