Мила те разбирам и јас чекав 1година и го посакував ова бебенце повеќе од се и мене ме фаќаше паника да не имаме некој проблем но ете точно на година и еден месец бидна работата... Ете пример Јана ја чекала 2години опушти се обиди се барем 2-3месеци не мисли на тоа и ќе видиш дека ќе биде ... Јас ти посакувам оваа година да ја добиеш најубавата честитка тест со 2цртки само опуштено
Здраво мамички Нова сум на форумов, само што се зачленив од проста причина што мислам дека ќе полудам.. Имено, денеска направив тест за бременост(sure check) и линијата беше толку бледа што се гледаше само на одредени агли под светло. Треба да добијам задутре но веќе ги чувствувам истите симптоми како ПМС па неможам да знам што е што. Инаку денеска ми е 11 ден после овулација. Ве молам доколку некоја од вас била во слична ситуација ко мојата, односно ако сте имале едвај видлива линија какви Ви биле резултатите? Фала ви однапред.
Мила јас би сакала да ти честитам кај мене беше истиот случај и јас како тебе не издржав и го направив тестот порано јас направив 3 и на двата беше бледа ама видлила а на 3тиот едвај се гледаше ама сепак ја имасе и еве поминаа 9дена јас немам добиено а на гинеколог немам сеуште отидено од оправдани причини се надевам само дека се ќе биде во ред... Но ако сакас за посигурно почекај 2-3дена и понови го тестот ...Ајдеее само да ни се зголемува бројот на идни мамички
Јас од срце ти посакаувам да НЕ добиеш Еве јас морам да почекам ништо друго не ми останува па ако не добијам за 2 дена ке го повторам тестот..
драги мамички, еве и јас сеуште немам добиено треба да добијам за 2 дена, симптомите коишто ги имав гадењето престана но честото мокрење станува се почесто за секои 10мин сум во тоалет инаку да ви кажам ми понудија многу убава понуда за работа и сега доколку сум бремена ке морам да ја одбијам ама ако нема да ми биде многу криво зошто си сакам едно бебенце, не сум во брак ама имам веќе долга врска и дечкото вели ако си тогаш ќе ја забрзаме работата не знам дали да почекам или уште утре да направам тест, тој што го правев пред 10 дена беше негативен ама не знам зошто 99% сум сигурна дека има нешто.....
најпрво смири се и почекај уште 2-3 дена и тогаш направи си тест јас ти посакувам да НЕ ти дојде и да си бремена со срека
лелеееее уште од сега си размислувам како би им кажала на моите домааа...како би му соопштила него..милион прашања во глава имам ама знам дека се ќе биде добро, иако морам да ви кажам дека ако сум бремен а стварно господ така сакал зошто цело време се пазиме и тој свршува надвор веќе 6 години е тоа никогаш не сме ризикувале и само еднаш сме имале 2 пати за кратко време а претходно да не бил во тоалет и ако сум бремена од тоа ќе биде....
Здравоооооооо,многу сум срекна ,втор пат ги видов II цртки во мојот живот, ви посакувам и на сите поскоро исто Бог да ве благослови и да се израдувате ,само што многу ми е страв дали се ке биде во ред,поздрав и се најубаво до сите
Честитки и имај убава и лесна бременост! И сите што ги чекааат двете цртки месецов дај бозе што поскоро да ни се приклучат на труднички муабети!
Честитки имај лесна бременост. Без страв само верувај во Господ и се ќе биде во ред. Бременоста е многу убава работа, уживај максимално во неа. Позз
Иленче, честитки и се најубавоооо....лелее сега прочитав и стварно се израдував, знам дека долго чекас и еве дочека имај убава и лесна бременост , узивај,и препусти им се на позитивните мисли да те водат, ке биде се во ред секако те поздравувам
Иленце ти честитам од срце,конечно се израдува,со лесно да ти е бременоста...Лори редно е и за нас веќе,исто и за другите кои чекаат,ајде нека биде веќе еднаш...Поздравче ве сакам
Симптомите за бременост се исти како оние на ПМС,почекај си уште ден два ако не ти дојде прави си уште еден тест,сигурно ке ти се гледа повеке ако има бебенце,ти посакувам среќа и 2 цртки,се разбира ако ви е посакувано,ке заборавев ако планираш да правиш пак тест доколку не ти дојде најдобро ти е наутро со прва урина да го направиш,тогаш има најточни резултати
Lale ti posakuvam od srce sledniot pat da se izraduvas, zasto ostanavme jas , ti i slymi od tie sto dolgo pisuvame tuka, ako nekogo zaboraviv neka mi prosti! jas deneska dobiv i ke odam na invitro otkako ke zavrsam so terapijata! se nadevam deka ke uspeam, redno ke bide, zasto veke nema mesto vo mojata dusa sto ne e ispuneto so ocaj!!! Ve pozdravuvam site, na tie sto ste bremeni vi posakuvam lesna i ubava bremenost, a na drugite, vo koi sum i jas, pobrgu da ni se nasmeat dvete crtki
Дај боже Лори,како поминува времето се повеќе сакам бебе,се надевам ке биде еден ден,ти посакувам многу среќа и добри резултати...поздрав
како да почнам епа вака,значи сакам да прашам...имавме односи на седми овој месец ама според календарот на плодни денови мене во тој ден минимални ми се шансите за забременување...а сега требаше да ми дојди на 14 не ми дојде...а пред една недела значи после односот имав главоболки и болки во стоомакот мислев дури и порано дека ќе ми дојди...дали е можно да има нешто...а сега ннемам никакви симптоми ни главоболки ни болки во стомакот апсолутно ништо не ме боли...
A да си направиш еден тест нема да е лошо :geek: затоа што за симптоми за бременост ти е рано, а штом ти требало да добиеш на 14 значи веќе може да си направиш тест за да не му ја мислиш почекај уште ден два и направи си едно тестче земи sure chek нај добар е дава точни резултати и по еден ден касненје на менструација