Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Така е срцка таа убава, така те сакаме, ведро и оптимистички, наскоро ќе си бидеш златна мамичка :*

На Laura87 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Здраво на сите добро ве најдов :) јас сум новичка во форумот и се надевам дека ке си се дружиме...
    Имам мала недоумица со самата себе...Имав менс. на 20 февруари до 25-26 одтогаш имав сексуални односи со дечко ми на први март и така наваму до некни...Сега кога одев до вц си забележав крв црвено-кафеава а ко се избришав за да се преслечам ми беше црвена и како со слуз некоја прозирна и имам малку болка во јајниците и како тежина врз матката ...Никогаш не ми се десило вака па реков да ве прашам вас за совет :*

3. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    можеби си бременка ;)

4. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Велиш? :inlove:

5. blagica1991

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    па зошто да не :) почекај некое време па направи си тест ... Среќно :*

6. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Фалаа тии...Ке почекам па ке напрам и ќе известам :*

7. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450

8. kateto123

kateto123 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    569
    nisto ne sum bremena i mam vospalenie na mokracata

9. blagica1991

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    девојки веќе два дена по ред се будам со мокри гаќички :D ви се има ли случено првите недели да имате редок безбоен но обилен вагинален исцедок :^) од што е можно да се случува тоа :^)

10. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Jас откако останав бремена сум со мокри гаќички :$ :lol:
    дај боже да е и кај тебе од истата причина :P

На blagica1991 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. femina13

femina13 Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Здраво феминки,ми треба мала помош од вас.Ми касни веќе десетина дена.Првата недела од касненјето купив два теста од по 35 денари,од кој едниот испадна негативен а на другиот имаше две многу многу бледи црти.Потоа проверив со бе сафе тестот испадна негативен,и вчера купив 2 теста sure check ,кои исто така беа негативни. Имам тапи болки во стомакот постојано,градите ме болат и долу рбетот.Му се има ли некому ова случено? Ве молам за помош, дали и по четирите негативни тестови можно е да сум бремена ???

12. blagica1991

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    колку и да се бледи 2те цртки се знак за бременост ...нооо штом вчера си напрвила повторно 2теста кои кажуваат 99% точност можно е болките да се симптоми на идење на менструален циклус ... почекај уште 2/3 дена ако не иди си на лекар таму ќе ти кажат најсигурно ... се надевам дека ќе ги добиеш резултатите кои ги очекуваш ;)

13. ni.na

ni.na Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    1.565
    ако ти касни може да ти биде и од други причини, тие тестови од 35 ден сиг не се подобри од шур чек згора на се и нез колку пишува во нивото упатсто но тестот може да биде лажно позитивен и од циста на јајник ако имаш поради тоа што истата го лачи хормонот на кој реагираат тестовите ова го пишуваше на еден тест self clear a а колку што знам од посигурните се така да не се секрирај што другите два ти биле пак негативни ке си добиеш

14. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    фемина 13 тиа пари што си ги дла за тестовите поарно ке било да ги искористиш и да си провериш хсг хормон во крвта кој со сигурност ке покаже дали има или нема бременост а вака сега пак си на старт и пак не знаеш ништо ,па така според мене утре сабајле оди си во лабароторија и нека ти земат крв и со сигурност ке знаеш вака ништо не знаеш може само да се потресуваш и нервираш па со срека

15. femina13

femina13 Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Фала ви многу за вашето мислење.Ке си проверам крв,па ќе ве известам. :*

16. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    Лаура, баш ми е жал. но штом си останала бремена еднаш, ке останеш пак... така да уживај во пролетта и летото

17. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    девојки само без стрес се ке биде во ред господ како е никој нее слава на нему знае он со е најдобро за сите нас ке дојјде ред ке дрзиме мали англецинја и ние во рацете поздравце ве сакам..

На Laura87 и Lori-30 им се допаѓа ова.
  18. ilence

ilence Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    88
    И јас мислам така,и мене сите ми викаа така и се нервирав ,ама испадна точно за 5 месеци останав повторно бремена и еве ме 20 недела сум.поздрав,и пробај позитивно да се насочиш,затоа што јас 3 месеци немозев да се опоравам и тоа не ми помогна многу поздрав и се најубаво

19. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    добро утро девојки нека ни еубав денот на сите нас еве јас си пијам кафенце и си мислам ненормални работи и си викам да не ја мислам многу и да си писам јас овдека па да си добојам одговор нели за се има одговор,,децки во јануари циклусот ми дојде на 6 во фебруар на 5 а сега веке ако бројам од 5 март мене знаци ми доцни со се денес три дена знаци дали обицно вака си касни толку или несто има аџ бозе бозе а нели ви писував предџодно дека имам мацнини до денес недела ипол со ке ми е сега :?: а бас ми е страв да не имам сосема трет проблем писете ми дусицки денес станав во 5 онака и си мислам се потам :sweat:од мисленје и си викам бозе златен ти си мокен и знаес со праис :hug:

20. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Наздравје кафето:) :coffee: и ја си пијам кафе моментално....инаку Гул ние нисто немоземе да ти каземе од памет, единствено ти преостанува, ако навистина се сомневас дека си бремена, да си направис тест и да видис дали е тоа или не! На секого му се случува понекогас да доцни, ја иако имам точен циклус, сепак бар еднас, двапати во годината ми доадја порано или покасно! ајде побргу да се израдувас:)