Супер...а од кој тест купи? незнам,но имам многу грчеви во десниот дел од грбот и тоа првпат ми се случува...треба да (не) добијам во вторник,да почекам па да земам тест.
Секогаш ме интересирало она- менструација за време на бременост. Нели значи менструацијата исфрлање на неоплодена јајце-клетка? Како тогаш е можно покрај веќе оплодена јајце-клетка, да се исфрла друга и тоа неколку циклуси по ред...? Ако има некој поупатен, да ми објасни.
save care мислам дека се вика...ја фрлив опаковката...200 ден беше,во аптека во веро,,тест за во било кое време е...ај се надевам и посакувам да се 2 цртички
zdravo curki bi ve zamolila za konsultacija vo dvoumenje sum se obiduvame da zabremenam i nisto no ovoj mesec mi docnese 6 dena i 6 den imav dobieno samo 1 den no mnogu malku napraviv test ne pokaza nisto ve molam za pomos
Доколку тестот е невалиден земи друг.Доколку си имала еден ден крварење тоа не може да биде мнс...И јас имав мали крварења кога останав бремена(првиот месец кога требаше да добијам мнс)Најдобро ти е да ис направиш уште еден тест или да посетиш гинеколог
abe nekoja cudna rabota mise desava a neznam sto e hahahhah pred edna nedela imav malce krvarejne svetlo crvena krv den-dva a vcera stomak me bolese kako da ke dobijam nekoja tezinka dolu osejkav a treba duri na 13 da mi dojdit se prasvam dali mozebi sum malce trudna? hahhahhaha vie sto ke me poucite da napram edno testce ili da pocekam da vidam dali ke mi zakasni ? pozdrav4e
Да, и јас милсам дека си малце трудна. Одма направи тест за бременост. Не чекај. Колку порано дознаеш, тоа подобро. Тетка ми, подолго време незнаеше дека е бремена и кога ја болеше главата си пиеше аналгин и затоа сега детето има проблеми со срцето.
Па ако не и доцни џабе ќе прави тест... Тестот покажува позитвен резултат дури 2 недели по ризичниот однос... Второ, 13 дена пред да добиеш обично е овулација.... Да не ти е тоа?
МОИ НАЈМИЛИ ФЕМИНКИИИИИИИИИИИИ! Денес после долго време и доцнење на ментруација ги видов двете цртки едната е побледа малку меѓутоа се гледа ... Треба да имам сомнеж или не ?
еееееее суперррр мила, радувај се, фала му на Господа и имај лесна бременост се надевам не е првоаприлска сега?!
Tреба да (не)добијам денеска но несто многу чудно ми се случува,ми тече бело-дали е симптом на бременост? ако некоја го имала истиот случај нека пише
здр на сите одамна ме немаше,откако се разочарав после абортусот.Сега требаше да ми дојде накај 31-01.а ми дојде на 30 со две-три капки крв многу бледо.многу сум исплашена и минатиот пат така добив слабо крварење и бев бремена, сеа пак истото и мн ми е страв и дури немам храброст тест да купам,додуша и рано е уште за тест.Поззз
Направи тест побргу, нема што да се плашиш, дури и подобро е да дознаеш дали си бремена, па да ти дадат нешто превентивно бидејќи си имала спонтан. И јас обавезно кога ќе забременам повторно (здравје Боже се надевам за побргу), ќе барам превентивно нешто заради спонтаниот, така и би требало. Затоа зимај тестот и прави го, ако си бремена одма на гинеколог, одмаааа
Да си се надоврзам на муабетот... ништо и овој месец И пак разочарување и надеж дека наредниот месец ќе ја препознаам бременоста по раните симптоми и ќе се израдувам на двете цртки! Со среќа на сите други... се надевам нема да сте баксуз како мене и дека барем вие ќе се вброите во спиското идни мамички!