Ти честитам од срце....со лесно да си ја износиш бременоста....колку само сакам да знам какво е тоа чувство,дај боже во брзо време да се случи...поздравче до тебе и бебчето мало
Женски мои...јас треба да добијам на 12 од вчера осеќам на десниот јајник по малку остра болка која трае кратко и не се јавува ептен често,градите ме болат,а малку сум и настината,можеби е и од што сум преладена...сепак ке чекам до 12,па после здравје...
Мене треба да ми дојде на 15-ти, не се поминати 14 дена, ама јас нестрплива направив тест денес и се покажа негативен. Незнам дали да почекам дали ќе доаѓа или ќе касни, или да го повторам тестот за два дена. Така и претходно, прво правев тест и се покажа негативно, па го повторив за некој ден и тогаш беше позитивен, некако како да ги имам истите симптоми, и на гаќите по малку влажно како неколку капки вода да има истечено, и нелагодност доле во стомакот како пред добивање, и понекогаш и вртење во глава, па дури и онаа мала кафеава флека кога има како знак за имплантација
Ajde ti stiskampalci,da ne izraduvas sto poskoro.Rano si go pravela testot,strpi se i pocekaj bar uste 5 dena!
Ааааааа Есперанса, па ти сите симптоми ги имаш...И мене првиот тест ми беше негативен,па после некој ден позитивен, а баш тие симптоми ги имав. Почекај уште некој ден и ќе се израдуваш на позитивен тест. А до тогаш чувај се со мешето
ееее Лале , јас и ти ист датум чекаме да (НЕ) ни дојде од симптоми само градите ме болат, слаба болка ретко во долниот дел на стомахот имам и по некоја бубулица на лицето, друго повеќе си замислувам дека имам симтоми отколку што имам вистински се молам на бога и двете на 12 да се израдувамееееее
Феминки, дали ви се случило да имате некое чувство како да ви тежи стомакот? Значи последен обид ни беше во петокот, сега чекам 21 за да направам тест, а на 23 би требало да НЕ добијам. Толку ми е смешно како ми тежи, колешката ме зеза, цело сабајле си го придржувам ко да ќе ми падне. Не си замислувам, доаѓам од природните науки каде што се учи анатомија, физиологија, репродукција, така да јасно ми е колку е саат, ама многу ми е чудно! Дај боже да има некаква врска со забременување. А се плашам да не сум настината нешто во бешиката или јајниците, па се напив еден увин чај, којзнае... Леле ама сум збрканаааа!!!!
Мозеби бас сега ти е плодниот ден! обицно кога така ке се издува стомакот и ке натези тогас е мигот, пробајте вецерва усте еднас, само опустено))
Дај Боже, и јас вас да ве израдувам, и вие мене да ме израдувате, која со лесен пораѓај, која со две цртички... па стварно конечно веќе, јас сум загрижена и за годините, 34 ги имам, во мај ќе полнам 35
Хахахаха, ме изнасмеа Силк, си ме нарекла Есперанса, па да можеби и подобро ќе ми звучи така... надеж
Ајде баш сакам и двете да имаме убави вести со подарочиња за нова година....сепак остануваме да чекаме до 12...имам симптоми за добивање,затоа не се радувам многу....што ќе ми вреди ако се радувам а пак се разочарам...Лори и од тебе чекаме убави вести во брзо време....
Ххахахахахаха ете и јас дури сега приметив.......каква утка сум направила...Ама во право си, поубаво ќе ти стои Есперанса (сега да не се правам и јас како Грција па да ти го мењам името ), иако мислам дека твојата надеж ќе стане стварност за некој ден.
Zdravo. Jas sakav samo da prasam pred 2 meseci imav ne zastiten odnos napraviv test za bremenost bese negativien mi dojde tocno na vreme i dvata meseci poslem to ama sega nekako neznam od sto stomakot me boli navecer mi se gadi dali e vozmozno i poslem normalno doaganje na menstrualen ciklus da si ostanat bremena a i plus toa imam mnogu belo praenje so sum go nemala skoro nikogas a imam vreme dodeka da mi dojde sledniot menstrualen ciklus. Prasanjeto mi bese dali moze i posle toa da si sepak bremena?
Sansite se mn.mali no sepak postojat...najdobro da si napravis test4e,iako jas licno mislam deka toa gadenje,bolki vo stomak se rezultat na nesto drugo.Da ne si nastineta?!