ќе успеес мила, не се секирај, видис сите чекаме, кај никого не успева од првпат, имај го тоа на ум и полесно ке ги прифакас неуспесите, но ке се радувас и ти наскоро, само опусти се и не мисли на бебе, ти посакувам следниот пат да се селис во труднички муабети
Ти Благодарам мила Лори-30 алал нека ти е колку си позитивна. Ама несто кај мене неке да пробие сто е раб не знам еве синоке видов малку ама денеска нисто не знам сто би мозело да биде. Јас се мислам да не ми е од цисти сто имам па да ми пукнала некоја. Немам никаков симптом за добиванје само тапи болку доле под стомакот и тие не секогас. Термин кај гиниколог имам дури некаде поцетокот на февруари ама ке одам да види дали усте постојат цистите ако постојат тогас ке мора да изберам операција или терапија со апцинја. Офф аман веке од вакви работи цовек глава не мозе да крене. Усте еднас ти благодарам мила за утесните зборови и се надевам дека сите сто оцекуваме бебенца анредниот месец ке се преселиме во трудниЧки муабети. Бацкиии <3
Ако не најдобро направи тест ионака веќе ти се поминати доволно денови за да показе точно! Ти посакувам срека
Искрено да ти казам дека веке не сакам и да правам тестови бидејки секогас кога најмногу се надевас нема нисто.Па да веке 6 ден ми касни и не знам ке поЧека усте малку ако не ми дојде ке правам тест. Ама па немам никаков симптом за нисто ни за доаганје и пак за бременост не знам сто да правам.
како бе 6ти ден ти касни, па сто чекас, прави утре сабајле тест, ееее почнав да се радувам за тебе, па никогас не се знае, а симптоми немора ни да имас! хехе мозеби ти очајувас, но треба да се радувас ја би ти препорачала сабајле да направис тест и ке си ја ресис оваа дилема сто те мачи и не ти дава мир! ајде две цртки
Оффф не знам Лори пак да не се разоЧарам пак да нема две цртиЧки. Ама ке видама ако нема до веЧер нисто утре ке правам тест и с енадевам оти господ ке ми се помилува и ке ми се показат двете цртиЧки и едно убаво бебенце. Кај мене е проблемот сто не мозам да си ги одредам плодните денови бидејки еве немам редовна менструација.
Ако незнаес кога ти се плодни денови тогас водете почесто љубов или прати си ги симптомите, знаес кога е овулација тогас доадја до издувување на стомакот, имас секрет ко несто лигаво и имас зголемена зелба за секс! така ми има казано еден добар гинеколог! и кога ке осетис несто од ова направи и тест за плодни денови и така сигурно ке го погодис моментот, само треба сто помалку да мислис на правење бебе опустете се и узивајте еден во друг, не сум лекар но сметам дека оваа идеја мозеби и ке донесе резултат! па со срека
Епа во моментот имам секрет ама нели ми касни веке 6 дена. А дали мозе да си останал бремен и да имас таков секрет или. Па да ние повеке го практикуваме тоа водење на љубов само кога заврсиме одам перниЧЕто под половината и не мислам цело време на тоа ама еве поцне да ми закаснува и само во тоа ми е мозокот и кога направам тест нистооо негативно и за тоа викам веке не сакам да правам тестови оти се се негативни .
Да Рибче,таков секрет ако си бремена (дај боже)ќе си имаш цела бременост.Така да немој да мислиш дека имаш секрет и готово нема бременост.Лори убаво ти кажа, одма да купиш тест и утре да го направиш. 6 дена не се малце,а и симптомите ти се добри . Сигурна сум дека ќе се појават две цртки на тестот. Поздрав и пиши ни сабајле.
