Честиткиииии, со лесно да си износиш бременоста, сигурно е дека си бремена, втора цртка си е втора цртка. Побледа или не, сепак постои.А тоа значи бременост. Сега ти следуваат најубавите 9 месеци, на галење и гушкање со мешето, и со секојдневни прекрасни промени на телото. Со среќа, и честитки и за таткото
Честитки love4ever, имај си лесна бременост. Мило ми е што ни се зголемува бројот на трудници, дај боже така да продолжи.
и од мене најголеми честитки за идната мамичка , лесна бременост ти поскаувам И да Цеце дај боже само вака да продолжи, да се зголемува бројот на трудници
Здраво девојки! Им честитам на новите трудници и им посакувам лесна бременост! Мене уште не ми се исполнила таа желба, за жал Овој месец повторно имам болки во градите, и траат веќе 10 дена! А треба да добијам на 22 овој месец! Пред да добијам една недела обично сум имала болки во стомакот! А минатиот месец имав болки и во градите и се надевав дека сум бремена, ама ништо! И сега овој месец некако многу порано почнаа болките! И збунета сум! Други симптоми на бременост немам! Можно ли е да ме болат гради од друго нешто или?? Поздрав
Честитки до сите нови трудници и идни мамички имајте си убава и лесна бременост , а сите останати кои се во исчекување на две цртки и да ја доживеат најубавата вест да ни се исполни до крајот на годината да не радува господ и нас заедно со дедо никола
cestito neka ti e srcence da ti dade gospod bliznacinja ,,,,,,,,,,,,belki ke bide i kaj mene ,,ako dade gospodm i kaj si te nas sto gi cekame dvete crtki kis4ee ee zelbata ni e golema ako dade gospod i zlaten sv nikola da ne izraduvaaa site nas i ni e da se raduvame po tolku vreme i borbi za da imame vo meseto angelce kis4e do site trudniciii
Пак јас со моите симптоми чудни... Сега си го имам исцедокот малку по обилен од нормално, ама имам многу чудно чувство во долниот дел од стомакот, како да ми жежи. Незнам како да го објаснам поинаку, како да ми тежи и жежи. Е ако ме разберете, на сите чоколадо ќе ви купам, хахахахаха! Вие сте ми единствени каде што можам вака да си се пожалам, а да не имам грижа на совест... Знам дека истата мака ја тераме.
Само да те охрабрам - мене така ми жежеше кога бев трудна! Со среќа, скоро сум сигурна дека ќе не израдуваш со II црти
Леле елена, И јас исто така треба да добијам утре исто така имам золт исцедок и многу ме пече ме жеже како да ти кажам и болки имам.Јас се утепав од пиење на чај од брусница и увин, мислев дека сум преладена.Значи колку што гледам и тоа може да е симптом за бременост. Да се надеваме дека така ќе биде па ќе видиме ќе има и частење. поздрав
Ајде да биде и кај двете, да си видите утре по две цртки и сите да се радуваме, ви ја пустаме сета срека
Дефинитивно, ајде сите, па ќе направиме едно групно славење! Виртуелно блачко во неограничени количини!
abe devojki moi ,,,,jas ovoj mesec si imav ciklus normalno ama posle koga mi zavrsi imavme odnosi i posle dva dena iscedok imam bel talog na dolniot ves i mali bolki vo dolniot del na stomakot i se nekako sum tazna so mi e neznam se mi se place ,,i ponekoas si velam a da ne e do zeludnikot ili nesto slicno aa ,,,,neznam kako da go protolkuvam toa ,,a se spremam za celosen pregled po tolku vreme da vidam za posleden pat dali imam sansi ili neam za da bidam mamicka ,,,,,so da napravam. zgora na se kiselina imam uzasno se custvuvam ,,da ne e od nervoza a
Jas денес треба да НЕ добијам, ако сметам дека минатите 2 месеци ми доагаше на 26 ден... ама ке почекам уште 2 дена без да се надевам, зошто може да ми дојде и на 28...Симптоми како и обично немам никакви, само една акна на рамото тоа ми е единствениоот симптом по кој се ориентирам дека треба да добијам Дури ако (се надевам ) не добијам до сабота, ќе сметам дека ми доцни... Денес е голем празник, Св Никола чудотворец, па се надевам дека на сите ќе ни ги услиши молитвите и ќе не направи горди мајки во брзо време... Честитки до новите трудници, па да се зголемува бројот
Eeeeehhhhhhh, jas eve od sabajlevo si otvoriv uloska, i.... da ne objasnuvam veke, znaete.... toa e, definitivno gi utnavme bas plodnite denovi. Aj zdravje, od drugata godina posle Bozik moze ke se izraduvame. A bev sigurna deka sum bremena, minatiot mesec imav na 19.11, i na 26 dena trebase na 15.12 da dojde, pa nemase ni na 16-ti, ni na 17-ti, ne mi se pravese test (a go kupiv) da ne se razocaram. Si rekov na Sv.Nikola ke pravam od sabajle da se izraduvam na toj den, i koga sabajlevo idam nakaj wc i mu vikam na mm: zamisli doslo, i koga stvarno... pffff Na tie sto se izraduvaa so 2 crticki im posakuvam beskrajna radost, na tie sto se vo iscekuvanje im predlagam da ne gubat nadez ama nikogas i na site zaedno vi posakuvam mnogu zdravje i sreka i ljubov i sekogas na vasite lica da caruva nasmevka (se izvinuvam za latinicava, kasno primetiv, sega ne mi se menuva, sorry )
Јас пак ќе кажам Водете љубов и препуштете и се на страста, не легнувајте со помислата правиме дете..... Психата е најлошиот непријател на човекот. Среќно на сите оние што чекаат две цртички
Ајде СЛИМИ и ЕЛЕНА со среќа...со вас сме...ми мириса на нови бебенца бај д веј со лесно и убаво за новите мамички....имајте убави моменти овие 9 месеци
Лале ти како да си многу сигурно дека бидна за нас, хехе И плус тоа ќе мируваме 9 месеци, за мене сеуште не се знае можеби не биднало треба да се борам наредниве месеци. Еве денеска ми е 30 ден од циклусот ќе почекам уште некој ден па ќе направам тест ако не ми доаѓа во меѓувреме Поздрав до сите вас,
Јас треба да не добијам во недела, па здравје тест ке правам во среда. Срце мое јуначко не издржа, незнам зошто земав тест пред некој ден, нормално за џабе, излезе негативен како што и треба, недела дена пред термин, ама тоа е... Ајде, голем е Господ, ќе си ги видиме сите мешињата и бебчињата!