Еве 5 недели и 3 дена како сум бремена, знам 5 дена. Да не направев тест,немаше да знам дека сум бремена. Иако еве цела недела во 6-7 сабајле обавезно станувам, како којзнае колку да сум наспана. Како навиена сум. И нон-стоп се проѕевам. Зголемена потреба за мокрење. Болка во гради голема (баш овој симптом ме лажеше дека: еве утре ќе добијам)
Zdravo devojki da ve prasam dali e mozno da imas 3 meseci mensrtuacija i da si bremena? a pred tie tri meseci da imas seksualen odnos nezastiten i namerno da svrsi vnatre.. osven zamorenost,pospanost, cesto mokrenje glavobolka poduenost vo stomak i malce pogolem apwtit drugi simptomi nema
здр ! Да прашам дали некој имал вакво искуство.Ми дојде на 1ви Мај,отприлика треба од денес да ми почнат плодните денови.Полов однос имав на 10-ти мај а денес мн ме болат градите,не знам каков е овој збнак.Болка и чуствителност на гради .Можно ли е плодните денови да ми почнале порано и да има некоја бременост,зашто болка во градите е симптом, а за пмс симптом е многу рано некако
Никогаш не се потпирајте на плодни, неплодни денови, бидејќи можече да ти почнат и веднаш штом ти завршил менс . За тест е уште рано, почекај да видиш дали ќе ти касне и прави тест или еветуално порано преку крв.
Обично кога треба да добијам немам никакви симптоми како што се болки во јајниците,кичмата,градите итн Мене вчера и денеска ме болат јајниците...на моменти дури и јака болка.Исто така чувствувам тапа болка во кичмата.Градите ми се малку почувствителни.За мокрење кога како,некогаш почесто некогаш нормално.Си имам и апетит за јадење.Само си собирам некои матријали за да ги ставам во листата на симптоми за бременост.Ќе си почекам до крајот на наредна недела и ќе направам тест
i Jas gi imam istite simptomi i denes Ili utre treba da Mi dojdi i Jas Ke pocekam i ako Ne Mi dojdi Do krajot Na nedelata i Jas Ke pravam Test
За колку недели може да се види плодот?? И ви се случило ли некогаш да сте бремена а тест да ви покажи негативно?? Мислам на оние тестови од аптека.
mislam deka retko skoro nikogas cesto modze i i bremena prvo negativno posle pozitivno a da ne si bremena nema sansa mislam ladzen test eve i jas denes treba da ne dobijam ama ke vidime za siptomi si imam bolko vo gradi vo kicma jajnicite pa se nadevam deka nema da dojde taa prokleta crvena tetka pozz
znaci imam kiselini gradite Mi se pocustvitelni i denes cel den imam blaga bolka vo dolniot del od stomakot a denes Ili utre treba da Mi dojdi Ali Ne osekam Kako menstrualna bolka tuku Druga bolka i cesto. odam wc Do krajot Na nedelata Ke pravam Test Ali me interesira dali e normalno ako si bremena da imas bolki vo stomakot?
jas ne znam uste ne sum bremena ama sto sum citala mislam deka malku bolka vo stomakot bi trebalo da e normalna sepak pocekaj si
jas ne znam uste ne sum bremena ama sto sum citala mislam deka malku bolka vo stomakot bi trebalo da e normalna sepak pocekaj si
Сноууууу!Не сум била одамна на форумов па не сум во тек.Ти честитам од срце за бременоста и ви посакувам се нај нај.....Мене инаку за 2 дена треба да ми дојде,градите ги осеќам како 1 тон да ми тежат,стомакот подуен,со благи болки како пред добивање...Па би сакала и јас да се придружам кон овој нов бран на нови мами,ама не се надевам премногу и не се радувам пред време исто така....Ве поздравувам сите и се читкаме!!!
hehhe i jas toa vikam sporet na femina kalendarot vcera trebese da mi 1 den od menstruacija ama ne mi dojde eve i denes nemam bolki ko za menstruacija ama imam vo stomak mnogu osetlivi gradi i golema potreba za mokorenje pa se nadevam ke bide nesakam da mislam ako dobijam ke se razocaram i celo vreme si vikam ke dobijam be hehehehe lele tesko na nas devojkite mnogu maki si imame pozzz do site i za brzo vreme site idni mamicki da si bideme
на 10 мај имавме плоден однос шансите ми беа мали за забременување според календарот на фемина и на втори мај два пати сврши во мене...на трети мај ми дојде...деновиве имав болки во долниот дел од стомакот ми се лоши од јаки мириси некогаш ми се повраќа имам зголемено мокрење зголемен апетит и цело време сум поспана...незнам дали е можно да сум трудна ми е страв да не се разочарам затоа си велам можеби ми е од потсвеста што мислам цело време на тоа дека ќе добијам ама во себе си велам сепак можеби сум трудна...одвај чекам да ми помини терминот за менструација да ми помини оваа мисла...
spored kalendarot Na femina denes treba da Mi e 3 den od mens. a nikako Ne idi podobro da Ne dojdi icc se mislam denes da kupam Test nekako Ne Mi se ceka Do krajot Na nedelata Ali se mislam se uste e rano a imam Mali bolki vo stomakot od levata strana Ne znam so da pram dali da kupam Ili da pocekam sovet plis
Според календарот и мене ми касни 4 дена. ама многу лошо искуство имам со овие тестови и веќе се инаетив нема да направам тест, само ако ми касни 2 недели зашто најсигурно тогаш ми рекоа е резултатот. Се плашам од уште еден негативен резултат, многу чекам за овие две црти повеќе од 2 години а никако да ги доживеам.Се надевам дека сите кои сте во исчекување да се радувате што побргу
Мене треба да не ми дојде до сабота, незнам како ке поминат овие неколку денови многу сум нестрплива.Мене ми е ептен тоЧна дај боже да ми закасни одма правам тест А вие имате некакви симптоми? Споделете несто можеби некој ке се пронајде Јас освен болка во градите друго немам, овој месец некако се надевам бидејки ме болат по малку и брадавиците или така ми се Чини засто си барам сама симптоми Ке видам во недела доколку не ме изненади .... Ке ве известам сто и да се слуЧи Ви држам срека на сите кои оЧекувате позз