Еј дусицки усте не сум направила тест нисто од првата мокрЧа морам да одам имам несто работа а вЧера бев зафатена и не мозев да си купам тест. Еве синоке пак ми се појави малку крв кога бев во в-це и мислев ми дојде сега одам нема нисто и веке не знам на сто да мислам дали има несто или не и како сто казав немам никаков симптом. Ама сега ке излегувам па ке си купам тест од аптека тие ми се посигурни. Се ндевам дека ке си ги видам двете цртицки или пак ке се разоЧарам. ПоздравЧе срцки па ке ви писам кога ке се вратам и кога ке направам тест
Или тест од аптека, или пак преку крв. Посигурно од тоа нема. Нареден пат здравје Боже ич нема да се замарам со тест, прво ќе направам тест преку крв, па после ќе направам еден обичен за да си го чувам, хахахахаха! малку офф - Ова иначе на вереникот е идеава со чување на позитивниот тест, бидејќи он емотивно со се се врзува, и чува секакви разноразни глупости што само он знае што се и од каде се... Го зезам дека е ко тинејџерка!
Хахахаха Елена не е маж ти како тинејџерка си знае он што прави...Јас исто си го чувам тестот, емотивно сум врзана за него, и дури и датата кога го направив ја напишав на него со водоотпорен фломастер . Кога ќе се роди ќерка ми, т.е.кога ќе порасне ќе и го покажам и ќе и речам ,,ЕВЕ СИ ТИ,,
Ееее срцки мои нисто и од мене овој месец направив пред малку тест и негативен не знам до сто е раб дали е рано имам усте кафеаст секрет. Не знам дали да одам кај гиникологот.
Јас би ти препорачал да одиш на гинеколог можеби имаш циста да не ти касни можеби од тоа. Испитувај ги и хормоните и пап тест да не е од некоја инфекција. повеќе среќа следниот пат,,, Поздрав
Понекогас е нормално циклусот да биде поинаков од друг пат, односно да се разликува од вообичаената менструација! но бидејки се спремас за бременост, мозеби е подобро да посетис гинеколог, сепак стручно лице е и ќе те види на ехо сто се случува во твојот стомак, мозеби треба да се превземат некои мерки, подобро здрава да влезес во бременост одколку да влезес па да имас проблеми! не се секирај ке си дојде и твоето и ке биде се во ред, само трпение! поздрав
Па да смали јас имам цисти знаци не знам дали си процитала понагоре. Се прасувам дали е до нив мозеби се пукнале па од нив да е тоа. Па здравје поцетокот на февруари имам термин па ке го прасам ке видам до тогас ако несто се смени ке одам и порано. Знам Лори оти подобро е така за тоа одам Често на гинеколог да ми казе како е дали усте имам цисти дали имам инфекција. Пред 4 месеци правев пап се бесе добро немав нисто. За тоа здравје наредниот пат ке се потрудиме повеке
zenski ve molam za pomos... znaci eve dva dena po red imam kafeafkast sekret. nitu mirisa nitu me pece nesto no prv pat mi se slucuva. za menstruacija rano mi e zosto mi zavrsi pred 10dena, no me plasi da ne sum trudna... nemam nikakvi simtomi za toa no vase mislenje ocekuvam??? planiram i zadutre ginikolog da posetam no barem vie malce utesiteme!dali e normalno i od sto bi mozelo da e pozz
мозеби овулирас сега ,се слуцува да има секрет за време на овулација.сепак оди на лекар ама мислам дека не е нисто страсно.
pa i jas taka misla, no sekogas mi bilo belo, a ovoj pat mi e kafeafkasto... sto citam po internetov me plasi deka eden od simtomite za bremenost e kafeafkasto-crvena boja
Штом си имала менструација не ми се верува дека си трудна,иако има случаеви да ти дојде а да си останала ама тие се ретки,може да ти биде и од овулација,ништо неможеме вака на погодување од ова е од она е,ако сакаш за да се осигуриш направи си утре едно тестче па потоа оди до гинеколог,мислам дека нема потреба од паника...поздрав