честиткииииии биди сигурна дека си бремена, без разлика колку и да е бледа втората линија сепак ја има така да не е можно да е грешка....баш ми е мило...
Честитки и од мене strong-gril, баш ми е мило за тебе, ти посакувам убава и лесна бременост и не се секирај, штом на сите 3 теста се појавила и другата цртичка тогаш сто посто си бремена . Поздрав до тебе и твоето малечко бебувче .
Ви благодарам, од ви посакувам сите што се во исчекувања овој месец да си ги видат својте 2цртки навистина ми е потребна вашата подршка и совети бидејќи не сум во Мак и неможам да одам веднаш на гинеколог а немам документи и неможам да отидам на доктор но според мене ако сум останата во плодни денови кога ке си одам во Македонија би била 6та недела прво што правам одам на гинеколог до сите вас
Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста, здрави, живи и највесели да бидете заедно. Баш ми е мило кока ќе видам вака позитивен пост со среќа и многу успех на сите останати што чекаат овој месец
здраво драги феминки, пред некое време и јас се израдував со две цртички на тестот, иако на двата теста втората линија е многу бледа, сепак сметам дека станува збор за бременост. На ехо гинекологот ми рече речиси ништо не се гледа, па малку се исплашив, ама направив и хормони преку крв и би требало до 4 или 5 недела да сме стигнати. После недела дена пак ке одам на ехо. сакав да ве прашам кога почнуваат мачнините кај трудниците, или кај секоја жена е различно. Кај мене досега нема ништо, се надевам ке продолжи вака, или можда се уште е рано.
најпрво честитки и ти посакувам лесна бременост.... инаку да ти казам дека мачнината може да се појави дури и во втората или третата недела од бременост, понекогаш дури тоа е симптом дека сме бремени ни може воопшто и да не се појоави цела бременост, имам 2 пријателки, едната имаше толку лесна бременост што дури не ни чувствуваше дека е, додека другата кутрата од сам почеток се до 6ти месец ептен лошо и беше меѓутоа сега 2те имаат по едно бебенце како ангелче така да не се грижи се е нормално.....
здраво, јас сум нова во форумот па имам еден проблем на кој се надевам ќе ми дадете ваше мислење...пред еден месец имавме однос со дечкото и секогаш свршува надвор но овој пат првиот пат сврши надвор а после имавме по половина час уште еднаш однос и тој пат сврши надвор... од тогаш тој месец имав менструација но само 1 ден а вообичаено ми трае 3 дена и од тогаш се чувствувам многу чудно, имам вртоглавица понекогаш, а сега чувствувам и мачнина по цел ден, имам болки во долниот дел на стоомакот....направив тест за бременост но беше негативен па си велам дан е од тоа што треба сега да добијам на 18ти овој месец....постои ли можност за бременост,имал ли некој некое вакво искуство ( и да бидам бремена не е ништо страшно секако сум во многу долга врска ) ама да почекам може уште некој ден па да направам уште еден тест...
Ако бил во бањата откако свршил првиот пат мислам дека нема место за паника,ако не бил мислам дека пак се мали шансите затоа што веќе поминале 30 мин,е сега ептен ако сте ја имале среќата за ова што велиш си имала само 1 ден менструација,можеби се фатило Мое мислење почекај до 18ти ако ти закасни прави тест,ако е посакувано да си видиш 2 цртички
Znaci jas gi imam istite simptomi kako sto se navedni za bremenost no imam redovno veke 2 meseci menstrucaija moze li nekoj da go istakne svoeto mislenje
Simptomite za bremenost i simptomite za PMS se recisi identicni,taka da mnogu malce moze da bide presudno dali nekoja e bremena.Ti samata tvrdis deka imas redovna mens.taka da najsigurno e da si napravis test.ILI da pojdes na gin.da ispitas preku krv ili urina.Se' drugo bi bilo samo pretpostavka.
Претходниот месец на предвидениот датум за менструација,а имам редовен циклус, јас крварев 3 дена и ги имав истите симптоми за менструација па не се сомневав, дури вториов месец ми касни,дури 8 дена.Ве молам за ваше мислење...
Najubavo odi vednas kupi si test ako mislis deka se raboti za bremenost Sure Check i odma ke ti pokazem .... ako e posakuvano daj boze da si se izraduvas so 2crtki
Чувствував благи болки во долниот дел на стомакот и имав зачестен бел исцедок, имав киселина други симптоми немав бидејќи болки во градите сум имала и пред да добијам, но јас неможев да чекам да ми закасни и направив тест ден пред да да ми дојде т.е. очекував да не ми дојде на 9тиа јас направив тест на 8ми направив 3теста и сите ми беа позитивни и фала богу еве сеуште немам добиено што потврдува дека тестовите се точни и се надевам дека се ке биде во ред со мене и моето бебуфче бидејќи сум надвор од државата а немам документи за да отидам на контрола но кога ке си дојдам ќе бидам таман за на гинеколог во 6-7недела само дотогаш да си бидеме супер .... Зошто не си направиш тест и ќе знаеш на што си
Ako ne dobijam uste 2-3 dena i ke pravam...Ti posakuvam lesna i ubava bremenost mila.I jas imam nekoi kiselini i gadenje nautro.A ako e testot pozitiven kaj mene bi trebalo i jas da sum okolu 7 nedela
Здраво девојки! еве и мене ме фаќа веќе нервоза, треба да НЕ ми дојде во четврток (15.11) и досега супер си бев немислев на тоа, ама како се наближува денот неможам да не мислам. Малку сум тажна бидејќи скоро и да немам никакви симптоми, ама сепак не се разочарувам сепак може ќе биде тест предвреме не правам, тоа си ветив, ќе чекам да ми задоцни, па посакајте ми среќааааа