Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431

OK но сакав да знам дали ти доцнеше или предвреме го направи :)

2. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    396
    Mene vsusnost trebase da ne mi dojde na 17 ama ne mozev da docekam taka da porano go napraviv testot

На dzanina му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Да ве консултирам за нешто. Имавме незаштитени односи со вереникот месецов и требаше да добијам вчера, не се секирам кога ми доцни бидејќи ми доцни секој месец по 10, 15 дена и кога ќе ми дојде значи имам премногу обилна менструација, со болки првите 2 дена со се, не можам од кревет да станам. Овој пат за прв пат се случува нешто чудно, имам некој кафеав исцедок еден ден пред да добијам (14ти) и еве веќе 3 дена така, сега гледам нема ништо. Има ли шанси за бременост или... ? :*

4. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    37
    Рано ми е за тест.Повракав пред малце,градите само ги чепкам и ме болат, брадавиците ми се малку проширени,се ме боли,овие денови,гради,јајници,глава,грб и ми се спие.Дали е прерано за симптоми бидејки треба да ми дојде на 24ти ,поминаа околу десетина дена од односите ,дали вакво нешто се случило и на вас?Позз

5. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.463
    Мислам дека е рано за било какви симптоми бидејќи имаш уште една недела за добивање. Многу девојки од преголема желба за бебе си ги замислуваат ( се е тоа на психичка база) симптомите. Имам пријателки кои повраќале многу пред да им дојде циклусот, им се лошело, им се вртело но на крај пак ќе дошол циклусот. Се надевам дека ќе ни соопштиш дека си бремена за една недела

На BellaS му/ѝ се допаѓа ова.
  6. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    За моево погоре некој, нешто да каже ? :?:

7. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    396
    Nemam iskustvo so takvo nesto,ama od toa sto go imam citano mozno e da si bremena.Ako se somnevas za bremenost mozes da napravis test.

8. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    JAс мислам дека има санси да си бременка бела направиси тест и писи :wasntme:

9. ecuss17

ecuss17 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    5
    Пред една недела ви пишав дека два пати имав кафеав исцедок и оттогаш наваки можеби имав уште 3-4 пати не е обилен само по еднаш во дента ми се случува но навистиа ме збунува...Од односот со дечкото поминаа 18 дена до денес и три дена ми касни а немам никакви симптоми да добијам...помеѓу папчето и матката неколку дена осеќам болки што не е мој вообичаен симптом пред да добијам, јас пред да добијам ме болат градите и тоа многу и тогаш знам со сигурност дека ќе добијам... но сега ниту градите не ме болат а ми касни... дали е можно да сум бремена? :?:

10. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Задолжително ќе направам тест утре, сега затворена ми е аптеката под зграда... а и деновиве температура качив со парацетамол и витамин Ц се дозирам :o

11. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Јас и ти срцка тестче по едно утре :lol: ...

12. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Ајде ви посакувам 2 цртки и на двете :*

13. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    И мене ми е скоро исто, само што не сум повраќала, и треба да ми дојде околу 27-28ми јуни. Имам јаки грчеви доле во стомакот, никогаш вака не ме болело, и колку ми се спиеее, а исто и кичмата многу ме боли и градите ми се нешто зголемени и осетливи, осеќам по прслучињата, а можеби сум се здебелила па ми пораснале и тие, хихихи. Кој ќе дочека крај на месецов да правам тест.

14. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Здраво девојки јас имам уште 10тина дена до недобивање :) имам само наутро саат- два грчеви во долниот дел од матката а во текот на денот ништо ;) градите секогаш пред добивање ова време ми се подуваат ко балони а сега абер немаат :) некоја слично да осетила? поззд сите што цекаат 2 црти правете тест и радувајте не :)

15. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    10тина дена пред недобивање е прилично многу. Почекај да ти задоцни па пиши ни како се чувствуваш ;) :*

16. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    8) белааааааааа направе Tест :wasntme:

17. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Денес купив тест, ама утре сабајле со прва утринска мокрача ќе го правам бидејќи зедов од 50 ден. обичен тест (во аптека ми кажаа подобро било сабајле)
    Ќе пишам јас кога ќе имам резултати :)

18. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Aјде дрзам срека I за тебе и Zа ецус .... це имаме пак нови мамицки Tака ми мириса Jухуууууууу

19. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    хахаа јас не сум сигурна, ама ако испадне нешто секако ќе е непланирано (не и непосакувано) :lol: ајде се читкаме :*

20. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    денес пресметав 8 дена се и да ептен е рано, ама пуста надеж :$ ајде ти пустам срека утре да си видиш 2 цртички :)