Симптоми на бременост

Discussion in 'Бременост' started by macence, Nov 19, 2009.

1. volsebna

volsebna Популарен член

ајде, да се надеваме дека си бремена!!! ти држиме среќа до утре...

Crnka88 likes this.
  2. elena.mak

elena.mak Популарен член

Ајде Црнка, ќе биде!!! Денес вереникот ме осети дека сум штрокава, ме фатиле некои депресии, ми се собрало и ми вика не се секирај, ќе нацртаме втора цртка ако ја нема!!! :drunk: :rofl: Сиромав, мора ко со ретардиран со мене да разговара од што сум напната од се... Ова ми е најмалата причина, затоа што знам дека ќе биде, ама изгледа ми треба еден одмор од проблемиве... Од сите страни Ѓорѓи сардисан ми е работава... Иначе, уште 2 саати после првиот утрогестан сабајлево, јас сум поспана, паднат ми е притисокот и катастрофа сум... Ова во упатството вика дека е нормално ако се пијат орално, ама јас ко по дефиниција изгледа мора се да искомплицирам... :lol:

Lori-30 likes this.
  3. lale24

lale24 Истакнат член

Хахахаха леле Елена многу си ми смешна,немој да ме сватиш погрешно мислам во позитивна смисла си ми онака ведра девојка,работава ни е ем за смеење ем за плачење,ама што е тука мораме да продолжиме напред кон целта....добро е што го имаме форумов па да можеме да си се тешиме една со друга...еве да си кажам за мене сеуште немам ниту еден симптом за идење,само некако се ми смета :emo: ]:) изгледа тоа ќе да е,а можеби па и рано ми е на 10 треба да добијам.... :*

elena.mak likes this.
  4. elena.mak

elena.mak Популарен член

Ако не се посмееве на нашава траги-комедија, ќе треба сите форумџики од категоријава онака јавно да се обесиме на плоштад на онаквоото на Букефал... Од депресии нели, не од нешто друго!!! :rofl:

ecapereca and lale24 like this.
  5. vickyy90

vickyy90 Популарен член

и јас сум многу нестрплива ама нели со утринска мокрача е подобро,и некако мие страв да ви кажам,пошто еден спонтан поминав пред 6 месеци,а прошлиот месец се обидовме ама ништо и сега незнам,да ви кажам искрено си седам и си плачам,ако сум трудна не ми се верува...[/quote]

Црнка88
    пак јас ...зошто би чекала до утре кога Sure Check дава точни реултати во секое време,без разлика дали е сабајле или навечер,јас го правев во 18ч попладне и ми излезе точен резултат(бремена бев :) )

6. karak

karak Популарен член

Sure Check го правев во 21 часот два дена по доцнење на циклусот и ми покажа 2 цртки

7. Crnka88

Crnka88 Активен член

Леле па незнам,сега ме терате да одам во аптека м?И јас сум нестрплива.....шо знам :?:

8. volsebna

volsebna Популарен член

ајде, оди, штом имаш бледа втора црта на другиот тест, големи се шансите да се израдуваш... направи го, и потврди го резултатот, па и официјално да ти честиитаме!!!

9. elena.mak

elena.mak Популарен член

Сега ќе ти кажам убаво јас што знам... ТРК ОДМА ВО АПТЕКА, И АКО ТИ СЕ ЧЕКА, ЧЕКАЈ ДО САБАЈЛЕ!!! Утре во 09:00 отварам фемина, ако не си пишала, маф ти е работата... :lol: Мала шала, не ми се лути те молам! Знам колку е тешко да се чека, ама ако дај Боже ми се појави бледа цртка, јас право по тест би отишла! И тоа цела кутија ќе купам за да се осигурам... :rofl:

10. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Да ајде оди , купи си тестче, направи го и израдувај не а ние ке ти стискаме палци и ке те чекаме да не израдувас:)) само потруди се да не одис во њц, и да ја задрзис таа урина повеќе во тебе околу три саати и тогас направи го, ке биде исто како и со утринска урина,те чекаме :clap: :inlove:

elena.mak likes this.
  11. eva11

eva11 Популарен член

лора ти срцка што направи?

12. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Црнка што направи???
    Да ти кажам од прееска те мислам.....ајде чекаме позитивни резултати :clap: :*

13. elena.mak

elena.mak Популарен член

Црнка, душо, аде направи ми го викендот со двете цртки! Бремена си гарант, те мирисам! :*

Lori-30 likes this.
  14. Crnka88

Crnka88 Активен член

ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Бремена сум луге,неможам да поверувам,да ви ја даде господ на сите истава радост дај боже,купив тест а неможев цела нок на спијам и станав сабајлечки рано и си купив Шур Чек и ете ја втората :inlove: :inlove: :inlove: на сите да ви кажам да не губите надеж,еве јас со еден спонтан па пак останав се плашев дека нема ама господ е голем,само се надевам дека све ке биде во ред,баш сакам одма да им соопштам на моите и на неговите ама незз кога?И мислам дека уште е рано за на лекар,дали другата недела да одам?вагда сум 4 недела а,како се смета тоа,на 1 ви добив.
    Поздрав до сите фала што ме мислевте на сите ви го посакувам истото што поскоро и верувајте господ има скроено план за сите нас кога треба тоа да се случи не губете надеж,еве јас не изгубив.
    БЕ САКАМ :*

LolitasLola, eva11, silk and 9 others like this.
  15. mariatim

mariatim Популарен член

јееееееееееееее алеееееееееееее ајде срекнооооооо :party: :party: :party:

Crnka88 likes this.
  16. slimy

slimy Популарен член

Баш ми е мило за тебе,

Со среќа да имаш лесна бременост.
    Јас секогаш велам кој чека тој дочека хехе ;)

Поздрав :)

Lori-30, mariatim and Crnka88 like this.
  17. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Со среќа Црнка,има лесна бременост :clap: :clap: :clap:
    Дај боже сите што чекаат да ги видат двете цртки,да ги снајде твојата среќа :inlove:

Crnka88, slimy and Lori-30 like this.
  18. lale24

lale24 Истакнат член

Crnka88 ти честитам за бременоста со лесно да си ја износиш....знаев дека има нешто кај тебе,втората црта не се појавила туку така на првиот тест...Уживај си и гали се со мешко ;) :*

Crnka88 and mariatim like this.
  19. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Црнкааа... честитки мила, имај лесна бременост и узивај си во неа, усте близначиња да бидат :lol: хеххее бас ми е мило, се радувам и се надевам дека си прва од новиот бран трудници, се најубаво :*
    абе тест кој и да е немозе да показе лазно позитивно, мозе само лазно негативно, еве црка е чист пример, две црти си се две и точка:)))

Crnka88, mariatim and lale24 like this.
  20. elena.mak

elena.mak Популарен член

ЧЕСТИТКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Имај си најубава бременост, ти посакувам се што би посакала за мене и за сите на оваа тема!!!!!!!!!!!! Ајде сега по еднаш штипни не вака виртуелно за носе! :* :party: :party: :dance: :rock: :hug:

Crnka88, mariatim and slimy like this.