океј де не сум видела,ама ме нападнавте. и дур ми кажувавте све ова можеше некој да каже,сепак нема врска.
Девојкииииии јас мислам дека сум труднаааа Не бев стрплива па направив тест и си ја видов втората бледа црвена цртичкаааа јееееееееееееееее
Cestitkiiiii srckaa Nema pogolema Sreka od toa da si ja vidis vtorata crtka neli? imajjj lesna bremenost i dobro dojde vo drustvo na trudnici
Фалааа посакувам сите што очекуваат да си видат две цртички Мммммм некако уште не ми е верно...како да се двоумам...дали е вистина позитивен...имав пишувано дека ми се случило со таа бледа втора црвена цртичка која на крај сепак завршила со позитивен резултат...ама не знам беее.....ауууу мислам дека ќе направам уште еден тест...да се уверам по втор пат...(ма да нема сомнеж...осеќам од внатре некако....бремена сум знам...) градите ми се малку подуени и чувствители на допир...значи тоа не е мој вообичаен симптом за добивање...знам дека нема да добијам...
Јагода123, ајде ти ли си на ред, или оптимистка23? Ајде двете наеднаш. Море трите, и џанина ја чекаме
Навистина месецов испадна плоден Ајде овие мои две цртички нека станат заразни...заразете се и вие со бременост
Cestitki i imaj lesna bremenost, mesecov navistina izleze ploden sekoj den po nekoja nova trudnica, nego daj Boze da potrae ovaa atmosfera na forumov, se raduvam so site vas, uzivajte i cekajte ne nas uste nekolku vo trudnicki muabeti, nema da zadocnime, ete ne nabrgu kaj vas))) pozdrav
Честитки,убава и лесна бременост,јас кога го направив првиот позитивен,се израдував,па после на секој 2 дена правев тест и стигнав до 4 направени позитивни тестови,и после викам ај доста даваш пари на тестови оди си на гинеколог и таму ми потврдија,видовме грашаче -зрно во трета недела,ми рече дојди за 2 недели пак да потврдиме срцева акција и така после си се нижат прегледите,со лесно нека ти е
Jупииии еве ни уште една трудницаааа,ТСС ти посакувам да си имаш убава и лесна бременост се радувам почна бројот со мешиња да се зголемува само сакам да те прашам тестот кога го направи?
Epa vaka....simptomi osven osetlivi inaduvani gradi nemav,onaka pocesto mokrev i toa e toa. Inaku testot go napraviv vcera popladne a utrovo napraviv uste eden koj povtorno mi pokaza pozitiven rezultat
Јас имам време до добивање т.е. недобивање се надевам уште 10 тина дена знам дека е рано за мачнини, поспаност ама одам во вц на 10мин, може е настинка ама пуста надеж некоја трудничка да сподели што и се случувало 10 дена пред недобивање хахахах??? знам дека е индивидуално ама сепак..... се придружувам кон надежта дека месецов ќе е плоден
Јас здравје во вторник ќе одам на гинеколог...што е до мене уште сега би отишла ама не знам дали би се видело...Прво сакав да одам во понеделник ама имам испит и после тоа сум на работа...така да во вторник ќе се нацртам кај матичната