Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.393
    и после односи полежи де малку :lol: не рипај од кревет веднаш :lol:

2. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    И јас си го поставив вчера истото прашање... Лежам со перниче под колкови некое време, 10-15 минути, и пак едно чудо истекува од мене!!! Значи, воопшто не станувам до сабајле, во кревет се облекувам јадна, врат ќе скршам... :rofl: Којзнае дали доволно останува кај што и е местото?! Ај да не си пикам нова мисла во глава, аман и од мене веќе! :lol:

3. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.952
    Допаѓања:
    123.541
    ^ Нормално дека не истекува цела,што треба да си остане останува :lol:
    Јас првиот пат кога останав,веднаш станував да се туширам ,секогаш така правам,и се фати.А претходниот пат кога ми рековте со перниче :talk: ,не се фати :D
    Така да,ако сака ќе биде,тоа заклучивме веќе :)

4. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Јасно Ели, ама изгледа мене двигател на организмот ми се овие моиве филозовски мисли, мислам стварно чуден човек сум. :rofl: Како студент кога правевме инсеменација на животни исто најголемиот дел истекуваше, а сега гледај што прашувам... Паничарка! :lol: Ќе си дојде се, само трпение! :hai:

5. ane-sk

ane-sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    704
    После едно разочауравање пред два месеци, повторно се разочарав вчера кога добив ;(
    Се мислев дека сум трудна,бев спремна и да купам тест ама ете не било пишано овој месец...
    Затоа со господ напред продолжувам во правење на бебче :lol:

6. Crnka88

Crnka88 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Сакам мала помош,дали е нормално денови пред менструација да имаш бело прање или се работи за бременост,утре треба да добијам градиве ме болат а сакам да не ми дојде,па ве молам за помош се на тоа мислам неможам :$

7. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Мозби ти е од ладново или незанам...почекај до утре па ако не добиес направи тест, а мозес и утре да направис ако веќе си нестрплива! Ти посакувам да не ти дојде и да видис две цртки на тестот :inlove: писи ни кога ке дознаес , поздрав

На Crnka88 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Crnka88

Crnka88 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Многу ти фала Лори-30,дај боже да не добијам,со господ напред утре,ке видиме и резултат од тестот се надевам.

Поздрав

9. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Нешто како да имам мали тегоби во долниот дел на стомакот како кога имам добиено, а рано ми е, и не би сакала да ми дојде, последен пат имав на 15.01, и многу сме вредни, секој втор ден откако ми завршило, сега нема шанси да се утнат плодните денови... уффф кој де издржи уште за тест |(

10. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.337
    Допаѓања:
    148.148
    ако си имала на 15-ти сега најверојатно си во овулација затоа чувствуваш тегоби.еца мила сега нонстоп на ON бидете си со мажето и кон 15 чекаме голееем+ тест

11. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Има има од денешниве, се надеваме дека ќе се сретнат, дека нема да се разминат :rofl: а ќе испраќаме и појачување, така што нема каде да бега, има блокада да се направи таму внатре, опкружена од сите страни да биде хахахахаха :lol:
    Пукнав веќе, не ми замерувајте :emo:

12. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Црнка 88 те чекаме да ни писес новости :inlove:

13. Crnka88

Crnka88 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Еве сум и многу возбудена само незнам дали е вистина или се лажам.Направив тест -секогаш го зимам Шр чек ама сега си викамај друг овој се вика Бејбирапид и е лентичка,и луге мислам дека има втора бледа црта,неможе да е вистина не ми се верува,нели ако нема цртка нема,ама сега ја има бледа,јас си викам да не е дека е лентичка па се познава така цртката ,незз што да мислам или утре да повторам тест? :inlove:

На Lori-30 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Сепак 2 црта има :) :) Ако не те држи место купи си утре Sure Check па се надевам ке ја видиш и појасна втората цртка....Ајде сигурно има нешто :!: :*

15. Crnka88

Crnka88 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Дај боже да е така,утре пак ке пробам со господ напред се надевам на убави вести,сепак фала ти :*

16. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Јас да сум на твое место не би чекала,одма отиди во аптека земи Sure Check околу 120-130 ден е а дава 99,9 % точни резултати...и нека ти се тргне мислата :) се надевам дека ке си ја видиш и втората цртка :*

17. sheis

sheis Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    244
    Дали болката во јајниците после менструација може да е знак на бременост? :|

18. Crnka88

Crnka88 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Јас да сум на твое место не би чекала,одма отиди во аптека земи Sure Check околу 120-130 ден е а дава 99,9 % точни резултати...и нека ти се тргне мислата :) се надевам дека ке си ја видиш и втората цртка :*[/quote]

и јас сум многу нестрплива ама нели со утринска мокрача е подобро,и некако мие страв да ви кажам,пошто еден спонтан поминав пред 6 месеци,а прошлиот месец се обидовме ама ништо и сега незнам,да ви кажам искрено си седам и си плачам,ако сум трудна не ми се верува...

19. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Црнка немој да се нервирас, стом ти е бледа веројатно си бремена ;) ајде утре сабајле купи од тој Ср чек тест и направи го, засто ако си бремена за ембрионот не е убаво да се нервирас :!: лелее дај Бозе да се израдувас и да повлечес нога за сите нас :lol: Со тебе сме и писи ни веднас стом ќе дознаес несто, поздрав и ти посакувам поцрвена втора цртка :rofl:

20. Crnka88

Crnka88 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    38
    Фала ви да не сте вие незнам што би правела,и јас ви го посакувам истото да го доживеете ако сум бремена,се надевам мнооооооооооогу ке ви пишам утре обавезно,ке издржам јуначки.

Поздравче :*