Ништо , сеуште сум во иста ситуација. Немав храброст да направам тест. Веднаш штом решим да го направам почнува стомакот да ме боли исто како да сум на првиот ден со менструација, и викам ај за џабе да не се залажувам но ете и од менструацијата ништо сеуште. Решив ќе почекам до понеделник ако Дај Боже не добијам ќе направам тест порано не сакам. Поздрав
Ми касни,правев тест сабајлево,ама негативен,не верувам бас во тоа,сакам да ве прасам за рано доцнење на менстуација значи неколку дена се во прасање да одам да проверам преку крв или пак на ехо?
здраво...и јас ете по 10 дена каснење на менструацијата што никогаш не ми се имаше случено и ете без никакви симптоми сега пред 30 мин. ме стегна стомак и сеусте ме боли истеце кафеаво и тантара добив дојде неканетата на гости...не ми е сеедно ми се кине срцево но тоа е поцнувам пофторно со борбата со кломифенот од трети ден и на крај прегнил и тоа не мозам ни јас ни никој друг против тоа ама што е од Господ прифаќам се,пробувам да сум смирена да не паднам во депресија иако базалната испод 37 не се спустила мада и не верувам во базална,и така тераме даље многу ми се плаче ама пробувам смирена да останам да соберам сили за уште една војна
не се разочарувај мила...се ќе си дојде во свое време ... бебчето ќе пристигне кога најмалце очекуваш ... колку повеќе мислиме на тоа и се оптеретуваме толку повеќе се разочаруваме кога ни дојде гостинката ... без мислење и се ќе биде во ред идниот месец ќе видиш дека ќе има 2цртки
Здраво феминки, Како сте ми како го поминувате викендот?Јас исто сеуште сум во исчекување, ме уби веќе неизвесноста.Ми касни 5 дена,но сеуште немам храброст за тест. Многу се плашам од уште едно разочарување се плашам веќе и да се надевам. Секој ден откако ми касни ме боли стомакот како да сум со менструација понекогаш посилни болки имам во долниот дел на стомакот.Исто така да прашам некој со искуство градите ми се тврди и ме чешат многу како да ми печи нешто појма немам никогаш не сум имал вакво нешто Се надевам дека е некој убав знак.И изгубив апетит ништо не јадам све што ќе појадам после ми доаѓа да повраќам не знам веќе дали од пмс или нешто друго. Поздрав
Слими драга, не чекај туку прави тест! зосто само да се измачувас со мисли и неизвесност! ајде израдувај не
така е во право си но тоа е штое ништо против не можеме ќе се бориме до крај верувам дека и јас и сите вие ќе се усреќиме кога најмалку очекуваме поздравче до сите вас !
imav menstruacija na 12-ti fevruari,poslednive 10 dena mnogu cesto imam zoltenikav ligav iscedok,i vo stomakot neprijatno cuvstvo,kako tapa bolka,i ponekogas gadenje...a isto taka pijam i apcinja za tiroidna zlezda,sekoj den...napraviv test i mi izleze edna crvena linija i edna mnogu bleda...dali e mozno da sum bremena ? pozdrav
Zdravo feminki.Mi treba golema pomos.Mi docni veke 7-8 dena. Prethodniot mesec mi dojde 27 januari. So decko mi imavme nezastiten odnos.Napraviv 3 testa,dvata mi izlegoa so po 1 crta,na drugiot 2 mnogu mnogu bledi crti. Mnogu sum isplasena.Do pred nekoj den nemav nikakvi simptomi za menstruacija ni za bremenost.A sega imam pocesti glavobolki,nemam apetit,i mnogu zolt iscedok.Dali toa znaci deka sum bremena??Ve molam mnogu za pomos...
I uste nesto vazno sto zaboraviv da vi kazam.Prethodniot mesec imav nekoja si bakterija,se miev so kamilica,premnogu me pecese koga mocev.A potoa pred da mi dojdi menst,mi se pojavi ogromna bubulica,no ja skapav i mi pomina. Dali poradi ovie bakterii,mozno e da mi kasni???
остави што си бремена туку имаш и инфекција која треба што поскоро да се санира за да не го оштети плодот ама прво утре земи си еден тест и направи го а потоа закажи си на гинеколог да ти направи испитувања па да видиш што понатаму
да тука постои бременост ајде на гинеколог да ти потвди и на ендокринолог да ти ја даде тоцната доза од таблетките за тироидна оти во бременост знам дека ја менуваат