pa da kazam neznam so da kazam edinstveno resenie mi e da cekam uste denes pa ke vidime utre ako ne karaj kraeva ke si otidam na lekar pozz inaku Lori duso ti kako si pisimi
a mozno li e tret den od zadocnuvanje da belezi so kafeaf sluz a devojki zasto sea bev vo kupatilo i koga se izbrisav kafef sluz imav malce ako se pojavi uste ke vi pisam kis4eee
Gul mila vednas odi vo apteka i kupi eden test sure chek e dobar i kje ti pokaze vtora crta ako ima bremenost,sto i ti posakuvam taka da bide. I pisi nas posle kakov rezultat ima, ti ja pustam celata srekja da gi vidis tvoite dve crtki
Девојки да ве прасам, имам многу болки ниско доле и едвај одам! пред неколку саати страсно ме сечесе несто испод папок ниско доле, немозев да се мрднам!така пет минути и ми помина, но сега веќе немозамда одам.... незнам дали ми е тоа од седење и лезање овие денови, засто јас сум обично активна личност или пак е знак за несто добро?! сто мислите? и каков чај ми препорачувате?
брусница,нане,меродија,липа ... какво и чајче да свариш нема да ти штети,може да ти биде само подобро
девојки реков нели дека ке ви писам ,,цек ден немасе нисто од кафеавиот слус пред малку пак се појави малку и си мислам дали ке продолзи така и утре уфффф аман со да мислам а да правам тест не ми дава срцето страв ми е е ке се разоцарам со велите да поцекам усте некој засто ако рацунаме од пети март веке со се денеска три дена ми доцни ,а немам болки како за добиванје туку благи мацнини и несвестица по малку со мислите ајде искусните кај сте девојки ве сакам многу дусицки
Лори и јас ти препорачувам брусница и нане,особено знам дека нане многу помага за болки во стомакот...ти стискам палци да те боли од бебче и ти ја пуштам целата среќа да се израдуваш...Поздрав
девојки добро утро со има ново,,еве јас пред десет минути праев тест и негативен искоци незнам со е проблемот а тоа кафеаво се помалку ме следи како биде нека биде амам вом понеделник сигурно одам на гинеколог ..
oo ke zaboravivev od makive neka ni e sreken denov i da bideme silni za novi pocetoci,,SREKEN 8<MART na site
Ve molam za mislenje... utrovo pravev test i mi izleze pozitiven ama drugata linija mi e mnogu bleda, posle planiram da napravam uste eden test, ama strav mi e da ne se razocaram. Pozdrav i SREKEN 8-mi mart.
Најпрво среќен 8-ми март и тебе!Е сега мислам дека за празников си имаш многу убав подарок,втората бледа црта означува бременост но сеуште е многу рано изгледа затоа е бледа,повтори го тестот по 3-4 дена сигурна сум дека ќе ја видиш поцрвена...
Во многу рана бременост е многу бледа, како поминуваат деновите ќе станува се појака ако правиш секој ден тестови
Дали поинтензивен исцедок може да биде знак за бременост? На 11-ти ми е денот за не(добивање), тест решив ќе правам ако случајно ми доцни... Ми стигна резултат од брис на цервикс, нормален е наодот со ептен слаба кандида. Или ќе да е знак за добивање, ама па досега не сум имала вака нешто слично
Срекен 8-ми март и тебе повтори го тестот за 2-3 дена и ке видис дека втората линија ке биде многу поцрвена Срекно
zdravo feminki...... imam redoven menstrualen ciklus na 28 dena..... posleden pat mi bese na 1 fevruri i od togas nema nisto......bev na genikolog na 4 mart posle 3 dena kasnenje i genikologot me gledase na vaginalno ama mi rece deka ne gleda nisto da odam posle edna nedela dokolku ne mi dojde do togas.... pravev i test istiot den od sabajle i bese negativen dali e rano ili????? simptomi imam sega pocnaa da me bolat gradite bolki najdolu vo grbot i nadiganja.... pozz