Најверојатно си бремена душо. Се надевам ја посакуваше оваа бременост, гледам многу си млада. Повтори го тестот за некој ден, се надевам ќе излезе резултат каков што посакуваш.
Dali e mozno ako imas bolki vo gradite , vrtoglavica ( ne cesta ) , macnina ( me mrzi da stnam od krevet so jas nikogas ne sum go pravela ) , nemam apetit nisto ne jadam a meseto mi e zgolemeno mozno e da ima nekoe beblace ?
ако е така не ли е рано за симптоми ? ама ако има тестови кои кажуваат порано односно од5-7 дена по зачнувањето или ако знаеш отприлика кога ти е бил ризичниот однос пресметај си 14 дена и направи си обичен тест
Не ми касни прерано е за да ми дојди последен пат имав на 9[/quote] ако е така не ли е рано за симптоми ? ама ако има тестови кои кажуваат порано односно од5-7 дена по зачнувањето или ако знаеш отприлика кога ти е бил ризичниот однос пресметај си 14 дена и направи си обичен тест [/quote]
ако е така не ли е рано за симптоми ? ама ако има тестови кои кажуваат порано односно од5-7 дена по зачнувањето или ако знаеш отприлика кога ти е бил ризичниот однос пресметај си 14 дена и направи си обичен тест [/quote][/quote] Навечер имам температура 37 овие неколку дена
ако е така не ли е рано за симптоми ? ама ако има тестови кои кажуваат порано односно од5-7 дена по зачнувањето или ако знаеш отприлика кога ти е бил ризичниот однос пресметај си 14 дена и направи си обичен тест [/quote] Навечер имам температура 37 овие неколку дена[/quote] и јас бев со сите симптоми ... и температура 37,2 и пак ништо ... се надевам дека ќе имаш две цртички ако не наредниот месец повеќе гушкање со партнерот
Навечер имам температура 37 овие неколку дена[/quote] и јас бев со сите симптоми ... и температура 37,2 и пак ништо ... се надевам дека ќе имаш две цртички ако не наредниот месец повеќе гушкање со партнерот [/quote]