Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    pa da kazam neznam so da kazam edinstveno resenie mi e da cekam uste denes pa ke vidime utre ako ne karaj kraeva ke si otidam na lekar pozz inaku Lori duso ti kako si pisimi :*

2. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    a mozno li e tret den od zadocnuvanje da belezi so kafeaf sluz a devojki zasto sea bev vo kupatilo i koga se izbrisav kafef sluz imav malce ako se pojavi uste ke vi pisam kis4eee

3. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.377
    Допаѓања:
    1.450
    Gul mila vednas odi vo apteka i kupi eden test sure chek e dobar i kje ti pokaze vtora crta ako ima bremenost,sto i ti posakuvam taka da bide.
    I pisi nas posle kakov rezultat ima, ti ja pustam celata srekja da gi vidis tvoite dve crtki :inlove:

4. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Девојки да ве прасам, имам многу болки ниско доле и едвај одам! пред неколку саати страсно ме сечесе несто испод папок ниско доле, немозев да се мрднам!така пет минути и ми помина, но сега веќе немозамда одам.... незнам дали ми е тоа од седење и лезање овие денови, засто јас сум обично активна личност или пак е знак за несто добро?! сто мислите? и каков чај ми препорачувате?

5. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    nisto lori vari brusnica cajce i ke bide se vo red

6. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    брусница,нане,меродија,липа ... какво и чајче да свариш нема да ти штети,може да ти биде само подобро ;)

7. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    девојки реков нели дека ке ви писам ,,цек ден немасе нисто од кафеавиот слус пред малку пак се појави малку и си мислам дали ке продолзи така и утре уфффф аман со да мислам а да правам тест не ми дава срцето страв ми е е ке се разоцарам со велите да поцекам усте некој засто ако рацунаме од пети март веке со се денеска три дена ми доцни ,а немам болки како за добиванје туку благи мацнини и несвестица по малку :rofl: со мислите ајде искусните кај сте девојки ве сакам многу дусицки :*

8. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Направи тест и нели се договоривме дека нема разочарување, нели? :)

9. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Лори и јас ти препорачувам брусница и нане,особено знам дека нане многу помага за болки во стомакот...ти стискам палци да те боли од бебче и ти ја пуштам целата среќа да се израдуваш...Поздрав :* :!:

10. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    девојки добро утро со има ново,,еве јас пред десет минути праев тест и негативен искоци незнам со е проблемот а тоа кафеаво се помалку ме следи како биде нека биде амам вом понеделник сигурно одам на гинеколог ..

11. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    oo ke zaboravivev od makive neka ni e sreken denov i da bideme silni za novi pocetoci,,SREKEN 8<MART na site

12. baby.sweet

baby.sweet Активен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    18
    Ve molam za mislenje... utrovo pravev test i mi izleze pozitiven ama drugata linija mi e mnogu bleda, posle planiram da napravam uste eden test, ama strav mi e da ne se razocaram. Pozdrav i SREKEN 8-mi mart.

На valjaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.444
    Допаѓања:
    5.404
    мислам дека си бремена но за сигурност повтори го тестот среќно ;)

14. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Најпрво среќен 8-ми март и тебе!Е сега мислам дека за празников си имаш многу убав подарок,втората бледа црта означува бременост но сеуште е многу рано изгледа затоа е бледа,повтори го тестот по 3-4 дена сигурна сум дека ќе ја видиш поцрвена... :!: ;)

На baby.sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  15. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.377
    Допаѓања:
    1.450
    Честит 8-ми март за сите вас

Прикачени фајлови:

• 8_mart (1).jpg
      8_mart (1).jpg
      Големина на фајлот:
      28,1 KB
      Прегледи:
      112
    На valjaaaaa, Forko и Lori-30 им се допаѓа ова.
  16. Vetruska

Vetruska Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    791
    Допаѓања:
    494
    Во многу рана бременост е многу бледа, како поминуваат деновите ќе станува се појака ако правиш секој ден тестови :)

17. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    бледа не бледа бремена си :) и мојата беше бледа и не правев по 100 теста.знаев дека е позитивен :party:

18. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Дали поинтензивен исцедок може да биде знак за бременост? На 11-ти ми е денот за не(добивање), тест решив ќе правам ако случајно ми доцни... Ми стигна резултат од брис на цервикс, нормален е наодот со ептен слаба кандида. Или ќе да е знак за добивање, ама па досега не сум имала вака нешто слично :?:

19. love4ever

love4ever Активен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    37
    Срекен 8-ми март и тебе :) повтори го тестот за 2-3 дена и ке видис дека втората линија ке биде многу поцрвена ;) Срекно :)

На ketrinzetabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ketrinzetabeta

ketrinzetabeta Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zdravo feminki...... imam redoven menstrualen ciklus na 28 dena..... posleden pat mi bese na 1 fevruri i od togas nema nisto......bev na genikolog na 4 mart posle 3 dena kasnenje i genikologot me gledase na vaginalno ama mi rece deka ne gleda nisto da odam posle edna nedela dokolku ne mi dojde do togas.... pravev i test istiot den od sabajle i bese negativen dali e rano ili????? simptomi imam sega pocnaa da me bolat gradite bolki najdolu vo grbot i nadiganja.... pozz