Feminki konecno kaj mene se pojavija 2crtki dolgo ocekuvani bea no sepak se pojavija iako ednata e bleda sepak citav deka cim ja ima znaci ima bremenost ... premnogu sum vozbuden posakuvam site da si gi vidite 2te crtki jas nemozam ni da poveruvam
Мене требаше да ми дојде утре но јас неможев да издржам и направив тест првата контролната линија ми е јасна а втората за нијанса побледа неможев да поверувам и направив уште еден тест и втората линија ми ја даде премногу бледа но само две капки урина ставив многу малку но сепак ми ја покажа втората линија
Дали постои можност тестот да не е точен бидејќи го правам ден порано неможев да издржам до утре и не чекав да ми закасни направив два теста и на двата има 2бледи линии
Јас мила без искуство досега, 15 месеци пробувам и ништо.Секој пат кога одам во гинеколог ми вика све во ред ќе се случи ама чекам без успех.Зависи и од организмот и од психата на човекот.Барем јас така мислам.
Само напред, штом е се во ред, нема место за паника, ке си биде. Мене друго ме мачи, си викам не сум таа среќа една грешка да е платам скапо Фала ти!
Гинеколозите 2 години ги сметаат како нормален период за забременување,секако доколку не постои некое докажано/откриено нарушување или болест кај некој од партнерите.
Не ништо страшно само имам полицистични јајници и пролактинот ми е 20 барем така се изразува мојот матичен гинеколог.А кај мене нема резултат и чекам да се случи чудо. Поздрав
Стронг,бледа е линијата зошто сеуште е многу рано,ајде честитки и имај си лесна бременост, јас ке си почекам до 11 ама не ми се верува да има нешто Поздравче
Ви благодарам на сите .... Мене ми е малку страв бидејќи не чекав да ми закасни требасе да (не добијам) утре но јас имав некое предчувство и неможев да издржам нашравив 3теста и 3те се со две линии да не избрзав малку