Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. acencetokitty

acencetokitty Активен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Ајде вака сега ми треба ваше мислење..Ве молам помагајте..Добив на 17 декември и на 17 јануари само прокрварив еден ден онака чисто малку беше светло црвено..Имаме незаститен секс со дечко ми но не се секавам да има свршено во мене ниту пак тој.После 17 почнав да имам постојани вртоглавици,да повраќам да ми се гади имам тапи болки во грбот и стомакот цело време до денес и исто така имам ооооооооогромен апетит се сакам да јадам :rofl: ..Денес пак прокрварив сосем малку..Имам 5 дена веќе вртоглавици преку целиот ден и главава нон стоп ме боли..Ве молам за мислење дали сум труднаа?? имал ли некој такво искуствоо??

2. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    по симтомиве што ги набоја голема е веројатноста да си бремена ама ај да не гледаме на гравче земи си тест утре обавезно земи си некој поскап и пиши ни резултати
    искрено незнам како до сега те држела кожа да не си направиш тест не за друго него ако си бремена да спречиш спонтан зашто крварењето не е добро во бременоста во никој случај значи прво тест а после посета на гинеколог

3. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Незнам дали има некаква врска со утрогестанот или што е работава, ама од тоалет не сум излезена последниве 2 дена. Цел викенд кој што прави, јас мочам да ми извините на изразов... Не сум настината, баш напротив, поздрава одмна не сум била пу, пу пу да не се урочам! :D Се обидувам да не мислам како на некој симптом затоа што имам уште 9 дена до "вистината", ама некако посилно е од мене... И уште нешто, брадавиците на градите и се ненормално сензитивни! Значи, градникот ми пречи!!! арант е од утрогестанот затоа што мислам дека и дај Боже да сум бремена, некако рано ми се гледа за вакви симптоми... :^)

4. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    И мене така ми бесе со градите кога ги користев тие вагиналети, за мокрење не се сеќавам, но во секој случај мозеби си бремена :rofl: ти посакувам искрено и од срце да видис две цртки овој пат, и да се радуваме сите, поздрав и не му ја мисли многу, ке успеес :*

5. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Лори, од твоја уста во Божји уши за нас и за сите! :*

На Laura87 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. belisima88

belisima88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    105
    Ајде елена ти стискам палци да се израдуваш и да си ги видиш двете цртки,ги имав истите симптоми и јас на пола саат бев во Wc,брадавиците на градите ми беа ептен чуствителни и ми пречеше градникот па си шетав така без. :lol: Со срекичка не му ја мисли не се оптеретувај толку ке успееш овој пат...! :hug: :hug:

На elena.mak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Овие гради што ме благословил Господ со нив, тенка работа дека ќе се шетам без градник... :rofl: Има некого од памет да го извадам! Кај не дал не дал, ама каде дал изгледа се подзаборавил. Како крава музара што викаше баба ми! :rofl:

Извинете за офтопик, да се посмееме малку! :*

На belisima88 и slimy им се допаѓа ова.
  8. anicka1anicka

anicka1anicka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2013
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    222
    zdravo na site, nova sum na forumov pa da im cestitam na stite sto cekaat pred se i mn. srekja na onie sto se nadevaat. jas sum inaku 6 nedela bremena so vtoro dete i uste prvata nedela imav simptomi na bremenost(poduenost na gradi, sklonost kon cudna hrana, vino,i povremeno gadenje i vrtoglavici) sto mi bese mn. cudno iako ovaa beshe neplanirana bremenost :) nova godina i malku povekje vince i op bebence hahah pozzzz do site i se najubavo

На belisima88 и karak им се допаѓа ова.
  9. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    zdravo feminki utrovo pravev pak test i oppppp ete ti edna crtka pa poslee oppp kako vtorata ama so znam epten ama bas epten e bleda skoro i da nese poznava neznam kako da go protolkuvam testot dali seuste e rano ili mene taka mi se pricinuva deka ima vtora crtka em vaka od blisku se gleda i na malku pojke svetlo se primetuva kako blednikavo eptem bleda i posle nejze vo praznoto mesto malku se isaralo crveno i taka primetiv deka se poznava od blisku ama sea koga malku se zasusi testot ne se poznava......

10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.347
    Допаѓања:
    103.008
    Леле Елена, случајно отворив да видам што има и кога прочитав ме изнасмеа. Ама не од што ми е смешно, од што сум со истата “мака“ како тебе, иди да те видам па во лето расоблечи се, живи срамови :lol:

11. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Леле gjul, одма во лабораторија!!! Имаш тука еден куп примери со тест како твојот, што биле бремени! Уффф, ајде израдувај не! :*

12. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    lele so znam so da pravam ke go pocekam mazeto moe od rabota pa ke se dogovoram so nego dali da odam sega ili da pocekam uste nekoj den za da pravam test pak i da otidam na lekar inaku bidi sigurna deka ke pisam posle na femina da ve izvestam dali bev da napravam test
    uv srcenceto mie kako na malo bebence mi pravi tup,tup,tup,tup,,,guski za tebe :clap: :o:

13. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Почекај го, и одете си двајцата, израдувај те се! Имам многу позитивно мислење за твојата ситуација, ептен некако ми е во +++++++ :D Дај боже да не се лажам! :*

14. Mateya

Mateya Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво, ме интересира дали постои некаква шанса за брњменост доколку имате односи со дечкото со заштита а тој сврши во тебе но истовремено носи кондом?

15. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    nisto elena popladnevo zaspav i izgleda mi dojde bev vo toalet i koga se izbrisav bleda krv skoro prosirna a na vesot temni damki ete se e gabe iseminacijata ne mi uspea .....neam zborovi :x :(

16. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Gjul мила мора да бидес силна, ајде исплачи се ако ти е теско, главата горе и нова надез! со тебе сме и не си единствена,навистина ми е зал :( но ќе успеес набргу, сигурно :*

17. hana30

hana30 Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    15
    не губи надеж,бледа крв не е страшно,има големи шанси да си бремена......секако ако не ти потече убаво утре.........

18. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Еленче срцка, па ти си бремена бе душо :clap: И мене ми беше скроз исто првиот пат. Неможев да се допрам на брадавиците и навечер станував по 5 пати за моч... Не ти е тоа од утрогестанот, туку од бебчето, нанананана лалалала :*

На elena.mak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Za sestra ke te imam ako ti e tocno "gatanjevo" :) Ke vidime na 12, so Gospod napred.

Gjul, ne gubi nadez! Sto i da bidnalo sekogas ima popraven barem vo ovaa nasava belja! Ti pustam najmnogu srekicka se da bide vo red! :*

20. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    lele neznam stvarno ke vidime so ke bide kako ke bide i jas se nadevam :hug: :l:

lori duso toa toa i da znaes se iznaplakav kolku tolku mi olesna na dusava moja znam i na site vas kako vi e i znam deka me razbirate edinstvena utexa mi e toa so znam deka ne sum sama znam deka ima mnogu kako mene koi se nadevaat sekoj den za bebusce i sekoja vecer sonuvaat kako si go drzat maleckoto za racinja i i se drugo vo vrska so nego ama ete moram da se smiram ako ne drugo barem za moeto srcence koe denes vidov za prv pat deka masko umee da zaplace i so edn zbor me utesi ,,,si se imame edn na drug toa najvazno deka jas te sakam najveke na svetot ,,,abe koga mi ja kaza taa recenica mi se cinese deka koga go pregrnav nesakav da go pustam on mi e najgolema utexa a sekako i i ti lori i site koi se na femina guski za tebe lori i pisimi kako si i kazimi za receptot so ren i vino ,,