Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245
    бегај во аптека земај SHURE CHECK напраи си со утринска мокраца и стискаме палци мило и мене ми беа до вцера истите болки и си ги имам и денес и усте девет месеци инаку и јас на 28 мај имав кафеаво ама не замарив ицц и ете сабајлево праев тест и опаа две цртицки и тебе ти посакувам да се радувассс :* :*

2. silk

silk Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    892
    Допаѓања:
    778
    Ѓул ЧЕСТИТКИИИИИИИИИИ.Прочитав во темата Труднички муабети и видов дека си трудна.Леле колку ми е мило, ете после толку маки си забремени и ти.
    Прочитав и дека имаш пролив, и јас имав и тоа скоро цела бременост, тоа е нормално,немај гајле.Други со запек се мачат, а ние ете имаме среќа па пролив си имаме.Ем нема да имаш мака за во веце ем нема да се дебелееш...

Сега да си се чуваш максимално, да си јадеш,да си одмараш, и да си уживаш. За 9 месеци ќе го осетиш најубавото чувство, и ќе го видиш најубавото бебе...

А сега повлечи нога за сите девојки на темиве за забременување, ниедна да не остане на нив, сите во бременоооооооост

На lale24 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. gjul

gjul Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    245

4. viktori15

viktori15 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Ѓул ЧЕСТИТКИИИИИИИИ ИМАЈ СИ УБАВА И ЛЕСНА БРЕМЕНОСТ, ве читам и ве пратам и да знаеш колку се радувам зошто и јас сум на тој трнлив пат веке седум години и се надевам ќе завлечиш нога за сите нас кои сме во исчекување за брзо и ние да се радуваме на нашите две цртки господ да ни помогне и мене и насите околу мене што посакуваат бебушка

На gjul му/ѝ се допаѓа ова.
  5. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431

Честиткиииии.......gjul многу ме израдуваа :inlove:имај си убава и лесна бременост после толку време значи има Господ и тој ти го подари најнај убавото нешто на светот,ајде да даде Господ и на наши глави-на сите што чекаме...а за достинекс кога ти го препишаа? се пие за полесно да останеш или...не сум запознена за тоа.

6. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Девојки малку покачена температура (37) дали е симптом за бременост?
    Јас веќе 3 дена како ја имам :?: а градите ме болат како за добивање.. Уф се напнав веќе аман :tmi:

7. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    Честитки мила, имај најубава бременост. :* :clap: :*

8. f.r.o.s.i.c.e

f.r.o.s.i.c.e Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    115
    Ѓул имај си лесна берменост :* :* :* :* :*

9. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    Gjul честитки, баш ми е мило, малку каснам со честитката, ама еден период ме немаше, решив комплетно да се изолорам од се што е поврзано со бременост... кај мене нема ништо, 2 години се обидуваме и најверојатно ќе се обидеме со инсеминација, овој месец го утнавме, не почнавме навреме, но се надевам дека наредниот че направиме, за природно веќе не се надевам, изгувив надеж :( незнам како успеа ти, алал да ти е, по 5 години чекање, ама господ сакал така да биде!!! честитки уште еднаш, имај лесна и убава бременост :inlove:

10. guldzana

guldzana Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    579
    ee devojkii ovaa e znak deka posle 2 ili 5 godd GOSPOD se nadevam na site ke ni podari mali bebenca za da si udzivkame so niv ii da bideme najsrekni mamcki na cel svettt :D :rofl:

11. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    ЃУЛ ти честитам,конечно успеа....Многу ми е мило да знаеш...Ти посакувам најлесна бременост :*

12. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    396
    Не сакам повторно пред време да се радувам...ама мислам дека овој месец ќе биде :lol:
    Градите овој пат навистина ме болат што не е мој вообичаен симптом за добивање...
    Ќе си почекам уште 5 дена...во понеделник треба да не добијам...стискајте паци за мене :rofl:

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    ti drsam sreka ama ti drsi mi za petokot da ne dobijam :D

На TSS му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    396
    Sekako drzam i jas sreka za site koi cekaat da vidat dve crticki.ve baknuvam :*

15. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.966
    И да знаес оти ке стискаме и не ги испустаме до понеделник :D :D А за возврат од тебе Чекаме две цртки жар црвени :) Поздрав и биди стрплива, а во понеделник ке Чекаме благо :* :*

На TSS му/ѝ се допаѓа ова.
  16. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    37
    zdravo
    Mislam deka simptomite pred dobivawe и во рана бременост се исти или слични.Ме интересира кога прв пат се манифестираат,после колку време од ризичниот однос?Мене цело време ми се спие,ме мрзи да работам,некако глвата ме боли на моменти,па јајници, а секако и градите,не знам дали си замислувам само од преголема желба или навистина е така

17. Matee

Matee Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    3
    Дали стварно има некој апчиња,што можеш да абортираш со нив.xD :worried:

18. nevesta

nevesta Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2010
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    110
    Верувам дека е кај секој различно, но кај мене, јас 2 дена после односот осетив болки во градите, и според тоа знаев дека нешто се дешава, пошто да добијам навреме никад не ми се десило, секогаш ми каснело... и си викам ај можда се филмам, али сепак нешто длабоко во мене како да бев убедена дека сум трудна. Маж ми ми се смееше демек сум се филмала, така било тоа така се фаќало- плукни залепи :lol: и си поминуваа денови, и некаде 2 недели после односот почнав да осеќам замор, да ми се приспива приквечер околу 18-19ч, наутро да имам како подочњаци, а фино сум отспала. Трското кафе некако ми изгуби вкус... а градите нели константно си болат исто како пред добивање, можда малце појако и отекуваат баш како пред добивање, и така си направив тест и се појавија двете цртки!!! :tmi: :o :D
    И од тој момент цел живот преокрет, нормално на убавоооооо :inlove:

На Lori-30 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. zazarsko

zazarsko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    122
    извини ама мислам дека прашањево не ти е на место :fubar: едно зошто сите што се на оваа тема се би дале да останат бремени а не да абортираат и друго од почит спрема болката и маката спрема сите што сме овде коишто секој ден плачеме и кукаме за она што неможеме да го добиеме, а ти што си го добила тој дар од Бога сакаш да се ослободиш од него :!:

На Lori-30, Beautiful-Princess, slimy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Matee

Matee Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    3

нене,мене ми е рано за тоа него така нешто слушнав па сакав да прашам.:worried: