Zdravo zenski jas sum nova na forumot, Neznam Dali e tocnoto mesto za moeto prasanje: Imam neredoven ciklus, minariot mesec dobiv na 13.03, denes napraviv test za bremenost Sure Check I mi se pojavi vtora linija no mongu e bleda, Dali stanuva zbor za bremenost? [mod-kirilica:3qf3spkd][/mod-kirilica:3qf3spkd]
Da mishela shtom ima vtora crtka toa e bremenost bez razlika kolku e bleda . Cestitki I dobro dojde vo drushtoto na meshkovci
Dobro be najdov gladiola, no linijata e mnogu bleda, za razlika od drugata, posle kolku vreme da go povtoram testo za da mi pokaze jasna linija
Bleda e zatoa shto si vo rana bremenost do 4 nedeli pocekaj ako ne nekolku dena I shto poskoro na ginekolog da ti potvrdi bremenost a najsigurno da znaes kolku si bremena pravi test preku krv
Немаш потреба да чекаш. Најдобро закажи си на гинеколог што поскоро за да ти потврди. Честитки и имај лесна бременост.
Женски јас денес имав малку кафеавко,а многу ми е рано има уште една недела до терминот за идење...УФФФФ изгледа ништо и овој пат...ги имам симптомите на пмс,само што рано ми се појави кафено а обично ми се појавува ден два пред добивање...........Знам дека и овој ќе биде разочарувачки месец како и досегашниве....
Не се разочарувај лале,треба да бидеме силни и да издржиме додека да си ги видиме нашите две цртки ке биде не се секирај кога тогаш Господ ке се смилува и на нас да се израдуваме за тоа што најјјјмногу го посакуваме барем тие што сме тука со истите маки... Не се замарај со тоа кафеав исцедок немора да значи дека ке добиеш,биди опуштена и не му ја мисли толку,кога сака тоа само ке си дојде.
Ништо тоа не значи, не се разочарувај пред време! Може да си останата подоцна, и да ти е имплантациско крварење! Надежта е најдобриот лек за забременување, јас сум жив доказ за тоа! Само надеж и верба дека се е возможно! Па побогу, намерно ги скокнав плодните денови, имавме односи пред и по нив. Е до толку инает ме фати, па ете ми ги цртките. Што и да се случи, немојте да ја губите вербата!
Да пробам да не се разочарам па макар и да ми дојде,имам некои болки како грчеви ги осеќам и подуен ми е стомакот исто како и пред да добијам...Што биде нека биде........
Podobro pocekaj ne pravi test i ne misli na toa...j as denes treba da dobijam napraviv test i se pokaza negativen... A bas se nadevav deka ke bide ovaj pat.. A strasni simptomi imam...strasni bolki vo grb, gradi cuvstvitelni na dopir premnogu, apetit zgolemen..i si cuvstvuvav nekako...ama aj ke vidime so ke bide..
Тому така, што сака нека биде! Затоа што ќе биде! Ние една година се гњавевме, па успеа. Само позитивни мисли му се мајката!
Баш ми остави оваа слика убав впечаток па сакав да ја споделам со сите вас што се бориме храбро секој месец за иста цел. Поздрав
zdravo znae li nekoj posle kolku dena od ovulacijata moze da pokaze testot na krv zosto mene denes mi e 9 den pravef test na krv i izleze negativen mozno li e da e greska posto sigurna bef deka sum bremena a sega mnogu se razocaraf i temparatura posle ovulacijata mi e zgolemena stomakot poduen uf neznam sto da mislam
Знаев....дека и овој пат ќе биде така и тоа 5 дена порано гледајќи по календарчето во телефонот...Се надевам Елена дека и нашево гњавење нема да трае уште долго,па да се радуваме на нашите малечки некој ден наместо да пишуваме тука дека секој месец се разочаруваме....
Имам редовни циклуси на 28 дена, овој пат требаше да добијам викендов а сеуште немам :/ . Односи имав последниот ден од претходната менструација, имавме заштита сега ми доцни веќе 3-4 дена....:/ треба да правам тест ? Можно е да сум бремена ? Ептен сум испаничена, не сакам да сум имам симтоми како да треба да добијам, а уште немам ...Совет ? Како да знам кога ми била овулацијата, дали некако преку допир на надворешниот дел од стомачниов регион, покрај матката може да се забележат некои промени..?
Мене исто почна да и се крати циклусот последните месеци. Кога 3, кога 5, кога 8 дена. Еднаш само ми каснеше затоа што лошо реагирав на утрогестанот, другото се добивав порано. Исто и некоја друга феминка понапред ми кажуваше дека и се случувало истото, па можеби и тоа е некој знак?! Кој да ти знае. Во секој случај, со негативен став нема успех. Само главата горе, и се ќе биде во ред! Послатка е победата после мака, верувај!
додека чекам понделник да дојде и да се проверам убаво ќе ве прашам вас да ме утештите некако значи имам незаштитен однос и ми каснеше неколку дена одма отидов на гинеколог напрвиви и тест и се ок беше не сум трудна и ми дада апчиња да пијам за да добијам и ги пиев и недобив и сеа ми е страв дан сум зош ми рекоа ако сум само од апчињата само може плодот да ми се зацврсти и сеа ме интресира дали после една недела да речам потчно неколку дена да ми касни и напрвам тест за бременост или на ехо се познава дали сум трудна?
Девојки имав незаштитен секс , после 3 дена осетив големи болки во долниот дел на стомакот можно е да е бременост или се работи за нешто друго ?
Женски правете тестови, ако сте имале незаштитен секс и имате болки после неколку дена неможе ниту гинекогог да ви потврди дали сте бремени или не... а камо ли сите ние кои на форумот читаме и споделуваме искуства. Ви посакувам убав ден, љубопитни едни