И моиве симптоми повеќе кажуваат дека ќе дојди баба рога )) ама за сигурно ќе знам на 26ти иако не се надевам многу
Да. Јас го имав овој симптом, ама отпосле дознав дека е симптом за бременост. Кога ќе се измочкав забележував изменета боја и пена.
Кон крајот на втор месец. Тогаш не ни знаев дека сум бремена. Немав никакви други симптоми. Мислев дека во секој момент ќе добијам, бидејќи ме болеше стомакот како за пред добивање.
Кажи ми болењето на стомакот не беше ништо поразлично, грчевите исти ти беа како пред добивање? јас имам уште 5-6 дена градите сега почнаа да растат и брадавиците да болат(тоа и пред менс ми се случува) и грчеви имам во стомакот наутро исто како пред добивање, се ми е исто, а се надевам дека нема
И мене дали ми се симптоми на бременост или на ПМС незнам, брадавиците ми се осетливи на допир, грчеви во долниот дел на стомакот, ама навечер поизразено, а преку ден глава ме боли уште не станата од кревет, денес пред да јадам ќе повратев за малку, многу ми се згади, ми се спие и гооолема флегма сум станата Имам уште една недела до (НЕ)добивање
усте пред да дознам дека сум бремена односно недела дена пред терминот за мензис мене ме болеја грепките и една ден имав на Tоалтната кога се брисев несто бело како бели парцина Mали а и стомацето малце Mе болесе и после тоа кога имавме односи со мазми ми бесе сува Kако барут и цудно ми бесе зосто така ама не помислив ни најмалку дека сум бремена посто цекавме вејце 5 год месец за месец ова да се слуци и се си мислев дека сум настинала ама сум се излагала се фатило бебуско
A и заборавив да писам и дека цесто одев по мала нузда .... ете мози се тије некој знаци дека несто има..
Тоа белото што викаш, беше нешто како бело-проѕирно ли? И мене ми е сува, синоќа почнавме, ама не бива, сувоооо бре, и ништо, одложивме за сабајлето. Цццц ама сум детална еј уште да почнам да пишувам колку пати беше напред-назад хахахаха, не бе не сум нормална, убаво ми вика сестра ми дека сум забегала може e и тоа еден од симптомите, а?
хахаха ецо па така се прават бебината напред назад нели инаце тоа белото не бесе прозирно него бесе бас бела боја да ми извините Kако јогурт ццццц
Ецапереца мила опушти се! На симптоми немој да мислиш, ама ич! Јас овој месец си најдов еден куп симптоми: Покачена температура, грчеви во јајниците, зголемени гради, утрински мачнини, нагони за повраќање, болни/чувствителни гради, проширени пупки, зачестено мокрење, бело прање.. абе сите можни симптоми ги имав. Четири дена ми доцнеше, наредниот добив. Разочарувањето е одвратно кога ептен се надеваш. Од срце ти посакувам да си бремена, дај Боже да си - стискам палци и држам среќа.. Ама психата е многу чудна работа, искрено мислам дека таа многу влијае во зачнувањето. Ако олку се оптеретуваме како за беља нема да сака да се фати. Ај пробај да одмориш психички! Знам, тешко е да не мислиш и да не посакуваш силно и да не се нервираш, ама пробај. Водете љубов, уживај, опушти се, релаксирај се, психата не ја оптеретувај ама ич. Ќе биде - ќе видиш! И знаеш што? Мислам дека си бремена, ете така чувствувам а мене претчувството ретко ме лаже!
тоцно така Jагода како со писав 5 год се мацев со то сега после сега после и кога си реков самата си имам две здрави прави децина церкоцка и синце доста се така требало да биди и немозев појце да се замислам со бебе пак со се вика јово на ново се и мене тогас ме изненади тестот и сега сме си цели дома јухууууууууууу
несто бас ме интересира дали овде постои трудница да има поврајкано пред 4 недели ( знаци плодот Kога је 1.2.3.4 недели) или тек после од кога им касни мензисот поврајцале. и Cе извинувам сите букви ми се месат посто писувам од iPad