честитки и од мене, супер, баш ми е мило што се израдува, со лесно да ти е бременоста... ајде сега уживај, неколку дена ќе ти требат сама да поверуваш дека е вистина уште еднаш честитки
ЧЕСТИТКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Имај си најубава бременост, ти посакувам се што би посакала за мене и за сите на оваа тема!!!!!!!!!!!! Ајде сега по еднаш штипни не вака виртуелно за носе! [/qu цеститки дусицке нека ти со срека имај лесна бременост и гускај се со меско хехехеххе здраво феминки мои еве ме и мене денска ми е 13 ден од денот кога праев исеминација цекам да ми задоцни циклусот кој треба да ми дојде до 5 фебруар имам некои болки востомак и боцканје незнам засто несто како пред да добиам ама нема нисто многу се пласам дека нема да бидам мамицка ,,,инаку таман станам по дома да сработам несто само тогас ги има тие болки а кога ке легнам ги снемува ми се смирува месето ,дали е мозно ако сум бремена да имам болки слицни како пред добиванје ,,,,помосс
Ви благодарам на сите и еве ве штипкам за носињата што побрзо да си дочекате,и знаете што уште не ми се верува Во шокови сум ама срката не се опишува само дајбоже овој пат да биде све ок до крај. Поздравче до сите
здраво девојки еве јас сум нова на форумов и стварно ми се допѓаат сите ваши коментари.....еве ја мојата приказна инаку сум веке мајка на прекрасна керкичка од скоро 5 години,и сега сака сестричка средина на декември добив и докторот ми даде кломифен да пијам бидејки имам многу нередовна мен. а пред тоа бев на јасмин таблети за контрацепција,бев на следење на фоликули и ми рече дека неможе да види ништо!се разочарав многу ама сепак ми кажа да се опуштиме со маж ми и да уживаме....правев тест пред една недела ама негативен.....последните денови се осекам многу малаксана и многу ми се спие ,бев на гинеколог и ми рече дека гледа нешто ама не е сигурно бидејки е многу рано,ми се пријадува храна што не сум ја сакала порано на пример риба или месо....и така сакав да споделам со некого ,али не сакам со моите блиски сеуште бидејки не сум сигурна.....купив тест ама незнам кога да го направам дали сега вечерва или утре сабајле...што мислите ?ај ке ве известам поздрав
здраво хана!!!не кажуваш дали ти доцни воопшто.ако веке ти касни можеш да го направиш во било кој дел од денот ама сепак најсигурно е со прва утринска. иако јас го правев неделава на сред ден и ми покажа точно ама ми каснеше цела недела.со срека и да ти ги исполни очекууванјата.
Zdravo na site Navistina mnogu mi se dopadna nacinot na koj si pomagate edna na druga i posakav da vi se pridruzam. I jas sum edna od onie koi se vo iscekuvanje na 2 crti Treba da dobijam na 14 ( se nadevam deka NEMA) zatoa sto vo izminatiot period bevme dosta vredni Me interesira dali nekoja od vas imala bolki vo leviot jajnik kako simptom na rana bremenost ( ne se toa jaki i konstantni bolki )? Inaki zad sebe imam edna neuspesna bremenost koja zavrsi so spontan vo 5ta nedela
да да ми касни 2 недели,ама мене и онака ми доаѓаше на 45 дена така да не сум сигурна дали ке ми дојде или сум бремена....прослата недела правев тест и бесе негативен ,утре сабајле ке видам со среќа ии на тебе злато и имај лесна бременост здраво и на тебе болка на левиот јајник може да е знак за овулација,мислам дека имаш уште многу време до 14ти,па така да опушти се и уживај до максимум,со среќа!!!
Bolki vo leviot jajnik imav koga mi bea plodnite denovi,inaku koga ostanav trudna nemav nitu eden od voobicaenite simptomi.
не издржав до денес сабајле ,синоќа го направив и беше негативен а баш се надевав,дали ако го направев сабајлето имаше шанси да биде позитивен ...........
црнка ако си добила на 01 јануари +7 дена =8јануар ( демек се зачнало бебето ау тоа никој неможе сеуште да биде сигурен понатаму со 4д ехо ке се види колку е точно старо бебето)сега сме 04,02,2013 година до утре 05,02 правиш 4 полни недели термин ке ти биде 8,октомври 2013 здравје боже и побарај си прогестерон обавезно дали орално или инекциии не е битно важно нека те заштитат од спонтан недај боже пак ке речам
здраво девојки,ве молам за ваше мислење на 13 декември ми почна последната менструација пиев кломифен(апчинја за овулација)5 дена,еве сега фактички ми касни цели 3 недели правев тест 3 пати и се негативни,бев на лекар пред 3 дена ми кажа дека се сум овулирала и дека има една мала точка ама дека е многу рано па ми кажа да одам после 2 недели,не ми е јасно дека од декември до сега сеуште да неможе да се утврди бременоста......во исчекување сум ,дали да праам пак тест или да чекам дури до другиот петок ааааааааааа Ч)
најдобро ке ти биде според мене да посетиш друг гинеколог чисто за друго мислење ако си имала на 13 декември следната ми требало на 13 јануари да е тестот ако си бремена ке покажел гарант искрено мислам дека не си бремена сигурно има некое хормонско пореметување али најдобро е тест преку крв за бременост и посета на друг гинеколог
Cestitki ti posakuvam ubava i lesna bremenost Hana jas bi te sovetuvala da proveris hormon preku krv. Rezultatite se tocni i brzi. Taka i ti ke se oslobodis od site somnezi. Drzam sreka za pozitivni rezultati