И јас си го поставив вчера истото прашање... Лежам со перниче под колкови некое време, 10-15 минути, и пак едно чудо истекува од мене!!! Значи, воопшто не станувам до сабајле, во кревет се облекувам јадна, врат ќе скршам... Којзнае дали доволно останува кај што и е местото?! Ај да не си пикам нова мисла во глава, аман и од мене веќе!
^ Нормално дека не истекува цела,што треба да си остане останува Јас првиот пат кога останав,веднаш станував да се туширам ,секогаш така правам,и се фати.А претходниот пат кога ми рековте со перниче ,не се фати Така да,ако сака ќе биде,тоа заклучивме веќе
Јасно Ели, ама изгледа мене двигател на организмот ми се овие моиве филозовски мисли, мислам стварно чуден човек сум. Како студент кога правевме инсеменација на животни исто најголемиот дел истекуваше, а сега гледај што прашувам... Паничарка! Ќе си дојде се, само трпение!
После едно разочауравање пред два месеци, повторно се разочарав вчера кога добив Се мислев дека сум трудна,бев спремна и да купам тест ама ете не било пишано овој месец... Затоа со господ напред продолжувам во правење на бебче
Сакам мала помош,дали е нормално денови пред менструација да имаш бело прање или се работи за бременост,утре треба да добијам градиве ме болат а сакам да не ми дојде,па ве молам за помош се на тоа мислам неможам
Мозби ти е од ладново или незанам...почекај до утре па ако не добиес направи тест, а мозес и утре да направис ако веќе си нестрплива! Ти посакувам да не ти дојде и да видис две цртки на тестот писи ни кога ке дознаес , поздрав
Многу ти фала Лори-30,дај боже да не добијам,со господ напред утре,ке видиме и резултат од тестот се надевам. Поздрав
Нешто како да имам мали тегоби во долниот дел на стомакот како кога имам добиено, а рано ми е, и не би сакала да ми дојде, последен пат имав на 15.01, и многу сме вредни, секој втор ден откако ми завршило, сега нема шанси да се утнат плодните денови... уффф кој де издржи уште за тест
ако си имала на 15-ти сега најверојатно си во овулација затоа чувствуваш тегоби.еца мила сега нонстоп на ON бидете си со мажето и кон 15 чекаме голееем+ тест
Има има од денешниве, се надеваме дека ќе се сретнат, дека нема да се разминат а ќе испраќаме и појачување, така што нема каде да бега, има блокада да се направи таму внатре, опкружена од сите страни да биде хахахахаха Пукнав веќе, не ми замерувајте
Еве сум и многу возбудена само незнам дали е вистина или се лажам.Направив тест -секогаш го зимам Шр чек ама сега си викамај друг овој се вика Бејбирапид и е лентичка,и луге мислам дека има втора бледа црта,неможе да е вистина не ми се верува,нели ако нема цртка нема,ама сега ја има бледа,јас си викам да не е дека е лентичка па се познава така цртката ,незз што да мислам или утре да повторам тест?
Сепак 2 црта има Ако не те држи место купи си утре Sure Check па се надевам ке ја видиш и појасна втората цртка....Ајде сигурно има нешто
Јас да сум на твое место не би чекала,одма отиди во аптека земи Sure Check околу 120-130 ден е а дава 99,9 % точни резултати...и нека ти се тргне мислата се надевам дека ке си ја видиш и втората цртка
Јас да сум на твое место не би чекала,одма отиди во аптека земи Sure Check околу 120-130 ден е а дава 99,9 % точни резултати...и нека ти се тргне мислата се надевам дека ке си ја видиш и втората цртка [/quote] и јас сум многу нестрплива ама нели со утринска мокрача е подобро,и некако мие страв да ви кажам,пошто еден спонтан поминав пред 6 месеци,а прошлиот месец се обидовме ама ништо и сега незнам,да ви кажам искрено си седам и си плачам,ако сум трудна не ми се верува...
Црнка немој да се нервирас, стом ти е бледа веројатно си бремена ајде утре сабајле купи од тој Ср чек тест и направи го, засто ако си бремена за ембрионот не е убаво да се нервирас лелее дај Бозе да се израдувас и да повлечес нога за сите нас Со тебе сме и писи ни веднас стом ќе дознаес несто, поздрав и ти посакувам поцрвена втора цртка
Фала ви да не сте вие незнам што би правела,и јас ви го посакувам истото да го доживеете ако сум бремена,се надевам мнооооооооооогу ке ви пишам утре обавезно,ке издржам јуначки. Поздравче