Ти касни или не...? штом прснал фолекулот треба да се чека и потоа да се види дали се оплодила некоја јајце клетка,сепак треба да почекаш да видиш дали ке ти дојде е тогаш може да е бременост а иначе не
добро утро девојки мои ,,правев тест и бремена сум ке станам мамицка абе дамла ме удри рано по сабајле мајками е на гости усте спиесе јас влегов у соба си го земав тестот и цаска наполнив со мокраца си капнав на тестот и велам ај да стаам кафе да пиемем со мама и гога викам ај да остворам нема нисто кога лелеле две цртки абе ем плацев еме се смеев мајками рипна од креветот леле сине каде и го гледа тестот и ги гледа две те цртки истварно девојки не е верно се додека не одам на лекар да си го видам бебусот леллел абе мамицка после пет години маценје а и фала за достинексот девојки ако имате пролактин до 60 пијте достинекс еве резултат за кој не верував а поминав на исеминација и на се и еве бебуске ке имам леле не ми е верно срцки бремена сумммм и ви посакувам ваква радост и сите да си доцекате
лелеееее Дјул цела се наезив, се смеам, се радувам за тебе, ти честитам од срце, многу ми е драго многу ептн, застои ти се цело време тука со мене и усте неколку сто чекавме и сега ....ајде бегај од темава)) се радувам ко јас да сум на твое место, браво и фала му на Бога, пет години не се малку Видис ли дека кога тогас -успеа! Го знам тоа, така сите успеваат, некои се борат ,а некои не спознаваат ни Б од борба! Ова навистина треба да се прослави на форумов Ти посакувам лесна бременост и узивај и радувај се секојдневно со твоето стомаче! се најубаво и поздрав
фала лори лелел и мене не ми е верно сеусте го гледам тестото со двете цртки зар абе у несвест ке паднев утрово од возбуда не ми бесе верно здравје во понделник ке одам на ultrazvuk da si go vidam bebusot edvaj cekam posakuvam i site vie da si docekate vakva radost i vozbuda vo zivotot
Честитки gjul имај си лесна бременост и се со добро нека ти е. Сигурно е многу голема среката после 5 години да се видат толку посакуваните цртки. Нека бог ги дарува на сите како Lori,Zaljubena итн. кои се во исЧекуванје со години редно е да се префрлат во др.теми Еве и јас со нетрпение Чекам да поминат овие 4,5 дена да видам дали ке ми дојде се надевам нема засто веке поЧнав да губам надеж се си викам да не имам некој проблем Дај боже овој месец форумов да биде полн со трудници Позз мили мои
Честитки Ѓул, имај лесна бременост Многу се радував ептен, и да бидам искрена кога слушам дека некој кој се мачел со години успеал да забремени многу повеќе се радувам зашто јас 2ипол години веќе чекам и знам како е секој месец да се разочараш.Пола од твојот долг пат сум поминал и ја разбирам многу добро твојата радост. Ајде влечи нога и за сите нас што чекаме со години. Отсега и понатаму ти посакувам све најубаво душо
cestitki gul se najubavo najubava i najlesena bremenost da si imas i da si udzivass lele kolku sum srekena za tebe epten mi e milo ovaa znaci deka gospot samo iskusuva a na kraj site ki gi izraduvaa
..devojki fala vi na site da ste mi zdravi i zivi i veseli gospod da vi dari se sto posakate eve vi velam seuste ne mi e verno deka ke bidam majka deka posle devet meseci ke se guskam so bebusko zdravje vo ponedelnik ke pravam exo pa da vidime do kaj sum so sum no po moja presmetamislam deka imam skoro 5 nedeli lele uste tri meseci ke nikne mesko hehhe dusi4ki falavi za podrskata i bez vas ke mi bese tesko ama tuka sum seute ke si pisuvame i ke ve izvestuvam za sekoj detal ve lljubam mnoguuuuuuuu
Феминки мои сакам да прашам нешто бидејќи навистина не знам што е работата... Си прорачунав на калкулатор за овулација кога ми се плодни деновите и тие денови бевме вредни со дечко ми во четвртокот и денес забелезав некој кафеав исцедок на гаките не е обилен но никогаш не сум го имала до сега а и од средата наваки многу сум омалаксана ништо не ми се работи и да фатам нешто мн брзо чувствувам замор и до 23 часот во кревет сум Дали е можно да сум бремена? и заборавив да напоменам дека во пределот на матката скоро секоја ден осекам некакви болки...
Па според тоа што го наброја би можело да си,само не кажа после колку време од односот се појавија симптомиве и дали ти доцни.Ако ти доцни можеш да си земеш тест или па да проверш преку крв за да не ја мислиш а и така најдобро ке знаеш вака може само да се нагаѓа да ли или не си.