Не ми се верува дека толку брзо ќе ти се јави симптом на бременост. Повеќе ми звучи ова како изцедок за време на овулација (понекогаш за време на овулација може да се јави кафен исцедок и да трае неколку дена). Како и да е многу ти е рано за било каков тест, а касно на ден потоа таблета, така да почекај некоја недела и направи тест (или земи sure check бидејќи мислам дека тој покажува 5 дена после ризичен однос). Да те потсетам за пишување на кирилица И има тема за симптоми на бременост, може да ја ѕирнеш. Поздравче
Zarem mozno e tolku rano da se gleda?? Za dobivanje mi e rano tek na 5 april treba da dobijam, a testoto pokazuva li tolku rano na 5 dena od bremenost ?
Devojki ve molam za mislenje mens dobivam sekoj mesec na 28 dena mozi i na 30 ponekogas ili porano no ovoj mesec mi kasni 8 dena megutoa cel mesec zemav lekarstva prepisani of fizioterapevt poradi problemi so polovinata a edna nedela otkako mi zavrsi menstruacijata bev i na ginekolog pa poradi nekoja infekcija mi dade vaginaleti a odnosi imav duri posle 20 dena otkako dobiv i toa partnerot nikogas ne svrsuva vo mene pa sega sum totalno zbuneta dali e do lekarstvata ili postoi sansa da sum bremena?
па да има такви тестови што покажуваат на 5 дена , но мене аптекарката ми кажа дека веројатноста е многу мала да покаже толку рано и дека сето тоа е само реклама , но нели јас нестрплива да дознаам си купив и само за џабе пари давање тестот беше негативен. потоа кога требаше да направам ден од кога ми каснеше направив тест и опппп позитивен така да почекај си подобро направи си преку крв него ли домашен тест
Не сакам да те разочарам но тешко дека се работи за имплантационо крварење - многу е рано (оплодувањето настанува во рок од 24-48 часа од сексуалниот однос, а имплантацијата на веќе оплодената клетка се случува околу 7 до 10 ден од оплодувањето, а не од односот). Но, ти мила по се изгледа овулираш - така да ако работите на случајот - веднаш фатете се за работа. Упс, сега гледам дека збориш за вторник, а сега е веќе четврток, но сепак пробајте.
Denes napraviv test i toa posle 9 dena otkako mi kasni i ispadna negativen zar e vozmozno seuste da ne pokazuva posle tolku denovi ili e tocen ?
Maicka nema sansi da pokaze netocno posle tolku vreme,,,jas istiot den koga trebase da dobijam napraviv i tocno pokaza bledo rozeva no pak imase,,,sepak najdobro ti e da odis na ginekolog i da proveris
Na ginekolog bev pred pola mesec nemase nisto takvo samo nekoja infekcija pa trebase otkako ke dobijam ovoj pat posle tri dena da odam za pap tes neli onaa redovna kontrola ama eve sega pak mi kasni a testot e negativen i dokolku odam sega pak na ginekolog i potvrdi deka sum bremena postoi li moznost da se napravi toj test?
Ima eden test sure chek 99% e siguren utre od sabajle povtorigo i pocekaj 5-10 min i ke vidis sto kese pojaci,,ili si bremena ili ima nesto drugi
Дали ако имаш кафеав исцедок во плоден ден, а незнаеш дали си бремена можам да имам односи и да се обидуваме за бебе ? Зошто тест правев на 5-ти ден од однос и негативен ми беше, можеби и сум бремена незнам...дали и ако сум бремена и имам кафеав исцедок можам пак да имам однос?
со дечко ми имаме незаштитени односи бидејќи сакаме бебе. Гледав да имаме односи во плодни денови. Сега требаше на 12ти да ми дојде но не ми дојде еве веќе неколку дена ми доцни се мислам дали да купам тест за да бидам сигурна но срам ми е да купам. Дечко ми вели да не купувам бидејќи има шанси да сум бремена. Во текот на овој месец немав некои нервози бидејки имаат и тие влијание за доцнењето. Сега прашањето ми е дали сум бремена или имам некои проблеми.
Јас мислам дека најмногу може да ти биде од лекарствата,може и од инфекцијата,не е исклучена можноста дека можеби и си останала,ако сакаш направи си тест,никогаш неможеш да знаеш кога се плодните денови кога не ти е секогаш редовна исто е и кај мене,па затоа сеуште чекам ама нема ништо...за секој случај земи си тестче...па ќе знаеш на сигурно дали си или не....Со среќа!
Аииии медолино, кажи ми каде живееш и да дојдам да ве легнам со маж ти/дечко ти (незнам дали си мажена или не), да ви направам романтична атмосфера со црвени миризливи свеќи да почнете да водите љубов, знаеш ли колку пати и на колку места го постави истово прашање и добиваш одговор, почнав да го сонувам твојот кафеав исцедок, извини, немој да ми замериш, ама многу ми е смешно ајде веќе еднаш, и да ти е плодно сега ќе ти помине на форумов, така нема да останеш бремена сигурно