Не сакам да те плашам, мали се шансите да, ама сепак ги има колку толку. Напиј се норлево и не дозволувај да свршува во тебе друг пат.
Тоа ти е апче што спречува бременост, се пие во случај на пукнат кондом или ете ако свршил во тебе намерно. Се пие најдоцна до 72 часа од односот, но најдобро е што побрзо да го испие, поголеми се шансите да заштити од бременост. И чини 494 денари во Зегин.
vi blagodaram mnogu inaku mene mi kaza edna drugarka deka imalo nekoi apchinja se vikale den poto ili den potoa koi sprechuvale bremenost. jas sakav tie da fgi zemam dali znaete nesto vo vrska so toa. izvinete shto vi dosaduvam ..
da ve prasam za mislenje mi docni 7 dena a dosega redovno sum dobivala nemam znaci na dobivanje a nekade vo mene mislam deka ima nesto napraviv i test no ne so utrinskata mokraka tuku popladne mi ispadna negativen a imam strasni bolki vo predelot na jajnicite mozno li e da ima nesto da sum bremena so vakvi bolki ili samo se zalazuvam so pozitivni misli..Blagodaram
Може да ви доцни од нервоза ако сте имале некои лоши ситуАции и сте се нервирале не мора да значи дека сте бремена. а инаку направете тест повторно со утринска мокрача најсигурно е ..
Направи уште еден тест или провери бременост преку крвна слика, шансите дека си бремена според мене се многу големи Дознај па после те чекаме да не израдуваш и нас со добрата вест.
vi blagodaram i jas mislam taka no bolkite kaj jajnicite mi go rasipuvaat mislenjeto me interesira spored vas dali kaj bremenost ima takvi bolki vi blagodaram za posvetenoto vreme...
да и при бременост има такви болки , кај јајниците и градите , болките се исти како за добивање ,но не добиваш (при бременост) И јас би ти дала совет да си направиш тест преку крв , за посигурно
зависи некои викат дека повеке се санците за бременост ттоцно тогас кога имас месторција е сеја зависи јас со првто дете останав бремена бас кога имав месторција нормало тогас имавме односи е сеја сакам пак бебе и кога добивам имаме со мм односи еве пак нисто не останувам бремена знаци разлицно е се дури и кај иста зена е разлицно а за памет ако некес да си бремена користи несто зосто стало се слуцува кога ставрно тоа го некес се слуцува позз
devojki ve molam za pomosss......nekoe vreme imam problem nemozam da ostanam cetiri godini bremena ,soprugot se operirase od variocele ,i prestanavme da se nadevame na bebe ama nesto cudno mi se desava veke dve tri nedeli nemozam da spijam navecer zaspivam kasno i plus utre denta do 11 nemozam da stanam a pred toa isto sum si legnuvala kasno sum stanuvala u sedum sat sabjle ,,a sega nemozam da se iznaspijam i plus se sto ke izedam denes dali pojadok,rucek vecera navecer mi se losi macnini imam bez povrakanje i bolki vo kicmata karlicata i jajnicite gradite i nemozam da se iznaspiam sabajle kako ziva zaklana sum sto mozi da se desava so mene i odvreme navreme me faka vrtoglavica ,,a i vo noemvri dali mi dojde neznam ne se ni sekavam neni zabelezuvam ozbilno,,i vie da ste na moe mesto istoto bi vi se slucilo,,,,,so da pravam moguce e da sum bremena ,,,,,,,,i kazete mi dali se ostanuva bremena ako menstruacijata ne vi docni si ja imate normalno i bremeni ste ,,vemolam za helpp
Utre sabajle napravi si test i mozebi ke se izraduvas, vprocem ikoga najmalku se nadevame togas i se iznenaduvame ti posakuvam dve crtki
Направи си тест за бременост, има случаи(во моја фамилија) да има менструација до 7ми месец па да роди здраво и право детенце.
prai si test naj ubavo i ke doznaes zosto tvojot prblem e malku koplicirino sato pari test pozz ti poskuvam dve crticki
Гјул и јас ти советувам да си направиш тест,некои симптоми од овие што ги наброја ме асоцираат на бременост,сепак не сакам да нагаѓам...најдобро направи си тест...инаку мислам дека во некои случаеви можно е и менструацијата да ти биде редовна и во бременоста...со среќа...ти посакувам да се израдуваш после толку време чекање