И јас мислам дека не е, затоа и не правам тест, само се залажувам сама себе Море кога ќе му отидам некој ден на купување, и што ми треба и што не ми треба, па да видиш после опуштање , доста ми е веќе од сама себе, бремена-не бремена, аииии вишееее, одам утре здравје да си изнакупувам шминки Поздрав и до тебе Лори
ee devojki da znaete kolku teska nedela imav taman se otkaciv od grizi se razubai vremeto si ja sreduvav gradinata si sadev cvekenca koga opp mi svoni telefonot se javuva sestrami da mi kazi deka e bremena i ete jas se zamisliv ne bev ljubomorna tuku nesto me stegna vgradi em od radost so ke bidam tetka tuku i nekoja praznina osikam vo zivotov dali e toa normalno inace sestrami ima kerka 5 godini ovaae drugo bebule koe e na pat normalno li e da osikam praznina sram od narodot posle toa dojde tetkava na mazmi ona me zakaci so tie muabeti ////ajde so praite vie ade edno dete napraete amn veke ..abe veruvajte se posramiv tolku osikam praznina vo gradive ,,so mazeto moe samo se poglednavme i se gusnavme silno silno i samo slusnav zbor od nego..te sakam mi olesni ama sepak mi e tesko//
Секако дека не е љубомора Ѓул, тоа што си желна за бебе така ти доаѓа инстинктивно кога ќе слушнеш дека некоја е бремена, па и сестра да е. Преголемата желба за дете те прави тажна зошто и ти да не си бремена, чувствуваш длабоко во себе некоја неправда зошто среќата тебе да те заобиколи, што воопшто нема врска дали си и љубоморна на сестра ти. Тоа е природно како се чувствуваш, и како што веќе реков инстинктивно. А проблемот мене кога некој ќе ми рече нешто такво слично, им викам ...ете де, пробуваме, сеуште не ни дошло, и што сега повеќе да ти кажам... значи воопшто не се срамам што ете сеуште немам дете, и после тоа истата таа личност повеќе не ме прашува хихихи, зошто јас да се чувствувам незгодно од тие прашања и муабети, нека се засрамат тие што чепкаат во некоја интима.
сакам да ми казе некој како мозе да осетис дека си бремена јас два месеци немам добиено немам никаков симптом денеска имам болки во кицмата и градите мозе за одговор ве молам
Ima test za bremenost napravi odma i ke ti pokaze...a za simptomi nekoj gi ima a nekoj ne,,,testot ti e sigurna rabota sigurno ke pokaze posto dosta vreme ti kasni
Pred edna godina isto mi kasnese dva meseci i koga pojdov na ginekolog mi najdoa cista na desniot jajnik ama mi pomina od togas dobivav redovno i na kontrola koga odev bese se vo red me maci toa sto deckomi mi nema zavrseno vnatre dali moze po nekoa logika da sum bremena
морам да те поздравам...Ти касни 2 месеци и ни тест да нправиш ни ништо...На некои 2 дена ќе им касни и незнаат повеќе што да направат...Браво,ти пуштам рака како си можела да издржеш толку време поз
Имам кажано и претходно и сега пак ќе се повторам...Јас така останав бремена,неочекувано,несватливо,невообичаено како и да е сега си имам синче
Neka e zivo i zdravo togas jas utre pravo vo apteka po test pa ako e za da bide neka mi e so sreka fala vi mnogu
Mozno e i te kako! Jas prviot pat ko ostanav bremena,mm(togas decko) ne svrsi vnatre.I jas si velev nema sansi koga mi docnese,pa potoa ne mozev da im poveruvam na ocite koga testot pokaza 2 crtki.Na zalost bremenosta zavrsi so spontan od nerazjasneti pricini.
Nema sto da se plasis,toa e edno od najubavite cuvstva sto covek moze da gi dozivee.Daj boze da e se v red i utre da ne iznenadis so ubavi vesti
здраво феминки мои...сакам да ве прашам имам болки во половината исто како да ми доаѓа,а сабајле и навечер имам гадење сакам да повратам но никако...и морам веднаш да јадам нешто и после тоа ми поминува,а осеќам и поддуеност во стомакот си правев муабет со една колешка и ми рече дека таа имала јаки болки во бубрезите и после тоа кога отишла да гин.и кажале дека е бремена...дали е можна бременост со овие симптоми и дали може да направам тест пред да добијам,ако знае некој нека ми пише