baby.sweet официјално ти честитам,ти кажав дека ќе си имаш најубав подарок за 8-ми март Имај си лесна и весела бременост
Se navedam deka e taka posto mens nemam nemam nisto,,,,blagodaram za ubavite zvorovi i na site im posakuvam gospod da gi raduva so decinja
и кај мене беше исто, со среќа и со лесно... јас едвај чекам во понеделник да отидам кај гинекологот, многу ме интересира како е... ние тука некаде сме заедно
Јас добив пак, и тоа 8 дена порано. Колку што ми каснеше минатиот пат, толку сега порано ми дојде. Ко некој вештачки циклус беше ова. Убаво ми дојде преку глава, ама што е тоа е. Налет нека оди, неможам веќе да се трескам од земја. Сакало се фатило сакало не, тоа си е Божја волја.
Здраво девојки!!! Нова сум и би сакала да споделам мое искуство со вас, доколку некој имал слична ситуација Би ми бил добредојден секој коментар. Имав еден спонтан пред скоро една година и од тогаш постојано се обидуваме со мм и никако да ги видам тие најпосакуваните две црти. Имам редовен циклус а сега ми касни веќе 5 дена. Претходната недела мокрев на секој саат, градите обично пред доаѓање ме болат и ми се тврди а сега како да ми се полни со течност и воопшто не ме болат. Вчера добив менструални болки неколку часа и веќе никаков бол ниту пак знак дека ќе ми дојде. Правев два теста, едниот пред два дена едниот сега и негативни се. Инаку имам доцна овулација, дали е можно поради тоа да не ми покажува на тестот??? Однапред сум Ви благодарна
Секако дека е можно,а и овие сипмтоми што ги наброја ми се некако сомнителни,ако сакаш да си сигурна можеш да си направиш тест преку крв,нема утка....ти посакувам позитивни резултати
mozno e emi no jas napraviv test od 50 denari i toa bas denta kpga trebase da dobijam i dve crtki mi se pojavija..najdobro e da odis na ginekolog i da vidis zosto ti kasni
Еми, само преку крв да ти направат тест и да бидеш сигурна. Овие симптоми се и симптоми на бременост и на добивање. Јас веќе пишав за мене, мене и јајниците многу ме болеа, и градите ми беа отечени и како секој момент да ќе добијам, а уствари сум била бремена. Значи батали симптоми, чим касни оди на проверка Поздравче и обавезно да пишеш!
Здраво девојки , имам незаштитен однос со дечко ми бидејќи кондомот има негативно влијание на неговата ерекција.Ми дојде овој месец точно на датата но сега овој ми е последен ден и некако стомакот ми е потечен.Чаре?
Здраво,штотуку се зачленив бидејќи сакам мислење од вас. Го користам календарот за плодни денови на Фемина и секогаш со месеци точно на денот си имам редовна менструација.Овој месец требаше да добијам на 10 (пред 3 дена) ама еве сеуште немам ништо. За прв пат овој месец немам страшни болки пре добивање и за прв пат не ми се исфрли лицето.Овие 3 дена како ми касни имам само благи болки во долниот дел од стомакот и како да имам некоја температура внатрешно.Би можело ли ова да е почеток на бременост или ... ? Искуства и мислења од ваша страна се добредојдени. Ви благодарам
Право во аптека по тест, сабајле направи си го. Ако сеуште се сомневаш тест преку крв во било која лабораторија, и на крај гинеколошки преглед. Симптомите се разлицни кај секоја жена, јас последниве месеци имам секој пат различни симптоми, па затоа се надевам на бременост, ама малку потешко изгледа... Нејсе, да не гњавам, почни од тест, тука никако не можеме да ти кажеме дали си бремена или не!
Фала Ви на сите што ми дадовте уште малку надеж дека е можно да е во прашање бременост А тестот преку крв мора на гладно насабајле да се прави или може во било кое време?
Jas denes pred malku napraviv uste eden test sure chek izleze i vtorata linija no sepak bese epten slaba i epten nevidliva...skroz malku se gledase,,dali jas se usre dase somnevam posto i mens nemam uste ili e uste mn rano sa test,,,utre od sabajpe uste eden ke pravam
Штом и малку се познава втората црта бремена си 98%. Имај лесна бременост и дај Боже и кај мене побрзо,веке изгубив надеж.
Nema gubenje nadez toa sto e ke si dojde,,,covek sekogas ima maki.za da gi duma toa e zivot,,,jas ceke edna godina so mazmi sakame ama toa sega trebalo da bide,,,i jas uste imam somnezi no ke pocekam uste nekoj den da vidam dali ke dodijam