Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245

2. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    ајдееееее стискаме палцииииииииииии :*

3. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431

Ти касни или не...? штом прснал фолекулот треба да се чека и потоа да се види дали се оплодила некоја јајце клетка,сепак треба да почекаш да видиш дали ке ти дојде е тогаш може да е бременост а иначе не :(

4. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    добро утро девојки мои ,,правев тест и бремена сум ке станам мамицка абе дамла ме удри рано по сабајле мајками е на гости усте спиесе јас влегов у соба си го земав тестот и цаска наполнив со мокраца си капнав на тестот и велам ај да стаам кафе да пиемем со мама и гога викам ај да остворам нема нисто кога лелеле две цртки абе ем плацев еме се смеев мајками рипна од креветот леле сине каде и го гледа тестот и ги гледа две те цртки истварно девојки не е верно се додека не одам на лекар да си го видам бебусот леллел абе мамицка после пет години маценје а и фала за достинексот девојки ако имате пролактин до 60 пијте достинекс еве резултат за кој не верував а поминав на исеминација и на се и еве бебуске ке имам леле не ми е верно срцки бремена сумммм :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: и ви посакувам ваква радост и сите да си доцекате

На LolitasLola, lale24, eli25 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. minne03

minne03 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    gjul milo mi e za tebe ti posakuvam najlesna bremenost

6. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    лелеееее Дјул цела се наезив, се смеам, се радувам за тебе, ти честитам од срце, многу ми е драго многу ептн, застои ти се цело време тука со мене и усте неколку сто чекавме и сега ....ајде бегај од темава:))) се радувам ко јас да сум на твое место, браво и фала му на Бога, пет години не се малку :!: Видис ли дека кога тогас -успеа! Го знам тоа, така сите успеваат, некои се борат ,а некои не спознаваат ни Б од борба! Ова навистина треба да се прослави на форумов :) Ти посакувам лесна бременост и узивај и радувај се секојдневно со твоето стомаче! се најубаво и поздрав :* :inlove:

7. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    фала лори лелел и мене не ми е верно сеусте го гледам тестото со двете цртки зар абе у несвест ке паднев утрово од возбуда не ми бесе верно здравје во понделник ке одам на ultrazvuk da si go vidam bebusot edvaj cekam posakuvam i site vie da si docekate vakva radost i vozbuda vo zivotot

8. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.966
    Честитки gjul имај си лесна бременост и се со добро нека ти е. Сигурно е многу голема среката после 5 години да се видат толку посакуваните цртки. Нека бог ги дарува на сите како Lori,Zaljubena итн. кои се во исЧекуванје со години редно е да се префрлат во др.теми Еве и јас со нетрпение Чекам да поминат овие 4,5 дена да видам дали ке ми дојде :devil: се надевам нема засто веке поЧнав да губам надеж се си викам да не имам некој проблем Дај боже овој месец форумов да биде полн со трудници :) Позз мили мои :*

На Zaljubena111 и Lori-30 им се допаѓа ова.
  9. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450
    Честитки Ѓул, имај лесна бременост :D

Многу се радував ептен, и да бидам искрена кога слушам дека некој кој се мачел со години успеал да забремени многу повеќе се радувам зашто јас 2ипол години веќе чекам и знам како е секој месец да се разочараш.Пола од твојот долг пат сум поминал и ја разбирам многу добро твојата радост.
    Ајде влечи нога и за сите нас што чекаме со години. :rofl:

Отсега и понатаму ти посакувам све најубаво душо :inlove:

На Lori-30 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. guldzana

guldzana Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    579
    cestitki gul se najubavo najubava i najlesena bremenost da si imas i da si udzivass lele kolku sum srekena za tebe epten mi e milo ovaa znaci deka gospot samo iskusuva a na kraj site ki gi izraduvaa :rofl: :* :inlove: :rofl: :rofl:

На Lori-30 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    ..devojki fala vi na site da ste mi zdravi i zivi i veseli gospod da vi dari se sto posakate eve vi velam seuste ne mi e verno deka ke bidam majka deka posle devet meseci ke se guskam so bebusko zdravje vo ponedelnik ke pravam exo pa da vidime do kaj sum so sum no po moja presmetamislam deka imam skoro 5 nedeli lele uste tri meseci ke nikne mesko hehhe dusi4ki falavi za podrskata i bez vas ke mi bese tesko ama tuka sum seute ke si pisuvame i ke ve izvestuvam za sekoj detal ve lljubam mnoguuuuuuuu

12. belisima88

belisima88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    105
    Честитки gjul имај лесна и убава бременост!!! ;)

На gjul му/ѝ се допаѓа ова.
  13. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Cеститки гјул лесна бременост.... :* Oвај месец изгледа Bил за нас после 5 години цекајне :D :D

14. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    konecno bidna daj boze site da si docekate duso moja fala za cestitikite veruvaj deka ima gospod :* :*

15. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    :* :* :hug:

На belisima88 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. zazarsko

zazarsko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    122
    Честитки имај лесна бременост, уживај во неа ! :*

На gjul му/ѝ се допаѓа ова.
  17. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    честитоооооооооооооооо :* :* :* ... знаеввввввввввввввввввввввввв :rofl: :rofl: :rofl:

18. ecuss17

ecuss17 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    5
    Феминки мои сакам да прашам нешто бидејќи навистина не знам што е работата... Си прорачунав на калкулатор за овулација кога ми се плодни деновите и тие денови бевме вредни со дечко ми :lol: во четвртокот и денес забелезав некој кафеав исцедок на гаките не е обилен но никогаш не сум го имала до сега а и од средата наваки многу сум омалаксана ништо не ми се работи и да фатам нешто мн брзо чувствувам замор и до 23 часот во кревет сум :rofl: Дали е можно да сум бремена? :P и заборавив да напоменам дека во пределот на матката скоро секоја ден осекам некакви болки...

19. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.741
    Допаѓања:
    4.590
    Па според тоа што го наброја би можело да си,само не кажа после колку време од односот се појавија симптомиве и дали ти доцни.Ако ти доцни можеш да си земеш тест или па да проверш преку крв за да не ја мислиш :) а и така најдобро ке знаеш вака може само да се нагаѓа да ли или не си.

20. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    ...богами како да ми предвиде секоја цест axaxaxax,,,,,,fala ti dusice