Таква ни е среќата Слими...што да правиме....Мораме малку да се опуштиме,барем да пробаме де...и многу многу да не мислиме на оваа работа....некогаш и самата желба претставува проблем впрочем ние сами си го ствараме зашто сме преокупирани со ова...ете го знам тоа и јас ама никако да успеам да не мислам на тоа...сакам бебе и точка,ама тоа несака зашто ние премногу сакаме....Ајде идат летни одмори,мислете на нив па белки и ние ќе се израдуваме......Поздрав!!!
Девојки, ете ме и мене со едно прашање... Ние се обидуваме да направиме бебе и веке 6 месеци не ни успева, е сега последниов месец добив, ама ми траеше само 3 дена, првите 2 дена малку пообилно и третиот ден ми престана, а обично ми трае по 7 дена. А хормоните ми работат ко луди неможам да престанам да плачам. Мислите дека може да ни се фатило месецов. Несакам одма да правам тест зошто се разочарувам
Штом ти трае по 7 дена а сега само 3 значи сепак има нешто...можеби и не е бременост ама има некоја промена..искрено зошто и ние работиме на случајот бебе...јас да сум на твое место би направила тест...не можеш да се разочараш затоа што веќе си имала крварење и сигурно си се помирила со тоа...но што ако излезе позитивен тестот? Имам слушан за вакви случаеви како твојот кој што резултирале со позитивен тест...Ти посакувам да видиш две цртички
Подобро утре од сабајле затоа што тогаш се добива најточен резултат...Дај Боже да си видиш две цртички.... Туку...и мојава менструација некако е чудна...трет ден ми е а имам малку...исто и вчера...обично вториот и третиот ден имам најмногу...ама...што да кажам не се надевм многу...ќе си чекам...
И јас ти посакувам наскоро да си ги видиш двете линии. Па ајде утре ке се пофалам или ке се пожалам на форумов...
мене ми се случи тоа со двете деца ,ми трае седум дена циклусот но тогаш имав само 3 дена ,со второто знаев веќе дека сум бремена ,па така да не се разочарувај можеби и си бремена
zdravo bi sakala da mi odgovorete mi dojde mestruacija vcera ama rozeva a denes kafeava kako za kraj samo 2 dena toa ne e e mozno si imam onaka redovno po 6 dena dali bi mozelo znak na bremenost
[/color Може да е бременост а може и некоја инфекција или хормонална промена затоа најдобро е да направиш тест за бременост или преку крв да провериш дали си трудна,и потоа на гинеколог преглед да видиш ако не е бременост што е.Немора ништо да ти е,значи сите само претпостсвки ке ти даваме.Некоја со овие симптоми ке ти каже бил трудна друга друго ке ти каже.......
zdravo bi sakala da mi odgovorete mi dojde mestruacija vcera ama rozeva a denes kafeava kako za kraj samo 2 dena toa ne e e mozno si imam onaka redovno po 6 dena dali bi mozelo znak na bremenost [/quote][/quote][/quote] [/color Може да е бременост а може и некоја инфекција или хормонална промена затоа најдобро е да направиш тест за бременост или преку крв да провериш дали си трудна,и потоа на гинеколог преглед да видиш ако не е бременост што е.Немора ништо да ти е,значи сите само претпостсвки ке ти даваме.Некоја со овие симптоми ке ти каже бил трудна друга друго ке ти каже.......[/ skoro bev na ginekolog bese se vo red no planiram da ostanam bremena zatoa ke kupam test da vidam dali ke mi pokaze pozitivno daj boze da sum bremena pred 6 meseca bev bremena na 2 mesec mi se rasipa plodot pa bev so pauza pomina 6 meseci pa mozebi sega sum ostanala bremena fala
Zdravo na site....ve citam veke nekoe vreme i se odluciv i da vi pisam.so mm od ovoj mesec pocnavme da rabotime na slucajot bebence...poslednata menstroacija mi bese na 04.05,a sega izminative denovi imam po nekolku kapki bledo rozevo ili kafeavo,a rano mi e za da dobijam,obicno imam redovna menstroacija....prvpat mi se slucuva ova,ocekuvam veke nekolku dena da dobijam,ama nisto.Dali na nekoja od vas i se ima sluceno ova,mozno li e povtorno da se izraduvam po prviot obid...?
леле девојки кај мене продолжуваат секој ден сабајлешните главоболки зголемен апетит и др симптоми што ги имав само нешто ми текнува за јадење два дена ми се јадеше јагоди со чоколадо денеска ги направив и ни една не каснав вуста не ми се клава ми се слоши само што ги видов и еве еден сат ми се лоши и ми се врти ...неможам да дочекам уште 10тина дена да направам тест...
[/quote][/quote] [/color Може да е бременост а може и некоја инфекција или хормонална промена затоа најдобро е да направиш тест за бременост или преку крв да провериш дали си трудна,и потоа на гинеколог преглед да видиш ако не е бременост што е.Немора ништо да ти е,значи сите само претпостсвки ке ти даваме.Некоја со овие симптоми ке ти каже бил трудна друга друго ке ти каже.......[/ skoro bev na ginekolog bese se vo red no planiram da ostanam bremena zatoa ke kupam test da vidam dali ke mi pokaze pozitivno daj boze da sum bremena pred 6 meseca bev bremena na 2 mesec mi se rasipa plodot pa bev so pauza pomina 6 meseci pa mozebi sega sum ostanala bremena fala [/quote] samo so go kupiv testot dali da go napravam sega ili utre sabanje so mislete
зависи од тестот не од нас,ако дозволува тестот да се прави во секое време ,слободно,нема што да чекаш ,да се прашуваш и нервираш