Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Ecicka ti sakas da ostanes bremena ili ne?

2. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    може и без да сврши , но тоа е многу ретко .... а зошто? партнерот несака да сврши во тебе? треба и двајцата да го сакате тоа недај боже потоа може да не ти го прифати детето . треба да си се договорете за тоа за да не трпите последици

3. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    :doh: denes dobijav razocarana Sum, Nisto da Mi pomini i povtorno Na rabota :D :inlove:

4. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450
    Немој да се разочараш мила знам како ти е јас го чуствувам тоа еве повеќе од две години.
    Овој месец ми касни чекам да добијам и како за инает не правам тест веднаш зашто после негативниот тест уште полошо ми.
    Храбро и никако да се разочараш борбата продолжува за идниот месец со нови сили.

Поздрав ;)

На elena.mak му/ѝ се допаѓа ова.
  5. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.463
    Девојки да ве прашам како може да се остане покасно бремена ако знаеш точно кога ти настанала овулација т.е. следиш овулација на ехо и имаш темпирани односи? Некако почесто читам за ова дека многу девојки останале покасно бремени, а точно знаеле кога им била овулацијата.

6. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Јас сеуште чекам,2 дена ми касни,немам ни кафеаво ниту било каков друг знак дека ке ми дојде денес или утре....Малку ми е непријатно ама ќе кажам дека синоќа после однос кога отидов до вц и кога се избришав имав 1 светла точка црвено,може ли од што треба да ми дојде или има нешто друго...мислам на бременост?
    Поздравче женски па ќе ве известувам за понатаму :*

На elena.mak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    da slimy borbata prodolsuva sledniot pat se nadevam Deka nema da dobies i Ke Ne izraduvas so Novosti ti drsam sreka i da Ni pisis dali bidna nesto fala Za utesnite zborovi :*

На slimy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Ајде Слими и Лале, ми мириса на беблациииии!!!!! Некако се што ќе кажам се остварува во последно време, така да се надевам дека и со вас ќе биде тоа случај. Ви посакувам жар црвени линиички и весели точкички на ехо! Ќе биде сега, доста беше чекање! :* :hug: :hug: :hug:

На lale24 и slimy им се допаѓа ова.
  9. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    396
    Жени јас ќе полудам :@ ...не можам да ја издржам оваа неизвесност..ова чекање...овие два дена немам симптоми ама баш никакви...ниту за добивање ниту за бременост...освен што син ми е малку болен...кашла и има шлајмче...кога го слушам ми се гади :puke: ..ајде боштум да одиме во вц да го исплука шлајмчето тој кашла а јас се згадив од помислата на шлајм и наместо тој да го исплука да го поврати шлајмот јас повратив :puke: .
    И со син ми кога останав бремена страшно ми се гадеше од тоа кога слушав дека некој кашла.па само тоа ме тра да се надевам дека сум бремена.Вчера направив тест иако знам дека е рано ми покажа негативен,па се мислам преку крв да испитам...Што ме советувате вие???

На Saxobeat му/ѝ се допаѓа ова.
  10. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450
    Дај Боже Елена,

Ќе те частим тебе прво, ама не знам денеска почна понекогаш да ме боли стомакот така кратко како менструални болки како секој момент ќе добијам и така да не се надевам многу.
    Градите ме болат многу и како да имам температура во градите друго ништо посебно ;)

Поздрав до сите што чекат, стискам палци и за тебе Лале многу се надевам дека си успеала овој месец :inlove:

На Saxobeat и lale24 им се допаѓа ова.
  11. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Slimi isto i jas taka gi osekam gradite kako da imam temperatura a i me bolat,bas sakam i dvete da se izraduvame.Elena ti blagodaram na podrskava,bi sakala da si vo pravo.Izvinete za latinicata od mob pisuvam.Pozdrav!Baknezi!

На slimy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Matee

Matee Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    3
    Девојки да ве прашам нешто ми кажа една другарка,ама незнам што да и кажам...
    добила у средата али само по 3-4дена и треаело и сеа си мислела дека и завршило све тоа проверила немала али после односот со дечко и по некој 10минути видела крв на гаќите.:/ и сеа можно е да е бремена или не? :worried:
    И да ве прашам нешто точно ли е тоа,како што имам прочитано демек после односот ако се избањаш нема да затруднеш..јас мислам дека нема врска тоа,али сепак да ве прашам.:/

13. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Мате, девојче, зошто барем малку не се информирате пред да започнете со сексуалните односи.
    Инаку другарка ти не е бремена, имала нормална менструација тоа што можеби не и течело неколку часа не значи дека и завршила. А за туширањето после однос :x , девојко ако ти сврши внатре што и да направиш потоа, се е џабе.. Значи туширањето не е спасува од бременост :!:

14. Matee

Matee Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    3

Е да за тоа си во право требала да се информира.:worried: ја незнам баш све пошто се уште ми е рано,иначе и мене ми беше чудно тоа што прочитав демек ќе се избањаш трт мрт,глупости...сепак фала.:)

15. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    јас би рекла да поЧекас еден ден или два знам нестрплива си и не знам колку ти касни,зависи ако ти касни ден или два поЧекај и јас бев нестрплива и купив тест направив и излесе негативен и после два дена ми дојде али сепак ако си била со првото дете таква моси да си трудна ajde daj boze da si da se izraduvas i ti i nas barem edna od nas da e trudna :*

На TSS му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    396
    Во тоа е целава работа...мојата неизвесност...всушност јас треба да НЕдобијам во вторник...Ееееејјјј каде е вторник :envy:
    Секој ден си барам некоја занимација за да не мислам на тоа и некако побрзо да ми помине времето...
    Инаку мнооогу брзо ми се менува расположението...де расположена де ми се плаче...не знам што да правам...навистина ќе полудам :@

17. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.966
    Мене ми дојде залудно си замислував симптоми ;(

18. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450
    Здраво девојки,

Лале што бидна со тебе дали си направила тест?
    Јас сеуште не се двоумам, зашто штом решим еве денеска ќе си купам тест и ќе направам почнуват понекогаш некакви болки во стомакот не знам како да објаснам како кога си во периодот на овулација јајниците ме болат исто така понекогаш имам кратки менструални болки а менструација веќе ми касни една недела нема.И заборавив да спомнам цела со херпес сум во лицето и температура имам.
    Дали може некоја поискусна што забременила да ми каже дали може ова да биде симптом за бременост да ме охрабри да направам и тест?

Многу ви благодарам за советите и подршката :inlove:
    Поздрав ;)

19. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Сеуште ништо Слими....незнам што да мислам,имам големи болки во градите,а стомакот на моменти по малку ме здоболува,за 2 дена ако не добијам ке направам тест,денес ми е 3 ден како ми касни па си велам нормално е некогаш да касни по 2-3 дена....сепак ке почекам уште 2 дена....Ти направи ли тест.....тебе 1 недела штом ти касни може има нешто...ајде чекам да пишеш....Поздравче на сите :*

20. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    Лале и слими... ајде израдувајте не :inlove: јас си чекам, овие денови треба да ми е овулација, си водиме лјубов, но многу малку ( на не кажам ич ) се надевам, ако добијам за 2 недели наредниот месец одиме на инсеминација, имам многу тесно грло на матка па сперматузоидите не можат да влезат во јајцеводите... тоа е, почнувам психички да се спремам за инсеминација со среќа на останатите да се израдувате

На lale24 му/ѝ се допаѓа ова.